Krém s větší hustotou

67
17.7.07 00:22

Krém s větší hustotou

Ahoj maminky, potřebuju poradit, na opruzeniny používám rybilku a na noc krém od Sebamedu, protože je hustší.
Zkusila jsem krém na opruzeniny od Hippu, ale vsákne se.
Nemáte někdo zkušenosti s krémy na opruzeniny od Babylove z DM drogerie, nebo Babydream ( jen tuším, zda se tak jmenuje) z Rossman drogerie.
Vím, že hustotou je dobrý krém od Nivey, ale ten nám bohužel nevyhovuje. Nebo i od jiných značek, scháním něco za přijatelnější cenu, a zkoušet každý krém by se mi asi nevyplatilo.
Předem díky za rady :wink: Ahojky Vavryska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
17.7.07 07:43

Já mám tu nejlepší zkušenost s Bepanthenem, ten nám vždy na opruzeniny zabral. Doporučuji ho vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.7.07 07:44

Na opruzeniny je nejlepší Pityol. Na letáku je sice napsáno, že je až od 10 let, ale dr. mi ho doporučila. Stojí jen asi 30Kč a opravdu perfektně funguje, stačí párkrát natřít a je to :D. Jinak normálně používám bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.7.07 09:17

Já proti opruzeninám používám Babylove :wink: Ale jako prevence opruzení. Čistě na opruzeniny namazat Bepanthenem a nechat větrat. Ale to se mi naštěstí stalo jen párkrát, Babylove je dobrej. A od tý doby, co jsem přešla na látkovky, se nám to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
17.7.07 09:28

Jako prevence proti opruzeninám je dobrý Babylove - ten je právě hodně hustý. Úplně super je, když se malá pokaká po ovoci, což je ostré, a má zarudlý zadeček. Namažu a do dalšího přebalení je zarudnutí pryč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.7.07 15:40

Ahojky, děkuju za tipy, ještě jsem zapomněla napsat, že když už opruzený je, tak jasně vítězí Bepanthen, ale chtěla jsem poradit nějaký hustší krém na takové to běžné mazání, zkusila bych ten z DM drogerie. Sebamed je moc fajn, ale je pravda, že je skoro 2× dražší než jiné. Ve starších diskuzích jsem četla také o krému Avirilbaby v červené tubě, nevíte, jestli není náhodou s pudrem, nebo jestli je také na bázi ZnO ( zinku ) jako ostatní krémy?
Předem díky Vavryska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
17.7.07 18:29

podle mě je nejlepší z lékárny míchaný Dezitin-u nás ho mají i v porodnici-smrdí podobně jako rybilka, ale používám jej doteď - syn má pořád pleny-takže na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
19.7.07 22:13

Červený Aviril-baby přestala Zentiva vyrábět :( byl super, používala jsem ho. Teď už je jen ten klasický Aviril k dostání v každé drogerii, tuším od Alpy. A to je tedy slabý odvárek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.10.07 03:35

Zatim nejhustsi krem proti opruzeninam ktery jsem na ceskem trhu objevila je od Johnsonsbaby a je to takova mala plechova krabicka…stoji asi kolem 35 kc v DM drogerii…a je velmi dobra…ale vyhovuje nam i babylove.
Hodne jsme pouzivali i sudocreme ale je to tady v cechach pry velmi draha kosmetika bylo mi receno v lekarne…ale ten byl nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.12.07 22:19

Mně teda babylove nevyhovuje, protože mám pocit, že příliš vysušuje. Na noc mažu Hippem a přes den někdy promažu Infadolanem. Pityol možná zabere, ale bacha na něj, na dětský prdýlky dlouhodobě je nevhodný (i když některý dr. doporučují). Ale holčička kamarádky na opruzeniny hodně trpí a nejvíc si pochvalovala právě Johnsons Penanten v kovové kulaté krabičce(viz příspěvek výš). Prý je tak hutný, že se i blbě smývá mamince z rukou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí