Krémy na vrásky

9
5.5.11 10:34

kremy na vrásky

Ahoj, prosím Vás jaké máte zkušenosti s krémy proti vráskám? Zřejmě na mě dosedlda depka s blížících se 32 narozenin a při podrobnější analýze jsem zjistila jak začínám mít starou a takovou unavenou plet. Jepravda že se o ní nijak extra nestaram. Máte někajé krémy které Vám plet opravdu zlepšily? Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
5.5.11 10:45

čau, nepíšeš, v jaké cenové relaci…
Pokud ale jsi ochotná investovat víc peněz, zde má zkušenost:
Na běžné nošení (den, noc, oči) používám od Lancome řadu Hydra zen - skvěle hydratuje, napíná a zjemňuje pleť, pod make-up ideální.
A zhruba 2× do týdne použiju od Chanel řadu Ultra correction line repair (mám 2, na oči a na pleť) - ten je vyloženě proti vráskám a funguje skvěle.
Jo a jednou týdně na noc dávám hydratační masku od Sisley.
Je mi 31, takže stejná věková kategorie jak ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
5.5.11 10:49

ahoj ..já už si dávám fasádu dopořádku delší dobu a koupila jsem si v lékárně krém lifting od firmy Cosval,je na dekolt ,krk i obličej,ale stojí 650 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.5.11 10:59

Tak tohle bude asi drahá péče, počkej aby na to stačila mateřská :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
5.5.11 11:02

AHoj!!!

Já jsem o rok mladší a musím Ti teda říct to jsi vydržela dlouho … nepodlehnou reklamám!!! Já se o sebe starám asi odjakživa ale vedla mě k tomu mamka… vždycky natřela obličejí niveou!! Takže v našem věku už je to opravdu ale o něčem jiným:-) Já si tedy kupuju kosmetiku od firmy Lancome. Mám od nich odličovadlo očí, obličeje a používám krém na noc i den a krém oční. Pak si kupuju kapsličky od Elizabet Arden, jsou olejový… moje péče je velmi finančně nákladná ale přes net nakoupíš o hodně levněji než v obchodě. Já i když moje výdělky nejsou Bůhvíjak vysoké, snažím se na tyhle věci vždycky našporovat a koupit si je. Pokud ale nechceš tolik investovat, tak bych doporučila výrobky Loreal. Jsou o hodně levnější a velice kvalitní kosmetika, řekla bych, že pro začátek stačí. Můžeš si vybrat různé řady. Nezapomeň ale na to, že takovýty zlatý řady (např.Avon i Loreal) jsou výborné… ale jsme na ně ještě mladé. Jsou určeny pro starší věk, a to by jsi pleť moc rozmazlovala a za deset let už by ti nestačily a potřebovala by jsi silnější řadu. Přes léto pleť více hydratovat, a to jak pitím tak i hydratačním krémem. Přes zimu nepoužívat hydratační krémy… voda v krémech mrzne a mráz poškozuje pleť.

PAPA a šťastnou ruku při výběru

Taky používám Hydra Zen…

Příspěvek upraven 05.05.11 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
5.5.11 11:02
januka píše:
Tak tohle bude asi drahá péče, počkej aby na to stačila mateřská :think:

skrouhni manžela na obědech,týden bude jíst studený,to rozdejchá a ty budeš kvásná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
5.5.11 11:24
januka píše:
Ahoj, prosím Vás jaké máte zkušenosti s krémy proti vráskám? Zřejmě na mě dosedlda depka s blížících se 32 narozenin a při podrobnější analýze jsem zjistila jak začínám mít starou a takovou unavenou plet. Jepravda že se o ní nijak extra nestaram. Máte někajé krémy které Vám plet opravdu zlepšily? Díky :lol:

taky se zkoumám a říkám si, že bych se už neměla odbývat… ale nevím, kterému fakt věřit? je mi 31 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
5.5.11 12:00

chodím jednou měsíčně na kosmetiku,ptala jsem se a stačí bohatě,nemusí už být doma žádný velký šetření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.5.11 13:37

Ahoj,chce to pravidelnou a důslednou péči-počínaje dokonalým odlíčením,přes kvalitní krém,sérum,a kosmetické ošetření.
Já nedám dopustit na La roche-Posay:
na noc:
http://www.docsimon.cz/…ne-krem-40ml
na den-léto:
http://www.docsimon.cz/…textura-50ml
na den a noc:
http://www.docsimon.cz/…ou-plet-15ml
doplňková péče na noc:
 http://www.docsimon.cz/…-serum-6x5ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.5.11 10:27

já jsem asi nějaká divná…já na obličej namažu sem tam krém z oriflame za 99 Kč a přijde mi to v pohodě…moje mamka má 67 let a maže se jen občas niveou a nemá snad jedinou vrásku a všichni jí v podstatě hádají o deset i víc let míň…myslím, že je to o genetice a neo tom co tam mažeme??? to je ale můj názor :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
11.5.11 15:02
vegiska píše:
já jsem asi nějaká divná…já na obličej namažu sem tam krém z oriflame za 99 Kč a přijde mi to v pohodě…moje mamka má 67 let a maže se jen občas niveou a nemá snad jedinou vrásku a všichni jí v podstatě hádají o deset i víc let míň…myslím, že je to o genetice a neo tom co tam mažeme??? to je ale můj názor :jazyk:

určitě je to genetika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.5.11 17:59
vegiska píše:
já jsem asi nějaká divná…já na obličej namažu sem tam krém z oriflame za 99 Kč a přijde mi to v pohodě…moje mamka má 67 let a maže se jen občas niveou a nemá snad jedinou vrásku a všichni jí v podstatě hádají o deset i víc let míň…myslím, že je to o genetice a neo tom co tam mažeme??? to je ale můj názor :jazyk:

jistě,je to genetika.Ale jak víš,že jsi na tom podobně-? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.5.11 21:35

no to nevím :kytka: ale jsem asi moc líná se každý večer nějak moc pěstit, u mě je to spíš o tom…ale možná jsem něco podědila, protože snad prý teda na 31 vůbec nevypadám :mrgreen: tak snad to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.5.11 21:48
vegiska píše:
no to nevím :kytka: ale jsem asi moc líná se každý večer nějak moc pěstit, u mě je to spíš o tom…ale možná jsem něco podědila, protože snad prý teda na 31 vůbec nevypadám :mrgreen: tak snad to vydrží :lol:

Tak to držím palce :kytka: já bych se na to nespoléhala.Kolagen se přestává tvořit od 25. roku,a tím začíná stárnutí.
Jinak komplet namazání obličeje a těla mě denně vyjde na 2× 10 min.,a to mi za to stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
12.5.11 07:15

Kočky, taky si myslím, že záleží na genetice a zdravém životním stylu k tomu!!! Má máma taky vypadá suprově ale na genetiku se spolíhat nebudu… celej život nic nedělala, táta se o nás staral dost dobře a musím říct … máma se od 30 let ( pád komunismu a dovoz světoznámých značek) maže značkou DIOR… hmmm tak nevím, genetika, celoživotní odpočinek nebo pan dior ? a pak já taky vypadám skvěle na 31! Genetika nebo Lancome? Jeden nikdy neví…Je blbý si na značkový věci zvyknout… nikdy už si nekoupíte řasenku za 100, nikdy už nekoupím krém a ani odličovadlo za 150!!! Opravdu nikdy! Kdo pozná rozdíl, rád si připlatí!!! Pro mě je super pocit stát večer u zrcadla a věnovat se sama sobě, nakrémovat se voňavýma krémečkama a pak jít chrupat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí