Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já jsem prošla různými „etapami“ - nejdřív úplně do hladka, pak čárka, pak „véčko“ a teď se neholím, jen zastřihávám, dělaly mi problém zarůstající chloupky
¨Samo bikiny, nohy, podpaží holím do hladka ![]()
Na gyndě si myslím, že jim je to jedno, když jsem byla těho, tak jsem se holila málokdy, spíš teda až v druhý polovině těhotenství, neviděla jsem přes břich a bála jsem se to svěřit manželovi.. Předporodem jsem se horkotěžko oholila sama, ale trvalo mi to dlouho
![]()
@Anonymní píše:
Jsem rocnik 75 a holim se pouze do bikin, manzelovi se vyholena nelibim, pry by si pripadal jako pedofil
Taky tak. Ročník 73.
Ja se holim vsude, kde se zeny holivaji, akorat nohy neholim vubec ![]()
Já jsem tedy ročník až 83. Ale holím se úplně. Jinak by mne asi ráno ve sprše kleplo, kdybych měla vymýšlet nějaký obrazce, který se zrovna budou zamlouvat manželovi ![]()
@helenkka píše:
Jenže to pak neoholím úplně, ne? A aby mi tam zbyl ten „ježeček“, to radši pořádný háro
Ale to vis, ze ne - kdyz je ostra ziletka a dostatecnej pritlak
A proti svedeni, zarustani a naslednym pupinkum je idealni taky voda/gel/krem po holeni - vydesinfikuje a stahne pory ![]()
Holím na hladko jelikož čárku nikdy netrefím rovně
(ročník 83) manžel (r.76) se taky holí potažmo zastřihává na ježečka bobra by neustál a vlastně neznám žádného chlapa co by bobra rád. I k vůli vlastní hygieny jedině do hladka.
Holky, můžu se jen zeptat, vašim chlapům se to úplné vyholení líbí? Já bych se ráda holila úplně, ale manžel je zásadně proti.
Tady je to samý anonym ![]()
já si holím úplně vše a co nejvíc to jde, cítím se tak líp a manželovi se to líbí r. 85 takže sem vlastně ani nepatřím ![]()
Příspěvek upraven 14.06.12 v 15:22
@Anonymní píše:
Holky, můžu se jen zeptat, vašim chlapům se to úplné vyholení líbí? Já bych se ráda holila úplně, ale manžel je zásadně proti.
Manžel je zase zásadně proti abych se neholila
což já vlastně taky ![]()
Ja jsem 84 a holit se bohuzel nemuzu-mam potom vyrazku, holim si jen trisla do plavek. Uz jsem zkousela kde co, ale vyrazku mam pak 14 dni:-( Chtela bych zkusit pastu, ta je na nohy v pohode-nemam vyrazku, ale pouzit ji na cele intim partie-na to nemam odvahu…ma nekdo s ni zkusenosti?
Já se holím všude. Nechávám čárku od té doby, co mi muž před patnácti lety řekl: „Nechceš se trochu oholit? Máš tam chlupů tři kilometry“
![]()
@Anonymní píše:
Tomu mymu je to jedno, ale my jsme 1985 + 1986 ![]()
Já jsem ročník 82 a holím se teda všude a úplně…ani bych si to už jinak nedokázala představit a manžel je taky „přistřiženej“ a vyhovuje nám to…je to určitě lepší hygiena…ale nikomu to nevnucuju…věc názoru.
Mojemu by se úplně dohola nelíbilo, nechávám větší trojůhelník. Bývalému příteli se holátka líbily, ale měl smůlu.
Úplně dohola jsem byla jen před druhým porodem a utvrdilo mě to v tom, že jsem měla tehdy pravdu vypadá to (na mně) divně a jsem ráda, že mám zpátky zas svoji „fazonu“ ![]()
Já jsem teda ročník 83, manžel 78 a neholí se vůbec, ani to po něm nechci, ani by se mi to k němu nehodilo.
Když jednou přišel vyholenej bývalý partner, vyprskla jsem smíchy
ale asi by si člověk zvykl
@Anonymní píše:
Mojemu by se úplně dohola nelíbilo, nechávám větší trojůhelník. Bývalému příteli se holátka líbily, ale měl smůlu.Úplně dohola jsem byla jen před druhým porodem a utvrdilo mě to v tom, že jsem měla tehdy pravdu vypadá to (na mně) divně a jsem ráda, že mám zpátky zas svoji „fazonu“
Já jsem teda ročník 83, manžel 78 a neholí se vůbec, ani to po něm nechci, ani by se mi to k němu nehodilo.
Když jednou přišel vyholenej bývalý partner, vyprskla jsem smíchyale asi by si člověk zvykl
no manžel se taky neholí úplně jen si to zkracuje strojkem na vlasy.