Jakou barvu byste si vybraly?

14
14.6.12 14:00

Jakou barvu byste si vybraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
14.6.12 14:05

Já vyzkoušela hned tu první - měděná zlatá blond a byla fakt nádherná. Bohužel je to jen přeliv, takže to skoro nic nevydrželo a hodně rychle se vymyla. Dávala jsem to teda opravdu na hodně světlou blond a chytlo mi to opravdu jak na té krabičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.6.12 14:06

Já vím :mrgreen: nevím vůbec jak to chytne na mé vlasy, takže mám z každého něco :mrgreen: :mrgreen: ale hrozně se mi líbí ta poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.6.12 14:06
@gabi.design píše:
Já vyzkoušela hned tu první - měděná zlatá blond a byla fakt nádherná. Bohužel je to jen přeliv, takže to skoro nic nevydrželo a hodně rychle se vymyla. Dávala jsem to teda opravdu na hodně světlou blond a chytlo mi to opravdu jak na té krabičce.

takže se mám radši na přelivy vykašlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.6.12 14:08

To je tak různorodé spektrum…
Nějak si nedokážu představit, že bys šla z blond třeba na černou 8o Nebo ty červené, na blond vlasy ti chytnou fakt hodně silně, ne třeba jako u hnědovlásky…

Já jsem třeba vždycky chtěla být zrzavá, takže jsem při barvení směřovala k těmto tónům, do měděna atd. Pokud máš tak moc nejasno v barevném odstínu, tak bych šla ke kadeřnici a nechala si poradit, co se k mému barevnému typu hodí, abych pak neměla na vlasech čestvou barvu a oči pro pláč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157

Jej to je barev :DD mě se líbí ta první :D škoda, že je to jen přeliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

A co takhkle zkusit měděný základ s blond melírem- budeš mít tak vlasy dost tmavší než teď ale ne zas o moc…pokud půjdeš jen do těch blond co tam máš tak nic moc změna…pokud do některé té tmavší co tam máš bude to strašný šok pro tebe a okoli když si teď světlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
14.6.12 14:09

A jaka je tvoje prirodni barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.6.12 14:10
@bell píše:
A jaka je tvoje prirodni barva?

moje přírodní je světle hnědá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
14.6.12 14:10

A nechceš si raději zajít ke kadeřnici? Podle vzorníku snáz vybereš barvu a navíc Ti poradí. Přeliv Ti moc ty melíry nezakryje.
Já se raději nechávám obarvit u holičky, mnoho barev z drogerky mne zklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.6.12 14:11
@Gladys píše:
To je tak různorodé spektrum…
Nějak si nedokážu představit, že bys šla z blond třeba na černou 8o Nebo ty červené, na blond vlasy ti chytnou fakt hodně silně, ne třeba jako u hnědovlásky…Já jsem třeba vždycky chtěla být zrzavá, takže jsem při barvení směřovala k těmto tónům, do měděna atd. Pokud máš tak moc nejasno v barevném odstínu, tak bych šla ke kadeřnici a nechala si poradit, co se k mému barevnému typu hodí, abych pak neměla na vlasech čestvou barvu a oči pro pláč…

kadeřnice mi vždycky hodí světlejší barvy, ale jsem v nich hrozně nevýrazná :think: vždycky se mi líbila zrz, ale žádnou jsem nenašla, aby byla světlá a zároveň dobře držela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.6.12 14:13
@Starina píše:
kadeřnice mi vždycky hodí světlejší barvy, ale jsem v nich hrozně nevýrazná :think: vždycky se mi líbila zrz, ale žádnou jsem nenašla, aby byla světlá a zároveň dobře držela

změň kadeřnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
14.6.12 14:14

Me by se libila ta prvni…a nebo od palette ta skorice, ale jak pisou holky, porad se s kadernici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
14.6.12 14:14
@Gladys píše:
změň kadeřnici :mrgreen:
:palec: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
14.6.12 14:18

No mi bylo hned jasne ze chce ztmavit kdyz tam má az tak tmave barvy:-) a myslím že tohle by mohl být dobrý začáteční kompromis…jinak sem kadeřnice která taky právě nosila tohle kdysi na hlavě a měděná s blond melírem je dost luxus:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí