Kremrole v těhotenství

17
31.1.22 15:23

Kremrole v těhotenství

Ahoj, jsem v 6tt. Ještě jsem nebyla u doktorky. Ale jsem po dvou ZT, tak jsem ze všeho vyplasena. Mám neskutečnou chut na kupované kremrole. Můžu to? Je tam vyslehany sníh z bilku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
798
31.1.22 15:41

Nesmíš se na to ani podivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
31.1.22 15:43

Muzes, bilky se slehaji nad parou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
31.1.22 15:43

Já v těhotenství žrala vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
31.1.22 15:53

V těhotenství si přílišnou obavou ze všeho kolem spíš uškodíš 🤷🏻‍♀️ Vyvarovala bych se pak akorát
pouličních bufáčů a majonézy, spíš než točenou si dát balený nanuk. A sýry typu Brie, jinak náš klasika hermelín můžeš. No a hlídat si dostatečnou úpravu masa atd. Salmonelu atd. fakt nechceš, ani jako netěhule 🙋🏻‍♀️ Zvláštní, jak těhule kolikrát přehnaně řeší stravu, ale pak si koupí červený Sparty a jdou na pívo s kámoškou 😁 ( neber osobně )

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
31.1.22 15:54
@Mayaa007 píše:
Já v těhotenství žrala vše :)

Já když si vzpomenu teďka na druhý těhotenství, tak bych se :poblion: :D

• Citovat
  • Upravit
5916
31.1.22 15:55
@Aneta69 píše:
Ahoj, jsem v 6tt. Ještě jsem nebyla u doktorky. Ale jsem po dvou ZT, tak jsem ze všeho vyplasena. Mám neskutečnou chut na kupované kremrole. Můžu to? Je tam vyslehany sníh z bilku. :think:

Je to snad otrávený? ZT není z jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148436
31.1.22 16:02
@Aneta69 píše:
Ahoj, jsem v 6tt. Ještě jsem nebyla u doktorky. Ale jsem po dvou ZT, tak jsem ze všeho vyplasena. Mám neskutečnou chut na kupované kremrole. Můžu to? Je tam vyslehany sníh z bilku. :think:

Můžeš, dej si, dobrou chuť a hlavně klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35670
31.1.22 16:04

Radši ani nedychej, víš kolik je ve vzduchu škodlivin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
31.1.22 16:27
@Aneta69 píše:

V klidu si dej. Pokud je těhotenství v pořádku, tak mu kremrole neublíží, pokud ne, tak to že si ji nedáš těhotenství nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
1.2.22 10:57

@shadowbabe ale to víš že mi taky bylo špatně :D žáha mě palila neskutečně :), ale zas když jsem měla na něco chut neomezovala jsem se. Jsem měla i období kdy jediné, co jsem snědla byl párek v rohlíku :lol: a nebo pak jsem jedla třeba jen lipánky :D, jediné co bych nesnědla by byl asi tatarák. Ale spíš jsem zhubla, nabírám až ted u kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 12:30

Já jsem těhotná teď po ZT a kremroli bych si nedala. Může tam bejt salmonela, neni to tepelně upravený. Ta šance bude asi malá, je spoustu těhulí, co jedi v těhotenství i tatarák a dítě donosej, ale je to každýho risk

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
1.2.22 13:57
@Mayaa007 píše:
@shadowbabe ale to víš že mi taky bylo špatně :D žáha mě palila neskutečně :), ale zas když jsem měla na něco chut neomezovala jsem se. Jsem měla i období kdy jediné, co jsem snědla byl párek v rohlíku :lol: a nebo pak jsem jedla třeba jen lipánky :D, jediné co bych nesnědla by byl asi tatarák. Ale spíš jsem zhubla, nabírám až ted u kojení

Poprvý mi na žáhu nepomáhalo už nic, se smály v porodnici, že bude vlasatice. No teda nevím, zda to souvisí, ale joooo je to hároška od narození :lol: Podruhý mi bývalo děsně zle v začátku, no a pak bylo období utopenců. Fuj, mi normálně tekly sliny chutěma a jak to přišlo, tak to odešlo. Jinak dobrý, žáha ani nezlobila podruhý. Hlavně, že jsou drobci zdraví a šťastní :hug:

• Citovat
  • Upravit
1392
1.2.22 14:11

@shadowbabe No asi to nesouvisí, protože mě žáha pálila taky šíleně a malý se narodil plešatý a vlásky mu začínají až ted skoro v roku :D, ale byl to děs když měl člověk strach že se v noci zadusí z… :D je to nechutné, ale je to tak :), ale ju ty chutě jsou zvláštní…ale kremrola by mě asi nenapadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 14:23

Mám celkem zkušenosti s jídlem, jsem technolog a dělám na hygieně, proto prosím zachovat anonym, nechci ať si mě někdo spojuje s prací. Je pár věcí, které bych v těhu, ale i mimo něj fakt raději nejedla, ale kremrole to nejsou, pokud neberu ty ve slevě v supermarketu, tam už můžou být plísně.
Nedoporučovala bych: nedostatečně tepelně upravené maso a ryby (sushi), ryby všeobecně si dávat jen doma, protože v restauracich střední kategorie mám o jejich skladování a úpravě oprávněné pochyby.
Plísňové a zrající sýry bych si já osobně v těhotenství odpustila, ale to jen má osobní nedůvěra ve správnosti skladování produktů při transportu a i v obchodech.
Dále už jen ve i co jsou ve slevě z důvodu blizicimu se konci trvanlivostí a to včetně čajů, těstovin, luštěnin, ořechů, trvanlivého pečiva, sušenek atd. protože vše může obsahovat plísně i když se to tváří že tomu nic není a pravděpodobně není. Ale jestli jste někdo někdy zažil opravdovou otravu jídlem, tak pochopíte.
Nekupovat prošlé potraviny jako je maso, majonéza, sýry, jogurty, uzeniny je asi jasné.
Všeobecně je rozdíl co člověk koupí v marketu a co si dá v restauraci, hlavně v těhotenství jsou veci, které bych nejedla, pokud bych si je nepřipravila sama.
Nejsem fanatik, ale trochu postižená prácí ano. Když to člověk vidí denně, nevyhne se tomu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky