Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
máte některá zkušenosti s touto kosmetikou?
Já jsem zatím vyzkoušela jen krém na opruzeniny a zatím dobré…
Verča
Ahojky, mám pleťové mléko a krém a jsem moc spokojená! Přecházeli jsme na tuhle kosmetiku ze Sebamedu a v pohodě, žádná špatná reakce.
No jo, ono to asi na každého bude působit jinak…nezbyde než to testnout? Mně se taky Hipp líbí, mám doma vzorky, ale používám weledu a vždycky, když už bych to vyměnila, tak si řeknu, že zrovna není správná chvíle…Ale použila jsem olejíček na tělo a krém na zadeček a dobré, žádná negativní reakce. Jen ten krémík je mastnější než weleda, tak nevím, jestli by nám při jeho výhradním používání nedělal paseku (po leniensce z porodnice byla opruzená, ale je fakt, že teď už nekaká 15krát za den…)
Dnes jsem koupila mliko od Hippu, tak jsem zvedava … prechazime ze Seba medu
Ahojky u nás se neosvědčili žádné oleje tak jsem vyzkoušela mléko od Hippu a pohoda už používámě tři týdny a reakce žádná.
Zrovna se na kosmetiku Hipp chystáme, máme vzorek tělového krému a pleť je po něm pěkně hebká.
Používala jsem niveu a malá se po ní osypala. Teď má takové suché ručičky tak jsem namazala Hippem, tak uvidíme.
Ahojky,
mi také používáme HIPP kosmetiku. Nejdříve jsme měli Johnsons koupel, olej i mléko, ale malá po tom všem byla dost vysušená. Hipp používám už pár měsíců a jsem naprosto spokojená a krásně voní. POužíváme koupel a pleťové mlíčko a chystám se koupit šampon.
Máme krém na tělo a obličej a dávám za pravdu, tělíčko je hebké, není to mastné, příjemně voní… používám to občas i na těhotné břicho na střídačku s ostatním ![]()
Na miminko pak vyzkouším i jiné výrobky, krém vypadá dobře.
NiKi
Ahojky, já jsem s kosmetikou HIPP moc spokojená. Stejně tak i moje dcera. Používáme hlavně olej. Nakupuji v DM, protože mám slevovou knížku a tak mě tato kosmetika vyjde ohodně levněji.
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je lepší po koupání natírat mimišo pleťovým mlékem, nebo olejíčkem, nebo jestli nějak kombinovat. Jsem v 8. měsíci, břicho si mažu olejem od Hippu, je mi moc příjemný, tak bych pak ráda pro mimčo HIPPí kosmetiku. Poradíte prosím? Děkuju ![]()
dornicko,je to věc názoru,ale já nesnáším oleje..
Zamastí oblečení a ve finále bylo dětské tělíčko stejně vysušené a šupinaté.A to jsem měla kvalitní olej Bubchen nebo čistý slunečnicový olej z lékárny.
V porodnici nám doporučovali na promazání suché novorozenecké pokožky Bepanthen nebo infadolan,od klasického promašťování olejem se dnes upouští.Emička byla moc vysušená,jako mimi,používala jsem Bepanthen,dnes ho už používáme jen na zadek - nesnáší krémy se zinkem,jiný bez zinku jsem neobjevila.Tělíčko mažeme od narození mlékem Bubchen nebo Hipp.