Křesní jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
22.10.15 00:23

@jdukolem tak o tom, ze kluk je partnera, to jsem pochopila take, ale holka neni upresnena, tak se muzem jen domnivat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.15 00:24
@sisk píše:
@jdukolem a co teprve Roman Muckovi :D (sorry zakladatelko)
:nevim: třeba je to i jen překlep? Já ani nevím že by šlo pojmenovat dítě v množném čísle?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.15 00:26
@trpaslinka píše:
@jdukolem tak o tom, ze kluk je partnera, to jsem pochopila take, ale holka neni upresnena, tak se muzem jen domnivat :kytka:

ty a nebo jak to čtu znovu mají jen holku Agátu? a toho Patrika má jako muž vymyšlenýho? Jakože jméno? :roll:
je to divně napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.10.15 00:29
@jdukolem píše:
ty a nebo jak to čtu znovu mají jen holku Agátu? a toho Patrika má jako muž vymyšlenýho? Jakože jméno? :roll:
je to divně napsané

ja taky pochopila, ze to je vybrane jmeno, ne ze by uz toho kluka mel :D

ale s tim, ze se teprve uvidi, jake bud eprijmeni to taky moc nechapu. a jinak Amanda by mi nevadila ani v Cechach. Hlavne kdyz se to stejne cte a pise. Ale zrovna u prijmeni Mucek zni Amanda divne.

a jinak ja teda mam prijmeni bez -ova (manzel cizinec, nezijem v CR). ale ty ceske prijmeni bez -ova mi u holek zni fakt divne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
22.10.15 00:42

Podle me, maji dceru Agatu. Ted cekaji druhe a chlap chce pro kluka jmeno Patrik a ona hleda inspiraci pro divci jmena :think:.

Krestni jmena neporadim, nelibi se mi ani jedno, mozna ta Ella. Ale s prijmenim Mucek to stejne bude vypadat divne, dala bych Muckova, ale kdyz zijete v zahranici, coz teda predpokladam, dle toho vyberu jmen, tak bude asi lepsi Mucek :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.10.15 00:44

@Ali-Ali ja to s tim prijmenim chvilku tady sama se sebou rozebirala a dosla jsem k nazoru, ze to melo byt Muckova nebo Mucek. Ze to i byl jen preklep, jak pise @jdukolem
Jinak ja mam sice prijmeni svoje, nevzali jsme se, ale dcerka ma take prijmeni po otci bez ova. Tedy jeste nema, na rodny list jeste cekame. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.15 00:46
@Ali-Ali píše:
ja taky pochopila, ze to je vybrane jmeno, ne ze by uz toho kluka mel :D

ale s tim, ze se teprve uvidi, jake bud eprijmeni to taky moc nechapu. a jinak Amanda by mi nevadila ani v Cechach. Hlavne kdyz se to stejne cte a pise. Ale zrovna u prijmeni Mucek zni Amanda divne.

a jinak ja teda mam prijmeni bez -ova (manzel cizinec, nezijem v CR). ale ty ceske prijmeni bez -ova mi u holek zni fakt divne :nevim:

jako co si budeme povídat jsou příjmení která nejsou až tak moc lahodící..no a Mucek samo o sobě není až tak hitparáda - ale za to nikdo nemůže jasně a jsou i horší.. ale chtít nepřekloněnou verzi tohoto pro holčičku je dost zvláštní počin.. obzvlášť v kombinaci s něčím exotičtějším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.15 00:47

No ale at zakladatelce poradím.. mě se Patrik líbí a pro holku když už něco zvláštního proč ne Glorie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.10.15 00:48

@Gorlami tak ted to ctu znovu a mas asi pravdu. Kluka jeste nema ani ten chlap. On ma jen vybrane to jmeno. Ale s tou Agatou mam porad pocit, ze tu ted cekaji. Proto nevi, jakou verzi prijmeni. A presto uz vymysli jmeno pro pripadne dalsi dite. Asi proto, ze v dalsim tehotenstvi se bude starat o holcicku a tak uz nebude mit cas na blbosti jako vymysleni jmen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.10.15 00:49

No nic, ja jdu spat a zitra se podivam, jestli byla zahada rozlustena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.10.15 06:57

No ja to chapu tak, ze Agatu uz maji a cekaji druhe, zatim neznameho pohlavi :think: Chtelo by to ale vic o tom, jake jsou „pozadavky“ na jmena, takhle tady muzeme vypsat cely kalendar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.15 07:25

Amanda Mucek bez ová v Čechách, tedy lidi, to už fakt nevíte, co roupama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.10.15 07:47
8o 8o 8o

To zase psal nějaký hotentot… :roll: :mrgreen:

Dejte Abigail Muckovi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
22.10.15 07:53
@lovesmile píše:
8o 8o 8o

To zase psal nějaký hotentot… :roll: :mrgreen:

Dejte Abigail Muckovi. :palec:

Hlasuji pro Abigail MuckoviC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.10.15 07:55
@trpaslinka píše:
@Meluzinecka Co je za problem s Abigail a Amandou? Dzenifer a Brajen nikdo nedal, protoze takova verze jmena proste neexistuje. Ale Jenifer je v CR malicko vice rozsirene, nez jmeno me dcerky (Melisa). Brian take neni uplne nezname jmeno. Takze ja v tom problem nevidim.

Dal. Osobne tuhle trapnou touhu po originalite vubec nechapu, uz ted je tezke byt „jiny“ v detskem kolektivu, natoz za 10 let s takovymi jmeny. Ale duvod vidime prave i tady v diskuzich :roll: http://www.ceskatelevize.cz/…vezme-elisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze