Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, mám dceru 7 měsíců, můžete poradit nějakou dobrou značku opalovacího krému, potřebuji hlavně, aby se dobře roztíral, možná by byl nejlepší nějaký olej ve sprey. Předem dík za rady Jana
Ahojky,
máš na mysli např. k moři, tzn. budeš mazat celé tělíčko nebo jen na obličejík tady a teď před létem?
Pokud na tělo k moři, mohu vřele doporučit dětskou Niveu s 40UV faktorem ve spreji. Je tyrkysová, krásně vidíš, kam ji nastříkáš a kde rozetřeš, roztírá se perfektně, hned se nesmyje a kryje bezva. Prodává se v balíčku i se sprejem po opalování, takže zaplácneš 2 mouchy jednou ranou ![]()
Radka
Ahoj, podobna diskuse uz tu byla: https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak ja tyrkysovou niveu nerada - spinila obleceni a moc to neslo vyprat ![]()
H.
My se chystáme v červnu do Itálie, tak hlavně potřebuji něco tam. Takže potřebuji něco k moři.
My bydlime v Kalifornii, takze tady je ostre slunicko. V Cechach jsem si koupila od Bioderma opalovaci krem SPF 50 plus. Je ale drahy. Stoji cca 400 kc a je ho jenom 100 ml. Tady jsou uz 30 stupnova vedra a muism rict, ze krem teda funguje bezva a obleceni nespini a nezanechava mastnotu na kuzi.
Ahoj, na dovolenou jsem používala Ambre Solaire od Garnier, je to OF 40, skvěle se roztírá, malej byl jak šmoula tak trošku modrozelenej, ale krásně vidíš, kde jsi zapomněla natřít. Voděodolný, otěruvzdorný, žádbná alergická reakce, natírala jsem mu s tím i obličej a vpoho. Navíc skvrny jdou krásně vyprat. Kočár jsem šoupla na 30 do pračky a byl jako nový. Doporučuju.
Ahojky, mě se moc osvědčil DAYLONG ultra, mám 25 a myslím 40? Je moc dobrá, doporučují ji i kožaři pro citlivé kůže a ekzematiky.
Nedávno jsem koupila v lékárně ochranné mléko proti sluníčku Altermed baby sun, mažu s tím zatím jen skorotříletéhi syna, na dvouměsíční miminko si ještě netroufám. Ale mléko je fajn, dobře se roztírá, není parfemované…
Veru
já jsem taky byla v lékárně pro opalovací krém na Luci a řikala jsem, pro 3,5měsíční a dali mi taky Altermed baby sun 40OF a zatim dobrý. Stál asi 295kč
Ahoj,
já si objednala na internetu krém od Lavery, je to přírodní kosmetika, oni by se totiž na děti neměli používat krémy s chemickými filtry a tenhle má minerální filtr.