Holení intimních partií - ročník 1970 a starší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
14.6.12 15:28

Tak snad to bude k věci:
Sice nejsem 70 a méně, ale daleka k tomu nejsem (72). Holím se snad už 20 let a to podle nálady. Proužek, pruh, dohola, někdy zarůst, zase oholit…Prostě podle momentální nálady ;) Řešit zarostení natrvalo budu možná, až mi zešediví :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
14.6.12 15:36

Já jsem ročník 78, holím se asi od roku 90 do bikin, a od roku 94 úplně.

Mě osobně se chlupy nelíbí. Ani na holkách, ani na klukách. Když tam má třeba nějaký proužek, nebo véčko, přijde mi to, jako když si chlapi holí bradku, nebo jiné tvary, hrozně mi to připomíná.

Neumím si představit, že by mi partner řekl, že se mám nechat zarůst, i kdyby jen trochu. Prostě bych to pro něj nebyla schopná udělat. Nehledě na to, že pokud by to chtěl po mě, asi se taky neholí do hladka, nebo alespoň na kraťoučko nezastřihuje a to by se mnou pak nemohlo k ničemu dojít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 15:39

Holím do bikin, max. to někdy přistřihnu na krátko. Vyholovat se nechci a ani mě to nikdy nenapadlo. Ani manžel po tom netouží, prý není pedofil. Jen by mě zajímalo, kdy kdo přijde s nápadem holit i hlavy - když už mnohé na těle nemají ani chloupek :?

• Citovat
  • Upravit
2400
14.6.12 15:40
@nemolka píše:
Holím na hladko jelikož čárku nikdy netrefím rovně :lol: (ročník 83) manžel (r.76) se taky holí potažmo zastřihává na ježečka bobra by neustál a vlastně neznám žádného chlapa co by bobra rád. I k vůli vlastní hygieny jedině do hladka.

Máš pravdu já taky neznám jedinýho chlapa, který nemá rád holátka. Jako holky o tom hodně mluví, že ten jejich chce bobra, ale z mého okolí se tomu chlapi smějou a zakrývají si oči hnusem, i když tam má čárku, navíc mě to někdy přijde, jako by tam měla nějakou čmouhu ( nakakáno ) pardon, pokud jsem někoho pohoršila. Muselo to ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17953
14.6.12 15:42

Dada, jak si zakrývají oči, když tam má některá čárku, to chodíte na nuda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 15:43
@Anonymní píše:
Holím do bikin, max. to někdy přistřihnu na krátko. Vyholovat se nechci a ani mě to nikdy nenapadlo. Ani manžel po tom netouží, prý není pedofil. Jen by mě zajímalo, kdy kdo přijde s nápadem holit i hlavy - když už mnohé na těle nemají ani chloupek :?

Už aby to bylo :mrgreen:. U mě to bude snadné a zbavím se mindráku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 15:46

Já se holím jen do plavek, jinak jen zkracuju. Dohola bych nešla, to je úchylné :? Jsem ročník 83.

• Citovat
  • Upravit
2400
14.6.12 15:47
@Eliška píše:
Dada, jak si zakrývají oči, když tam má některá čárku, to chodíte na nuda?

Ne, ale když je třeba někde nějaká fotka. Nedávno jsme byli u tchýně na návštěvě a ona má vystavenou nádhernou knížku fotografií aktů a syn začal listovat a vyloženě se mu udělalo zle. Jsou tam fotky tak 20 - 30 let starý, ale moderní, pěkný, jen s bobry no :-( Klukovi je 8 let a z domova to nezná. Byl v šoku. To samý, když občas jsme někde s přáteli tak pánové, když na to přijde řeč, někde je fotka, nebo něco vyprávěj, tak se hnusem chytají za hlavu a smějou se. Holky nic proti těm, co se neholí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 15:48
@dada12 píše:
Máš pravdu já taky neznám jedinýho chlapa, který nemá rád holátka. Jako holky o tom hodně mluví, že ten jejich chce bobra, ale z mého okolí se tomu chlapi smějou a zakrývají si oči hnusem, i když tam má čárku, navíc mě to někdy přijde, jako by tam měla nějakou čmouhu ( nakakáno ) pardon, pokud jsem někoho pohoršila. Muselo to ven.

Já se o tom s chlapama teda nebavim, ale manžel takový je. A přiznám, že u chlapů se mi holení (teda krom vousů) nelíbí. Asi jsme nemoderní, ale vyhovuje nám to. Ročník 73 a 70.

• Citovat
  • Upravit
14721
14.6.12 15:49

Ročník 1977, nechávám čárku :mrgreen: Klidně bych se holila úplně, ale chlapovi se to nelíbí, prý si připadá jak pedofil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
14.6.12 15:49
@renč píše:
tak to je zas trochu mimo ne? můj například holátka rád nemá :think:

Hele já Ti věřim.. :nevim:..já jen že bych do toho nešla. A neznám nikoho, kdo jo. Ale je možný, že jsem úplně trapná a mám divný známý. :) Fakt. Když vidím, kolik vás tu je. Už mlčim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.6.12 15:50
@dada12 píše:
Máš pravdu já taky neznám jedinýho chlapa, který nemá rád holátka. Jako holky o tom hodně mluví, že ten jejich chce bobra, ale z mého okolí se tomu chlapi smějou a zakrývají si oči hnusem, i když tam má čárku, navíc mě to někdy přijde, jako by tam měla nějakou čmouhu ( nakakáno ) pardon, pokud jsem někoho pohoršila. Muselo to ven.

Vidíš a mně ten můj onehdá řekl, ať už si ji celou neholím, že není pedofil.. A to je „jen¨“ o 4roky starší než já.. Prý radši neoholenou než tohlë :nevim: Ale každej chlap je jinej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
14.6.12 15:51
@atominnka píše:
Vidíš a mně ten můj onehdá řekl, ať už si ji celou neholím, že není pedofil.. A to je „jen¨“ o 4roky starší než já.. Prý radši neoholenou než tohlë :nevim: Ale každej chlap je jinej ;)

Tak to je hlavní, že vám to sedí. Tovíš že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.6.12 15:52
@Anonymní píše:
Já se o tom s chlapama teda nebavim, ale manžel takový je. A přiznám, že u chlapů se mi holení (teda krom vousů) nelíbí. Asi jsme nemoderní, ale vyhovuje nám to. Ročník 73 a 70.

Hele, já jsem 88 a manžel 84 a taky se nám úplně vyholení chlapi a ženský nelíbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
14.6.12 15:52
@berry4 píše:
Tak snad to bude k věci:
Sice nejsem 70 a méně, ale daleka k tomu nejsem (72). Holím se snad už 20 let a to podle nálady. Proužek, pruh, dohola, někdy zarůst, zase oholit…Prostě podle momentální nálady ;) Řešit zarostení natrvalo budu možná, až mi zešediví :mrgreen: ;)

Jediný rozdíl jsem ročník 69

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast