Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj Saši, my máme nachystanou tu IKEA modrou. Má u dna asi 50 cm a nahoře 70. Myslím ře toto téma už tady proběhlo. Řekla bych že to stačí, taky čekáme první, tak nemám zkušenost, ale kdyby to nestačilo, tak to nebudou vyrábět, co?
Ahojky my máme starší vaničku a ta má u dna 66 cm.Koupeme v ní ještě teď a to už bude mít malá skoro devět měsíců.
my máme taky starou a ta je hodně dlouhá, vlezem se do jíště teď. ovšem není tak pohledná jako ty moderní…
Anonymní pokud chceš ve vaničce koupat dlouho, tak se poohlídni opravdu po nějaké větší. My jsme koupili anatomicky tvarovanou od Neonate a koupeme v ní syna dodnes. A to syn měří už 73 cm.
http://www.baby-land.cz/index.html?… mam nejakou podobnou-znacku nevim je bazarova za 250
a je super-ono se to spatne meri u techhle anatomickych ale dole ma cca 53 a nahore sakumprask 92 cm-a mimco tam je bezpecne,mala meri 75 cm a jeste tam takhle lezi-a oak az bude sedet tak ji tam muzu soupnout obracene
-jsem na tohle trosku ujeta-bojim se ze v normalni vanicce by se mi utopila nebo ze bych byla nesikovna a ze by mi z lehatka klouzala -ted uz teda i sama slezla pac ji na jednom miste neudrzim a do velke vany se mi ji jeste davat nechce-v tehle se ji i lip hraje.takze u me investice minimalne na 3/4 roku a jeste ji pak prodam ![]()
Máme od Camu…to samý, co ukazuje Gábinka, ale koupali jsme v ní snad do 4 měsíců, Sára má moc ráda prostor a chce kopat, cákat nebýt ničím ohraničená. Takže koupeme ve sprcháči, tam má místa dost a hrozně se jí to líbí. ![]()
Ahoj, my máme z Ikei. Asi po půl roce se mi zdála malá, když v ní mimi leželo, ale protože teď už ve vaničce sedíme
, tak máme místa habaděj:D. Jinou už kupovat nebudu, byla by zbytečná, za chvíli nebudeme potřebovat žádnou ![]()
Ahoj, my máme taky tu z Ikei, tu modrou, no oni asi jinou stejnak nemají, Mirda má asi 58 cm a má v ní na lehátku skrčené nožičky, ale na to třiminutový koupání to stačí. Pak v ní bude sedět a nebude to dlouho trvat tak bude plavat v naší velký jako velkej kluk ![]()
Tak my si koupili novou, hezky tvarovanou, ale koupali jsme v ní asi 2 měsíce.Máme doma dlouhána, tak tchýně našla vaničku po neteřích, ta má u dna asi 70 cm, v ní koupeme.Budem dělat novou koupelnu, tak pak už budu koupat v normální vaně
Máme modrou vaničku z IKEA a v pohodě - vejdou se do ní i dvě děti ![]()
http://rodina.cz/…164282_1.jpg
L. ![]()
My máme takovou tu klasiku, u dna má 80 cm koupali jsme v ní tak cca do půl roku, pak v ní začala vyvádět, otáčet se atd. tak jsme šli do velké. Jinak myslím, že je jedno jakou máš záleží jak živé je dítko ve vodě. My máme vodomila a koupání si užívá od narození, takže potřeboje prostor. šli jsme do velké a měli půjčené sedátko do vany, bylo to super!!!
Ahojky já vaničku podědila po segře a už jsme ji museli vyměnit s babičkou ta měla doma větší t´ˇd je tahle druhá dlouhá asi 70 cm tak snad nám vydrží dýl ale v malím panelákovym bytě se s ní pohybovat ![]()
Žádnou vaničku nemáme a nikdy jsme neměli.
Od začátku koupu ve velké vaně ![]()
Mrkněte na naše stránky do fotogalerie, nebo do vedlejší diskuze „koupání nesedícího mimi - jak ve velké vaně?“
ahoj,
jak dlouha je vase vanicka? prijde mi ze jsou vsechny strasne kratky… nebo je 48cm u dna dost?
dekuju za rady
saša