Krém uriage na seborelu

13
5.6.18 15:26

Krém uriage na seborelu

Ahoj, mám doma 3 měsíční holčičku ve vlaskach ma stroupky, doktora porodila namazat olejíčkem a vyčesat, bohužel nějak nám to nepomáhá.. V lekarnach nam nabizeli krem uriage nemáte někdo sním nějaké zkušenosti.

Dekuji moc :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
5.6.18 15:30

S tímto zkušenosti nemám. Nám pomohl krém od ABC Derm. Podruhé stačil jen kokosák. Ať na to dáš cokoliv, vždycky musíš nechat působit a pak dloooouho a důkladně vyčesávat. Obvykle je nutno za pár dní „proceduru“ zopakovat. Je to vopruz, a ten smrádek, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
5.6.18 15:51

Dobrý den, mám chlapečka s kožním onemocněním a Uriage vám nedoporučuji. Myslím si, že je na něj ještě malinká…zkuste ten kokosový olej, výborný je z DM a vyčesávat. Dobrá je také kosmetika od Biodermy, jak píše paní nade mnou, řada ABC Derm je dobrá, anebo Ato Derm…jedna z nich má tuším i šampón na loupající se pokožku ve vlasech, tím bych umyla a promazala kokosákem. S tím vyčesáváním opatrně, ať nepoškodíte kůžičku. Nebojte, bude to dobré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
5.6.18 16:48

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:05

• Citovat
  • Upravit
271
5.6.18 20:41

Řekla bych, že by to pro takto malou holčičku bylo zbytečné a drahé. Tím nechci říct, že by jste na ní měli nebo chtěli šetřit to nikoliv.

Ale mnohem víc ti pomůže kokosový olej, nebo my měli tuším od hipp..a promazavat vyčesávat.
Používala jsem i gázový čtverce (jako na pupík) a tím sem mu po tom jemně přejížděla, předtím namazané vlásky tím olejem a i tu gázu… jemně kroužit netlačit.
Dělala jsem to, vždy před mytím hlavy.. jo a chvilku to trvalo než sme se toho zbavili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.6.18 15:02

Moc vsem dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie