Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, máte některá něco proti pocení co opravdu zabírá? Nemyslím rexony a podobné ty moc účinné nejsou teda aspon na mě ne. Nesnáším totiž spocené fleky na oblečení ![]()
Ahoj,
mně spolehlivě zabral šalvějový čaj. Měla jsem s pocením obrovské problémy a ta šalvěj mi fakt zabrala. Jenom pozor, nesmí se pít v těhotenství.
Tereza
Mě proti pocení pomáhá pánský deodorant Mennen (takový ten modrý) - jednak se díky tomu míň potím a jednak nejsem cítit
Simpanova - ještě jsem o tom neslyšela, tak díky za radu, šalvěj zkusím ![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:08
V lékárně prodávají přípravek driclor..asi to není moc zdravý, ale zabírá to.Večer si to natřeš před spaním(trochu to pálí) ráno smyješ a celý den se vubec nepotíš..potom se to používá třeba jednou za 3 dny.Stojí asi 200,–.
Anny a olivie
Anny, slyšela jsem o tomhle přípravku. Ale asi bych to neriskovala, pot by měl alespoň trochu z pokožky vycházet a měly by být prostupné ty potní žlázy )nehodnotím tvůj příspěvek, ale ten výrobek
).
Já používám Adidas for woman (fresh), je to 24-hodinový antiperspirant (taky prý nic moc ty antiperspiranty, lepší jsou deodoranty, ale mě nepomáhají) bez alkoholu a jsem moc spokojená. Žádný zápach ani fleky…
![]()
mě taky toho moc nezabere,kuličkové vůbec,ale kupodivu,teď jsem si koupila kuličkový deodorant Alverde-balzám s měsíčkem,je to přírodní kosmetika z drogerie DM,bez alkoholu a fakt zabírá
potím se ale nesmrdím
voní to hodně jemně až skoro vůbec /a o to mi šlo/ žádné fleky jsem zatím nepozorovala.
Tak já jsem před těhotenstvím používala Driclor a nemůžu ho vynachválit.. Byla jsem z toho dost na nervy, protože žádné deo ani antiper. nepomáhaly, měla jsem neustále fleky na tričku.
Jestli je to dobré pro pokožku to nevím, ale aspoň je to spolehlivé na 100% ![]()
Ahojky,
já jsem používala driclor taky asuper stačilo mi ho použít klidně jednou za deset dní brzy se k němu vrátím. Nic jiného mi nezabíralo. ![]()
Ahoj holky, mě se potilo nejen podpaží, ale dokonce i ruce a nohy. Doktorka pořád říkala, že to je normální a zdraví. Ale copak je normální při chůzi do kopce vyklouzávat z pantoflí a mít mapy v podpaží? Driclor mi na podpaží pomáhal jen 2 měsíce a pak najednou nic a navíc ruce a nohy pořád mokrý. Tak jsem byla u dermatologa, a ten mi doporučil iontoforézu www.iontoforeza.cz. A dámy od tý doby mám svatej klid. DOPORUČUJU ![]()
Anonymni píše:
V lékárně prodávají přípravek driclor..asi to není moc zdravý, ale zabírá to.Večer si to natřeš před spaním(trochu to pálí) ráno smyješ a celý den se vubec nepotíš..potom se to používá třeba jednou za 3 dny.Stojí asi 200,–.Anny a olivie
Driclor je pěkný hnus, ale fakt zabírá proti pocení. Ale dej na něj bacha, bvají po něm hodně reakce na kůi, je spíš jen když potřebuješ třeba na nějakou zvláštní příležitost jednou do roka se fakt nepotit ![]()
To máš taky iontoforézu Electro Antiperspirant ne? Jak říkáš je to pecka
do tý doby než jsem si to koupil byl jsem jak jedna velká pochodující kaluž. Jinak prodávaj to na www.electroantiperspirant.com já na to měl 2 měsíce záruku, pokud by to nefungovalo, jak je to teď netušim, každopádně mě to zabírá na 100pro.
Mě zabral až driclor, byl skvělý, jen ne každý ho snese…ze začátku jsem měla po něm ošklivou vyrážku, ale pravda, že mi pak stačilo se na noc namazat tak jednou za 10 dní a přes den klasickým jakýmkoliv a driclor působil skvěle…jen do té doby než jsem otěhotněla, popálil mi kůži, až tak moc, že ho už nepoužívám…teď mám vichy a to je taky docela dobrý ![]()
Ahoj, jedině Driclor, vyzkoušela jsem ho a je úžasný. Mě stačí se natřít jednou týdně a mám klid.
sandrik píše:
mě proti pocení pomáhá pánský deodorant Mennen (takový ten modrý) - jednak se díky tomu míň potím a jednak nejsem cítitSimpanova - ještě jsem o tom neslyšela, tak díky za radu, šalvěj zkusím
Sandra
Já jedině pánské
, fungují a krásně voní, ted mám od Old spice Alps.
Ahoj holčičky
obnovuji tuhle diskuzi, protože po porodu mám problém s pocením v podpaží a je to dost šííílené
Prosím, napište vaše zkušenosti, co vám pomohlo… vím, že Driclor, tomu bych se raději vyhnula, je dost drastický, elektro antiperespirant je zase drahá záležitost, máte zkušenost např. s EVER-DRY, PERSPIREX, EXCIPIAL DEO FORTE, nebo Šalvějové kapsle?
Děkuji za vaši pomoc
![]()