Holení intimních partií - ročník 1970 a starší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
14.6.12 15:52
@dada12 píše:
Tak to je hlavní, že vám to sedí. Tovíš že jo.
;) :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.6.12 15:55

Moje sestra je ročník 71 a já 78 sestra se začala holit až když jsem začala já kolem 15let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 16:05

@Blanka S

To já to mám podobný s mámou, ta se taky začala holit až když to vyděla u mě :D

• Citovat
  • Upravit
5052
14.6.12 16:10
@Anonymní píše:
@Blanka STo já to mám podobný s mámou, ta se taky začala holit až když to vyděla u mě :D

máma je ročník 48 a ta nikdy nezačala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 16:15
@Anonymní píše:
@Blanka STo já to mám podobný s mámou, ta se taky začala holit až když to vyděla u mě :D

Hlavně, že tady píšu, že se moje máma holí a napíšu viděla s Y. :D

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená
14.6.12 16:39

Jsem ročník 69 a holím do hladka podpaží, nohy. Zbytek do bikin zastřižený ježek. Od roku 93

• Citovat
  • Upravit
232
14.6.12 16:43
@helenkka píše:
Jasně a pak ho třeba někde potkáš a on řekne: Jé, vy jste ta chlupatá! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: sem si málem cvrkla :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
14.6.12 17:27
@dada12 píše:
Máš pravdu já taky neznám jedinýho chlapa, který nemá rád holátka. Jako holky o tom hodně mluví, že ten jejich chce bobra, ale z mého okolí se tomu chlapi smějou a zakrývají si oči hnusem, i když tam má čárku, navíc mě to někdy přijde, jako by tam měla nějakou čmouhu ( nakakáno ) pardon, pokud jsem někoho pohoršila. Muselo to ven.

jo jo přesně ono i takoví orální sex provádět zarostlému chlapovi :poblion: :poblion: a být zarostlá tam dole je pro mě stejně hnusné jako když jedu v tramvaji v létě a vydím ty trsy pod paží :poblion: ono občas taky zkouším ruzné tvary proč né ale pěkně upravený rozkrok z pedofilii nemá nic společného ale tak přece chlap neřekne doma ženě že je to hnus když sama ona to tak necítí nařídit jí to nemuže že jo tak mi to pak příjde že jí uklidní tím neboj lásko nejsem pedofil :) muj ted říká že co zná kamarády a spolupracovníky tak bobry fakt né ale když to příjde tak to musí přežít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
14.6.12 17:29
@Anonymní píše:

tak moje máma je ročník 62 a néjen že holí ale i si jí barvííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 17:39

Tak to ja jsem rocnik 84 a nechavam si carku, ted jsem v 31.tt a porad jeste horko-tezko zvladam, ale je uz se na to asi vyprdnu a sverim se do rukou pritele :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 17:45

Já to trhám epilátorem a to všechno. jen úplně dole, kde je to nejcitlivější to vyholím. Ročník 90

• Citovat
  • Upravit
17310
14.6.12 19:53
@Anonymní píše:
Já to trhám epilátorem a to všechno. jen úplně dole, kde je to nejcitlivější to vyholím. Ročník píše: Více

No auvajs 8o :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.6.12 19:55

Já širší proužek cca 3cm :think: Jinak všude do hladka :D Proužek je zastřižen na 9mm :mrgreen:.Manžel to tak má rád :P

ročník 82 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 19:58

Já jsem hodně starší ročník, holím střídavě do bikin a úplně, ale co jsem nikdy nepochopila, co je proužek (trojúhelník chápu), proužek je odkaď pokaď? Zkoušela jsem to vygůglovat, ale nic jsem nenašla.

• Citovat
  • Upravit
13503
14.6.12 20:00

Tak ja jsem rocnik 1975, docetla jsem do pulky prvni stranky ( diskuze pro anonymni?), ale ja se holim vsude, dola si nechavam prouzek, nemam rada uplne vyholeni, ale drive jsem se tak holila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí