Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jsem rocnik 75 a holim se pouze do bikin, manzelovi se vyholena nelibim, pry by si pripadal jako pedofil
Já jsem teda ročník 85, ale holím se taky jen do bikin, příteli je to jedno, prý se mu to líbí tak i tak ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem teda ročník 85, ale holím se taky jen do bikin, příteli je to jedno, prý se mu to líbí tak i tak
Já jsem teda ročník 87 a holím se na ježka a úplně vyholuju akorát bikiny ![]()
Nevím, jestli je to diskuse jen pro anonymy, ale já jsem ročník 77,holím se všude(nohy, podpaží) a dole mám čárečku, i když přítel tvrdí, že je mu to jedno, ale mě nééé ![]()
Cool!
Manžel mi tuhle říkal, ať založím debatu, jak se která žena holí, protože mi po x letech řekl, že by se mu více líbilo „menší holení“, tzn ne jen nechat čárku, ale vybrat okolí a zbytek jen zastřihnout- prostě ne dohladka… no nevím, asi se nebudu úplně cítit a na gyndě budu jediná neoholená… (roč 80)
Co Vy na to?
Anonym XYZ
@Anonymní píše:
Cool!
Manžel mi tuhle říkal, ať založím debatu, jak se která žena holí, protože mi po x letech řekl, že by se mu více líbilo „menší holení“, tzn ne jen nechat čárku, ale vybrat okolí a zbytek jen zastřihnout- prostě ne dohladka… no nevím, asi se nebudu úplně cítit a na gyndě budu jediná neoholená… (roč 80)
Co Vy na to?
Anonym XYZ
Ja sama (rocnik 83) se holim dohladka vsude, ale obcas me holi pritel a to je pak podle jeho nalady - obcas carka, obcas vecko, obcas i nejakej slozitejsi utvar ![]()
@Anonymní píše:
Cool!
Co Vy na to?
Anonym XYZ
Vy se na gyndě navzájem ukazujete jak jste oholený?
![]()
@Anonymní píše:
Cool!
Co Vy na to?
Anonym XYZ
Nemyslím si, že budeš jediná neoholená ![]()
Já se dřív taky holila úplně, ale je to těžší na úpravu, musí se to dělat denně (takže žádná rychlá sprcha, ale důkladná s vyholením), a když ne, tak to hned roste a přítel mi řekl, že ho to pak při sexu píchá
(r. 85)
@Anonymní píše:
Vy se na gyndě navzájem ukazujete jak jste oholený?![]()
@mamaterka
ale s tou gyndou je to jen fór, tam musí být zvyklí na kdeco… ![]()
Spíš mě zajímá, kolik z nás tady se holí zcela, kolik na čárku, kolik do bikin atdatd… protože mám pocit, že kdo není oholený, je dneska divný ![]()
XYZ
@Anonymní píše:
@mamaterka
ale s tou gyndou je to jen fór, tam musí být zvyklí na kdeco…
Spíš mě zajímá, kolik z nás tady se holí zcela, kolik na čárku, kolik do bikin atdatd… protože mám pocit, že kdo není oholený, je dneska divný
XYZ
Já bych řekla, že čím mladší tím se ten poměr úplně:do bikin budem měnit k úplně.
Nesmis holit proti srsti ![]()
@helenkka píše:
Teda to je nějaká prudérní sebranka anonymů tadyJá se teda taky neholím, resp. jen bikiny. Když jsem to zkoušela, akorát mě to svědilo a dělaly se mi červený pupínky
Roč. 83.
Mám dotaz pro ženy ročník 1970 a starší
Kdy jste se začaly dole holit jestli vůbec? Abych pravdu řekla, mě v době ČSSR vůbec nenapadlo, že bych se mohla holit jinak, než do bikin
A teď se holím úplně. Začalo to čárkou někdy v 96 až po současný stav.