Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, prosím Vás jaké máte zkušenosti s krémy proti vráskám? Zřejmě na mě dosedlda depka s blížících se 32 narozenin a při podrobnější analýze jsem zjistila jak začínám mít starou a takovou unavenou plet. Jepravda že se o ní nijak extra nestaram. Máte někajé krémy které Vám plet opravdu zlepšily? Díky ![]()
čau, nepíšeš, v jaké cenové relaci…
Pokud ale jsi ochotná investovat víc peněz, zde má zkušenost:
Na běžné nošení (den, noc, oči) používám od Lancome řadu Hydra zen - skvěle hydratuje, napíná a zjemňuje pleť, pod make-up ideální.
A zhruba 2× do týdne použiju od Chanel řadu Ultra correction line repair (mám 2, na oči a na pleť) - ten je vyloženě proti vráskám a funguje skvěle.
Jo a jednou týdně na noc dávám hydratační masku od Sisley.
Je mi 31, takže stejná věková kategorie jak ty ![]()
ahoj ..já už si dávám fasádu dopořádku delší dobu a koupila jsem si v lékárně krém lifting od firmy Cosval,je na dekolt ,krk i obličej,ale stojí 650 ![]()
Tak tohle bude asi drahá péče, počkej aby na to stačila mateřská ![]()
AHoj!!!
Já jsem o rok mladší a musím Ti teda říct to jsi vydržela dlouho … nepodlehnou reklamám!!! Já se o sebe starám asi odjakživa ale vedla mě k tomu mamka… vždycky natřela obličejí niveou!! Takže v našem věku už je to opravdu ale o něčem jiným:-) Já si tedy kupuju kosmetiku od firmy Lancome. Mám od nich odličovadlo očí, obličeje a používám krém na noc i den a krém oční. Pak si kupuju kapsličky od Elizabet Arden, jsou olejový… moje péče je velmi finančně nákladná ale přes net nakoupíš o hodně levněji než v obchodě. Já i když moje výdělky nejsou Bůhvíjak vysoké, snažím se na tyhle věci vždycky našporovat a koupit si je. Pokud ale nechceš tolik investovat, tak bych doporučila výrobky Loreal. Jsou o hodně levnější a velice kvalitní kosmetika, řekla bych, že pro začátek stačí. Můžeš si vybrat různé řady. Nezapomeň ale na to, že takovýty zlatý řady (např.Avon i Loreal) jsou výborné… ale jsme na ně ještě mladé. Jsou určeny pro starší věk, a to by jsi pleť moc rozmazlovala a za deset let už by ti nestačily a potřebovala by jsi silnější řadu. Přes léto pleť více hydratovat, a to jak pitím tak i hydratačním krémem. Přes zimu nepoužívat hydratační krémy… voda v krémech mrzne a mráz poškozuje pleť.
PAPA a šťastnou ruku při výběru
Taky používám Hydra Zen…
Příspěvek upraven 05.05.11 v 11:05
januka píše:
Tak tohle bude asi drahá péče, počkej aby na to stačila mateřská
skrouhni manžela na obědech,týden bude jíst studený,to rozdejchá a ty budeš kvásná ![]()
januka píše:
Ahoj, prosím Vás jaké máte zkušenosti s krémy proti vráskám? Zřejmě na mě dosedlda depka s blížících se 32 narozenin a při podrobnější analýze jsem zjistila jak začínám mít starou a takovou unavenou plet. Jepravda že se o ní nijak extra nestaram. Máte někajé krémy které Vám plet opravdu zlepšily? Díky
taky se zkoumám a říkám si, že bych se už neměla odbývat… ale nevím, kterému fakt věřit? je mi 31 ![]()
chodím jednou měsíčně na kosmetiku,ptala jsem se a stačí bohatě,nemusí už být doma žádný velký šetření..
Ahoj,chce to pravidelnou a důslednou péči-počínaje dokonalým odlíčením,přes kvalitní krém,sérum,a kosmetické ošetření.
Já nedám dopustit na La roche-Posay:
na noc:
http://www.docsimon.cz/…ne-krem-40ml
na den-léto:
http://www.docsimon.cz/…textura-50ml
na den a noc:
http://www.docsimon.cz/…ou-plet-15ml
doplňková péče na noc:
http://www.docsimon.cz/…-serum-6x5ml
já jsem asi nějaká divná…já na obličej namažu sem tam krém z oriflame za 99 Kč a přijde mi to v pohodě…moje mamka má 67 let a maže se jen občas niveou a nemá snad jedinou vrásku a všichni jí v podstatě hádají o deset i víc let míň…myslím, že je to o genetice a neo tom co tam mažeme??? to je ale můj názor ![]()
vegiska píše:
já jsem asi nějaká divná…já na obličej namažu sem tam krém z oriflame za 99 Kč a přijde mi to v pohodě…moje mamka má 67 let a maže se jen občas niveou a nemá snad jedinou vrásku a všichni jí v podstatě hádají o deset i víc let míň…myslím, že je to o genetice a neo tom co tam mažeme??? to je ale můj názor
určitě je to genetika ![]()
vegiska píše:
já jsem asi nějaká divná…já na obličej namažu sem tam krém z oriflame za 99 Kč a přijde mi to v pohodě…moje mamka má 67 let a maže se jen občas niveou a nemá snad jedinou vrásku a všichni jí v podstatě hádají o deset i víc let míň…myslím, že je to o genetice a neo tom co tam mažeme??? to je ale můj názor
jistě,je to genetika.Ale jak víš,že jsi na tom podobně-? ![]()
no to nevím
ale jsem asi moc líná se každý večer nějak moc pěstit, u mě je to spíš o tom…ale možná jsem něco podědila, protože snad prý teda na 31 vůbec nevypadám
tak snad to vydrží ![]()
vegiska píše:
no to nevímale jsem asi moc líná se každý večer nějak moc pěstit, u mě je to spíš o tom…ale možná jsem něco podědila, protože snad prý teda na 31 vůbec nevypadám
tak snad to vydrží
Tak to držím palce
já bych se na to nespoléhala.Kolagen se přestává tvořit od 25. roku,a tím začíná stárnutí.
Jinak komplet namazání obličeje a těla mě denně vyjde na 2× 10 min.,a to mi za to stojí ![]()
Kočky, taky si myslím, že záleží na genetice a zdravém životním stylu k tomu!!! Má máma taky vypadá suprově ale na genetiku se spolíhat nebudu… celej život nic nedělala, táta se o nás staral dost dobře a musím říct … máma se od 30 let ( pád komunismu a dovoz světoznámých značek) maže značkou DIOR… hmmm tak nevím, genetika, celoživotní odpočinek nebo pan dior ? a pak já taky vypadám skvěle na 31! Genetika nebo Lancome? Jeden nikdy neví…Je blbý si na značkový věci zvyknout… nikdy už si nekoupíte řasenku za 100, nikdy už nekoupím krém a ani odličovadlo za 150!!! Opravdu nikdy! Kdo pozná rozdíl, rád si připlatí!!! Pro mě je super pocit stát večer u zrcadla a věnovat se sama sobě, nakrémovat se voňavýma krémečkama a pak jít chrupat!