Jak velkou máte vaničku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
16.5.07 13:35

Jak velkou mate vanicku?

ahoj,
jak dlouha je vase vanicka? prijde mi ze jsou vsechny strasne kratky… nebo je 48cm u dna dost?
dekuju za rady
 saša

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
313
16.5.07 14:01

Ahoj Saši, my máme nachystanou tu IKEA modrou. Má u dna asi 50 cm a nahoře 70. Myslím ře toto téma už tady proběhlo. Řekla bych že to stačí, taky čekáme první, tak nemám zkušenost, ale kdyby to nestačilo, tak to nebudou vyrábět, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
16.5.07 14:55

Ahojky my máme starší vaničku a ta má u dna 66 cm.Koupeme v ní ještě teď a to už bude mít malá skoro devět měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
16.5.07 15:26

my máme taky starou a ta je hodně dlouhá, vlezem se do jíště teď. ovšem není tak pohledná jako ty moderní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
16.5.07 15:48

Anonymní pokud chceš ve vaničce koupat dlouho, tak se poohlídni opravdu po nějaké větší. My jsme koupili anatomicky tvarovanou od Neonate a koupeme v ní syna dodnes. A to syn měří už 73 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
16.5.07 17:51

http://www.baby-land.cz/index.html?… mam nejakou podobnou-znacku nevim je bazarova za 250 :wink: a je super-ono se to spatne meri u techhle anatomickych ale dole ma cca 53 a nahore sakumprask 92 cm-a mimco tam je bezpecne,mala meri 75 cm a jeste tam takhle lezi-a oak az bude sedet tak ji tam muzu soupnout obracene :wink: -jsem na tohle trosku ujeta-bojim se ze v normalni vanicce by se mi utopila nebo ze bych byla nesikovna a ze by mi z lehatka klouzala -ted uz teda i sama slezla pac ji na jednom miste neudrzim a do velke vany se mi ji jeste davat nechce-v tehle se ji i lip hraje.takze u me investice minimalne na 3/4 roku a jeste ji pak prodam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
16.5.07 18:24

Máme od Camu…to samý, co ukazuje Gábinka, ale koupali jsme v ní snad do 4 měsíců, Sára má moc ráda prostor a chce kopat, cákat nebýt ničím ohraničená. Takže koupeme ve sprcháči, tam má místa dost a hrozně se jí to líbí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.5.07 18:56

Ahoj, my máme z Ikei. Asi po půl roce se mi zdála malá, když v ní mimi leželo, ale protože teď už ve vaničce sedíme :wink: , tak máme místa habaděj:D. Jinou už kupovat nebudu, byla by zbytečná, za chvíli nebudeme potřebovat žádnou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.5.07 19:32

Ahoj, my máme taky tu z Ikei, tu modrou, no oni asi jinou stejnak nemají, Mirda má asi 58 cm a má v ní na lehátku skrčené nožičky, ale na to třiminutový koupání to stačí. Pak v ní bude sedět a nebude to dlouho trvat tak bude plavat v naší velký jako velkej kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.5.07 19:36

Tak my si koupili novou, hezky tvarovanou, ale koupali jsme v ní asi 2 měsíce.Máme doma dlouhána, tak tchýně našla vaničku po neteřích, ta má u dna asi 70 cm, v ní koupeme.Budem dělat novou koupelnu, tak pak už budu koupat v normální vaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.5.07 19:39

Máme modrou vaničku z IKEA a v pohodě - vejdou se do ní i dvě děti ;)

http://rodina.cz/…164282_1.jpg

L. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
17.5.07 10:45

My máme takovou tu klasiku, u dna má 80 cm koupali jsme v ní tak cca do půl roku, pak v ní začala vyvádět, otáčet se atd. tak jsme šli do velké. Jinak myslím, že je jedno jakou máš záleží jak živé je dítko ve vodě. My máme vodomila a koupání si užívá od narození, takže potřeboje prostor. šli jsme do velké a měli půjčené sedátko do vany, bylo to super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
17.5.07 13:14

Jéé Lesi, ty máš krásný holky :D :D :wink: Pardon, jsem neodolala :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
20.5.07 17:29

Ahojky já vaničku podědila po segře a už jsme ji museli vyměnit s babičkou ta měla doma větší t´ˇd je tahle druhá dlouhá asi 70 cm tak snad nám vydrží dýl ale v malím panelákovym bytě se s ní pohybovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.12.07 10:03

Žádnou vaničku nemáme a nikdy jsme neměli.
Od začátku koupu ve velké vaně :D
Mrkněte na naše stránky do fotogalerie, nebo do vedlejší diskuze „koupání nesedícího mimi - jak ve velké vaně?“ :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí