Přípravky proti pocení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1751
20.1.14 21:05

@Radanka25 asi Ti moc nepomůžu, já po přečtení jiných recenzí začala před dvěma lety používat driclor a mohu říct, že se mi úplně změnil život. Mohu noit barevné trička, žádné fleky, žádné zničené hadry od potu. Ze začátku jsem ho používala dle doporučení na obalu, asi po půl roce jednou za 14 dní a teď? Stačí jednou za dva měsíce, do toho se stříkám jen obyč deodorantama aby se jako neřeklo, ale nepotím se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.1.14 21:12

@Radanka25 Taky jsem zkoušela všechno možné, ale jedině Diclor pomohl a to ho nepožívám asi rok a prostě se mi nestane, že bych měla fleky na tričku. Používala jsem ho měsíc v kuse a potom co 14 dní cca půl roku a potom jsem úplně vysadila. Jinak požívám od garnieru deodorant, proti flekům na bílém a černém oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
26.2.14 10:24

Ahoj holky, tak já také si nemůžu vynachválit Driclor proti pocení. Jen mě zmátla teď kolegyně, že když se snažíme o mimčo nesmí, že to může zablokovat něco :nevim: Vy jste ho používaly i v době, když jste se snažily? Mě právě také stačí namazat jednou za měsíc, ikdyž to říkají, že přípravek zase projde záruční dobou. Tak přeci nebudeme kupovat po třech měsících zase nový, když nám to tak stačí většině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
9.6.15 12:03

Ahoj, já mám ted čerstvou zkušenost s PERSPI-GUARD ANTIPERSPIRANT 50ML, zabírá fakt suprově. Dá se koupit v lékárně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
9.6.15 12:06

Mě z lékárny strašně moc pomohl antiperspiratn od Biodermy (takový růžovo bílý) Za několik let jsem toho vyzkoušela spoustu včetně svinstva jako Driclor ale ta Biodema fakt pomáhá!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
51
16.6.15 14:24

Já zkoušela třeba ten driclor a vůbec mi nevyhovoval…
Ted jsem včera koupila v lékárně taky ten Perspi guard antiper. maxumum 5. Tak jsem to včera aplikovala poprvé a super dneska dobrý, tak jsem zvědavá na další dny, když se to má aplikovat jen cca 2× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
24.6.15 13:19

Jj souhlasím s kocoladkou, ted mám taky zkušenosti s tím Perspi Guardem. Fakt zabírá skvěle. Dá se koupit jak v lékárně, tak jsem se dívala, že se dá objednat i z internetu (http://proti-poceni.cz/…spirant-50ml)

• Citovat
  • Upravit
6
23.8.16 13:04

Já mám vyzkoušený Predator Ice Water…příjemně chladí a dlouho vydrží, bohužel tu ale není tak dostupný, tak si ho musím objednávat přes internet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
22.5.17 15:48

Také se přidám. Strašně se potim na hlavě, v podpaží nebo na zádech to není tak hrozné, ale ta hlava, nemůžu se ani namalovat, protože mi během chvilky tečou čurky potu po čele a tvářích. Myslíme, ze bych si tam mohla aplikovat ten Driklor? Nezacnu se někde potit víc, přece jenom se potem vylučují škodliviny z těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.12.17 19:54

Driclor jednoznačně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.12.17 19:55

Driclor jednoznačně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.3.19 09:19

Já používám už jen antiperspirant sweatstop aloe vera forte nastříkám se večer před spaním jednou za týden a mám klid i na 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.21 18:54

SweatStop Forte přípravek na pocení

Dobry den, mate nekeo zkusenosti s timhle pripravkem proti poceni? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.21 19:09

Mám sprej, stříkám si s tím obličej, protože ten se jí spolu s hlavou potí nejvíc.. jako celkem dobrý, ale na tu hlavu jde jsou vlasy ti nezabírá.. takový dražší driclor, ale ten aspoň se námaze a vydrží pak x dní.. tohle ne..

• Citovat
  • Upravit
6827
19.6.21 12:25
@Anonymní píše:
Mám sprej, stříkám si s tím obličej, protože ten se jí spolu s hlavou potí nejvíc.. jako celkem dobrý, ale na tu hlavu jde jsou vlasy ti nezabírá.. takový dražší driclor, ale ten aspoň se námaze a vydrží pak x dní.. tohle ne..

Ty si strikas na ksicht sprej, aby jsi se nepotila? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast