Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj,prosím…pojdte házet tipy na křestní jména..
První dítě má jméno Agáta
Příjmení nevíme, zda bude Muckovi, nebo Mucek, bez ová.
Další dítko nevíme zda holčička nebo kluk - na kluka partner má Patrika, s tím mu asi nehnu, já jsem pro Roman.
Holčičku bych nejraději Amandu nebo Ellu.
Plus holčičí - Abigail.
Pokud zijete v Cr tak bych Abigail a Amandu nechala byt
viz statisticky urad a jmena Puma, Dženifr a treba Brajen tento rok
kriste pane co se musi takovej m rodicum honit hlavou
Anonymni, s tim prijmenim nevite, jestli Muckova nebo Mucek? Prvni dite bude holcicka. Pokud nemate rozhodnutou verzi prijmeni, predpokladam, ze se jeste nenarodila (pokud tedy nezijete jako ja v Anglii a nemate 6 tydnu na registraci ditete). To uz takto dopredu resite pripadna dalsi jmena?
Jsi lepsi, jak ja
Ja pro dalsi dite vybirala dalsi pripadne jmeno az po porodu ditete a i tak to bylo brzo. Mohu Te ujistit, ze behem dalsiho tehotenstvi jsem si to rozmyslela a chtela jsem jmeno jine.
@Anonymní píše:
Plus holčičí - Abigail.
Tam uż fakt chybí jenom ta Aglája ![]()
@trpaslinka ja to pochopila ze prvni uz mají a ted čekaji druhe
@Meluzinecka Co je za problem s Abigail a Amandou? Dzenifer a Brajen nikdo nedal, protoze takova verze jmena proste neexistuje. Ale Jenifer je v CR malicko vice rozsirene, nez jmeno me dcerky (Melisa). Brian take neni uplne nezname jmeno. Takze ja v tom problem nevidim.
@Anna766 píše:
Tam uż fakt chybí jenom ta Aglája
Vopajšlíková ![]()
@sisk to jsem si take nejdrive myslela, ale kdyz pise, ze jeste nevi, jestli prijmeni bez ova, tak predpokladam, ze kdyby holcicka jmenem Agata byla jiz na svete, tak by mela jiz prijmeni rozhodnute. Z toho usuzuji, ze dite jeste neni narozeno.
@Anonymní píše:
Ahoj,prosím…pojdte házet tipy na křestní jména..
Další dítko nevíme zda holčička nebo kluk - na kluka partner má Patrika, s tím mu asi nehnu, já jsem pro Roman.
Amanda Mucek? Nebo Amanda Muckovi? ![]()
@trpaslinka píše:
@sisk to jsem si take nejdrive myslela, ale kdyz pise, ze jeste nevi, jestli prijmeni bez ova, tak predpokladam, ze kdyby holcicka jmenem Agata byla jiz na svete, tak by mela jiz prijmeni rozhodnute. Z toho usuzuji, ze dite jeste neni narozeno.
já pochopila že ona má holku a on kluka každý z prvního vztahu?? a že se rozhodují - asi o změně příjmení na Mucek či Muckovi.. ![]()
Zakladatelko. Pokud se Ti libi Roman, nesel by take navrhnout Robin? Jinak Ela (ale jen s jednim L) jsem mela v zaloze, pokud by se moc partnerova rodina netvarila na puvodne vybrane, takze ted je pripraveno pro pripadnou dalsi holcicku
(i kdyz 2 deti mi staci a tak snad nebude treba)
Ahoj,
prosím…pojdte házet tipy na křestní jména..