Krém proti vráskám na oči - jaký?

MishaSAD
14.6.12 22:14

Krém proti vráskám na oči - jaký?

Ahojky, potřebovala bych poradit…
Je mi 25 let a mám přííííšerné vrásky pod očima (hlavně k večeru a večer). Jaké máte oblíbené krémy proti vráskám na oči? Které jste vyzkoušely a nefungovaly? Fungují vůbec?
Dík moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1655
14.6.12 22:37

Používám Clinique - All about eyes. Je výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.6.12 04:28

Ja Nivea Visage ocni krem v kelimku. Jeste jsem od nich mela takovy tubickovy, taky vyborny.

• Citovat
  • Upravit
3011
15.6.12 06:34

Prostřídávám tyto 3 krémy :palec: :

Loreal Nutri gold-oční

EUCERIN Q10

Mincer Retinol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
15.6.12 07:33

Doporučuji zajít do lékárny a nechat si poradit „přesný“ od VICHY :palec:
jo a fungují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.6.12 09:33

Já třeba měla teď poprvé krém (ne oční) od Vichy a teda vůbec nejsem spokojená. Mám citlivější pleť se sklonem k akné (zvládnutou - pleť jsem měla krásně čistou). Po několika nanesení krému o Vichy (Normaderm) hrůza a děs.
Každému asi sedne něco jiného :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
15.6.12 09:41

@Marpe Taky mi oční krém od Vichy nesedl ;), ale mě vůbec všeobecně kosmetika Vichy nesedí. Kosmetička mě také od Vichy odrazovala, jj reklama je mocná čarodějka :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
15.6.12 09:47

A mně pomáhá i na vypnutí pleti ;)
každý asi musí zkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.11.15 12:09

Zdravim.
Co pouzivate na hydrataci oblasti kolem oci?
Po 30. roku jsem zjisila, ze ty kruhy pod ocima nejsou uz z nedostatecneho spanku, ale vekem. Navic mam obast oci jakoby dehydratovanou. Kdyz se „stipnu“, dlouho trva, nez se takova shrnuta kuze narovna a tim padem i vrasky jsou hrubsi.
Kremy na oci jsem doted nepouzivala, ale zda se, ze je nejvyssi cas.
Existuje nejaky superhydratujici krem na ocni okoli? Mozna s kysl. hyaluronovou nebo kolagenem, aby kuze byla pruzna a zaroven, aby treba mela napinaci efekt?
Resp. da se s tim vubec neco delat? Kavu nepiju, ani nekourim a snazim se pit dot vody.
Jak jste na tom po 30.tce vy a co pouzivate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.11.15 12:15

Já používám Lancome Visionnaire a Shiseido Benefiance a mohu oba doporučit! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
6.11.15 12:15

Ahoj, ja jsem spise pres olejicky na prirodni bazi nez pro komercni znacky, proto pouzivam kosmetiku z Cech http://eshop.nobilis.cz/…-ocni-okoli/ vyberes si, a u me funguje, predevsim me po ni plet nestipe ani necervena…

• Citovat
  • Upravit
170
6.11.15 12:18

Ahoj, zacala jsem pouzivat od Valea- krem na vrasky s materi kasickou a super, pak od Ryoru na kruhy pod ocima a taky mam denni krem od Loreal pro 35+ a super, jsem spokojena, nemusim utratit majlant..chce se to trosku i opalit a jeste i ted me oslovuji leckde slecno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.11.15 12:18
@teckaa píše:
Ahoj, ja jsem spise pres olejicky na prirodni bazi nez pro komercni znacky, proto pouzivam kosmetiku z Cech http://eshop.nobilis.cz/…-ocni-okoli/ vyberes si, a u me funguje, predevsim me po ni plet nestipe ani necervena…

Ted na to koukam a je te nejake levne.:-) Objednam z zkusim, co to udela.
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.11.15 12:19

@teckaa

Panebože! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.11.15 12:26

A byla jste s tim nektera u dermatologa, ktery vam vase kremy doporucil? Nebo jste jen zkousely, co vam sedne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí