Holení intimních partií - ročník 1970 a starší

Anonymní
14.6.12 14:39

Holení intimních partií 70´s

Mám dotaz pro ženy ročník 1970 a starší :) Kdy jste se začaly dole holit jestli vůbec? Abych pravdu řekla, mě v době ČSSR vůbec nenapadlo, že bych se mohla holit jinak, než do bikin :) A teď se holím úplně. Začalo to čárkou někdy v 96 až po současný stav.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.6.12 14:44

Jsem rocnik 75 a holim se pouze do bikin, manzelovi se vyholena nelibim, pry by si pripadal jako pedofil

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 14:47

Já jsem teda ročník 85, ale holím se taky jen do bikin, příteli je to jedno, prý se mu to líbí tak i tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 14:51
@Anonymní píše:
Já jsem teda ročník 85, ale holím se taky jen do bikin, příteli je to jedno, prý se mu to líbí tak i tak :mrgreen:

Já jsem teda ročník 87 a holím se na ježka a úplně vyholuju akorát bikiny :)

• Citovat
  • Upravit
232
14.6.12 14:51

Nevím, jestli je to diskuse jen pro anonymy, ale já jsem ročník 77,holím se všude(nohy, podpaží) a dole mám čárečku, i když přítel tvrdí, že je mu to jedno, ale mě nééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 14:52

Cool!
Manžel mi tuhle říkal, ať založím debatu, jak se která žena holí, protože mi po x letech řekl, že by se mu více líbilo „menší holení“, tzn ne jen nechat čárku, ale vybrat okolí a zbytek jen zastřihnout- prostě ne dohladka… no nevím, asi se nebudu úplně cítit a na gyndě budu jediná neoholená… (roč 80)
Co Vy na to?
Anonym XYZ

• Citovat
  • Upravit
232
14.6.12 14:55
@Anonymní píše:
Cool!
Manžel mi tuhle říkal, ať založím debatu, jak se která žena holí, protože mi po x letech řekl, že by se mu více líbilo „menší holení“, tzn ne jen nechat čárku, ale vybrat okolí a zbytek jen zastřihnout- prostě ne dohladka… no nevím, asi se nebudu úplně cítit a na gyndě budu jediná neoholená… (roč 80)
Co Vy na to?
Anonym XYZ
:D :D :D záleží na tobě. A s gyndou bych si hlavu nedělala. Když si vezmeš, že tam chodí styrý babky a ty budou těžko oholený(no možná trošku vyplešatělý).Dr na to musí být zvyklí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
14.6.12 14:55

Ja sama (rocnik 83) se holim dohladka vsude, ale obcas me holi pritel a to je pak podle jeho nalady - obcas carka, obcas vecko, obcas i nejakej slozitejsi utvar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 14:56
@Anonymní píše:
Cool!
Co Vy na to?
Anonym XYZ

Vy se na gyndě navzájem ukazujete jak jste oholený? 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Anonymní píše:
Cool!
Co Vy na to?
Anonym XYZ

Nemyslím si, že budeš jediná neoholená :mrgreen:
Já se dřív taky holila úplně, ale je to těžší na úpravu, musí se to dělat denně (takže žádná rychlá sprcha, ale důkladná s vyholením), a když ne, tak to hned roste a přítel mi řekl, že ho to pak při sexu píchá 8o (r. 85)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ja se holim uplne a vsude!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 14:57
@Anonymní píše:
Vy se na gyndě navzájem ukazujete jak jste oholený? 8o :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 15:00

@mamaterka
ale s tou gyndou je to jen fór, tam musí být zvyklí na kdeco… :lol:
Spíš mě zajímá, kolik z nás tady se holí zcela, kolik na čárku, kolik do bikin atdatd… protože mám pocit, že kdo není oholený, je dneska divný :mrgreen:
 XYZ

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 15:04
@Anonymní píše:
@mamaterka
ale s tou gyndou je to jen fór, tam musí být zvyklí na kdeco… :lol:
Spíš mě zajímá, kolik z nás tady se holí zcela, kolik na čárku, kolik do bikin atdatd… protože mám pocit, že kdo není oholený, je dneska divný :mrgreen:
XYZ

Já bych řekla, že čím mladší tím se ten poměr úplně:do bikin budem měnit k úplně.

• Citovat
  • Upravit
855
14.6.12 15:07

Nesmis holit proti srsti ;)

@helenkka píše:
Teda to je nějaká prudérní sebranka anonymů tady :lol:Já se teda taky neholím, resp. jen bikiny. Když jsem to zkoušela, akorát mě to svědilo a dělaly se mi červený pupínky :roll: Roč. 83.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí