Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, používáte někdo šampóny a kůry od firmy Goldwell nebo Schwarzkopf BC? Jaké s nimi máte zkušenosti? Má se jednat o profesionální třídu. Chci je na regeneraci, ale přeci jen stojí docela dost, tak mě zajímá, zda po nich máte vlasy lepší. Děkuju za radu.
Ahoj, já od BC měla pouze kondicionér na vlasy - ten neoplachovací. Byla jsem s ním spokojená,mám dlouhé vlasy, a dobře se mi rozčesaly.
Ale pak jsem si koupila od Schwarzkopfu taky takový podobný kondicionér, udělalo to tu samou službu, a bylo to snad o víc než stovku levnější.
A dnes jsem byla u kadeřnice, zjistila jsem, že BC patří taky pod Schwarzkopf. Já věřím, že i v drogerce se dají koupit kvalitní regenerační přípravky, ne jen u kadeřnice.
Ahoj,
vlasová kosmetika z kadeřnických salonů JE o třídu, někdy i víc, lepší, než ta z obchodu. Mám zkušenosti s BC i Goldwell, ikdyž ne přímo se šampony. Ale já osobně bych si vybrala Goldwell. ![]()
Ahoj
tak já používám jen dalo by se říct špičkové výrobky, a nějak mi uniká rozdíl:o)))) - ne dělám si srandu - jsou lepší ale zázraky taky neumí… máme v rodině tři kadeřnice, říkají že výrobky z kadeřnických salonů jsou určitě o stupen lepší než obyč. z drogerie...... já mám dost lámavé, zničené vlasy, a jak jsem psala zázraky se nekonají, ale bez problémů je rozčešu, což se ne vždy s drogistickým zbožím povedlo
Hodně taky prý záleží na hřebenech … a to obzvlášť rozčesávacích, protože tehdy jsou vlasy mokré a tudíž hodně „zranitelné“…
víc moudra si nepamatuju, jde mi to jedním uchem tam a druhým ven:o)
Od Goldwellu používám tvarovací gely a laky, a šampony a kondicionéry sem tam goldwell ale ted mám Biotraitement od Brelilu… ten prej není až tak kvalitní al emě krásně voní tak jsem si ho vysomrovala… a ještě jsem měla od kámošky vlas. kosmetiku Alcina… a ta mi vyhovovala nejlíp…
používám BC na rovné (smooth control) a nemůžu si vynachválit, vlasy se snáz češou, nemusím tak často používat žehličku (dřív jsem si třeba kupovala na rovné Avon nebo Sunsilk, to je někde úplně jinde - po každém vlhčím počasí jsem musela žehlit)
Ta cena se dá snést, prostě si to odepřu někde jinde.
Ahojda,
ja pouzivam Redken a jsem vic nez spokojena, mela jsem barvene, odbarvovane a ruzne tak nejak ponicene vlasy a jsem s nim fakt spokojena. Pouzivam sampon, kondicioner i masku.