Jednorázový Mooncup

4705
31.5.07 11:52

jednorázový Mooncup

holky, právě jsem si na www.menstruacnikalisek.cz objednala ty jednorázový - 6 ks 185,–Kč. Na zkoušku je to docela dobrá cena…máte zkušenosti…
Dnes přišli a jsem trochu v rozpacích - děsně velký kruh podobný spíš pesaru, žádný vytahovátko… :?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
31.5.07 12:54

Už pár měsíců používám Mooncup-ten nezničitelný. Je to hlavně o tom, že jeho používání si chválí hlavně ekologicky smýšlející holky, prostě máme jeden (dva) napořád. Tyhle jednorázové měla moje kamarádka a když se jí při vyndávání už 3. kousek protrhnul, konstatovala že Mooncup už nikdy. Dlouho mi trvalo než jsem ji přesvědčila že ty pevné jsou o něčem jiném. Já sama jsem ty co máš ani nezkoušela, ale je pravda, že jako nouzovka v době kdy víš, že nebudeš mít čím a kde oplachovat, by možná špatný nebyl-pro toho kdo s tím umí zacházet. Určitě bych ho jako začátečník nezvládnula vytáhnout bez protrhnutí. Takže vlastně jediné co ti k tomu můžu povědět je, že pokud chceš vědět jaké to s Mooncupem opravdu je, kup si ten pevný, je to rozhodně jistější investice než ten jednorázový.
 R.

• Citovat
  • Upravit
25182
31.5.07 13:20

Ahoj,
možná vám budu připadat jako úplná blbka, ale já o něčem takovém slyším /čtu/ poprvé. Nemůže se to nějak vylít, když je to ve vnitř. Asi bych z toho měla strach.
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.5.07 13:42

Radi, díky, taky si to myslím, už jen to vyndávání bude operace :? protože to nemá tahátko jako tampon či klasický mooncup. A taky se to asi nejspíš hned vyleje do wc - a nejspíš si poleju i ruku :twisted: . No nic, uvidím, jak to bude.
A o tom klasickém dost dlouho uvažuju…takže?
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
31.5.07 15:03
Mava píše:
Ahoj,
možná vám budu připadat jako úplná blbka, ale já o něčem takovém slyším /čtu/ poprvé. Nemůže se to nějak vylít, když je to ve vnitř. Asi bych z toho měla strach.
 mava

Ahojky :D ,koukni sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí