Kréta - Stalis - Hotel Katrin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
674
11.2.11 20:07

Kréta-Stalis-Hotel Katrin

Ahojky, máte někdo zkušenost s tímto hotel, oblastí (sever ostrova), ostrovem??? Chtěli bychom tam jet v červnu, konkrétně termín 16.-23.6. Původně jsme chtěli letět na Kanárské ostrovy v dubnu, ale chceme si užít moře a to by bylo studené. Kréta by měla být v červnu teplejší nebo máte jiné zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
11.2.11 20:22

Ahoj,
osobně jsem tam nebyla, ale minulé léto tam byla tchyně, přesně v tomto hotelu a byla moc spokojená, je to prý klidnější oblast, u hotelu jsou bazény i pro děti a na pláž to není daleko, jenom se tam musí přes dost rušnou silnici, ale to je celkem běžné. Jídlo prý bylo dobré kombinace řecké a kontinentální kuchyně, docela výběr, čisto … fotky byly moc hezký a všude mají plno kytiček :-D byla od CK Neckermann a klidně by prý letěla znovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
11.2.11 20:44

Ahojky,

my tam byli minulý rok na začátku června. Počasí i moře OK. Hotel naprostá spokojenost. Byli jsme ubytovaní v hlavní budevě, která byla vybavena krásně. Jídlo bylo taky dobrý. Jen když jsi tam 2 týdny, tak se po týdnu opakuje to samé. Bylo tam spoustu rusáků.
Jestli chceš vědět něco konkrétního, tak písni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
11.2.11 21:05

Moc děkuju za reakce, taky chceme jet od CK Neckermann.
Zuzuz, co jídlo pro dítě? Našemu prckovi bou tou dobou 2 roky a 2 měsíce, jí už celkem naše jídlo, ale chci se zeptat, jestli se tam dalo jídlo pro takhle velké děti vybrat, myslím třeba brambory, těstoviny, jestli byli třeba k snídaní jogurty, atd..Případně dají se koupit někde v okolí třeba dětské přesnídávky a masozelenina? A jak jsou velké pokoje? Dá se tam hnout, když je tam přistýlka?
Ještě otázečk, jak dlouhý byl let a jak jste ho zvládli? Děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
13.2.11 09:33

My to brali přes slovenskou cestovku, protože nás celý zájezd vyšel na 27000. Za syna jsme platili tuším jen 100Eur za taxy(měl tehdy 20 měsíců) Tam let byl v pohodě. Jeli jsme nad ránem, takže ho celý prospal. Vůbec neplakal ani se nebál. Jen po příjezdu byly všechny děti hodně mrzuté, ale na druhý den už to bylo dobrý :wink: Ale zpáteční cesta byla zatrest :zed: Bylo to v poledne, a celou cestu se provztekal…
Po příjezdu jsme se mohli jít hned nasnídat, ikdyž v manuále bylo, že AI začíná až od oběda.

Na snídani, oběd, večeři bylo možné si pro dítě načepovat džusík. Jinak u bazénu byly bublinkové nápoje. Na snídani jugurt býval, jenže byl úplně jiný, než je zvykem v naší zemi. Snídaně byla klasika, smažené vajíčka, salámy, sýry, jogurty, müsli, cornflaky, dezerty, buchty, někdy i palačinky nebo gofry.

Syn už jedl normální stravu, takže nepotřeboval žádné skleničky. Ani nevím, jestli to šlo v obchodě koupit :nevim: obchod byl ani ne 50 metrů od hotelu.

Na oběd se dalo vybrat, těstoviny a brambory tak bývali. Ale myslím, že byly už namíchané rovnou z nějakou přísadou-omáčkou, bylinkami…Hranolky bývali každý den, někdy i rýže. Měli tam i řecké speciality. Synovi chutnali hlemýždi :lol:
Na večeři bylo možné si dát i pizzu, v otevřeném posezení byl pizza domeček a tam se dělala pizza. NEvím, jestli byla možná i na oběd, já ujížděla na řecké kuchyni :-)

snad jsem na nic nezapomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
13.2.11 09:36

Jo ten pokoj. Měli jsme dvoulůžkový a přidanou jen postýlku, kterou jsme nevyužili, jen jako na odkládání oblečení :lol: Bezproblémů jsme tam mohli fungovat.Klimatizace fungovala jen když se zavřeli dveře na balkon a elektrika fungovala, když se dala kartička ode dveří do určené přihrádky. /klid každý den, ručníky každý den čistý, povlečení obden.

Byl tam i aminátor :lol: My mu říkali Kalispéro :lol: Byl strašně vlezlý a my před ním prchali 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
13.2.11 09:38

Ještě jsem zapomněla zmínit, že je možné si zvolit melounovou dietu, jako měl syn. celý pobyt jedl skoro jen melouny. Byly dostupné na snídani, oběd, večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
13.2.11 10:37

Moc děkuju za informace, malej taky jí dospělácké jídlo, ale má problémy s rozkousáním masa, tak jsem se raději ptala na ty skleničky, aby nebyl celý týden bez masa :-).

Zaujalo mě, že jste jeli se slovenskou cestovkou, teď jsem na to koukala a vychází to fakt levněji. Mohla byste mi napsat, s jakou cestovkou jste letěli a jak jste řešili dopravu na Slovensko? Jestli jste tam, třeba jeden den přespali?? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
13.2.11 19:01

To nemusíš mít strach, dělali tam skoro každý den kuličky z mletého masa na způsob kuliček z Ikea. Takže tot by určitě rozkousal :wink: A polévka na oběd byla taky, ale jen jeden druh.

Ještě nepodceňuj repelenty. Jsou tam skoro neviditelné mušky, které způsobí hodně nepříjmné vředy. Náš malej dostal přímý zásah do tváře a do ruky, ale jedna holčička byla tam poštípaná úplně celá. Do hotelu chodil i lékař, ale už si nevzpomínám jestli každý den :think:

My to máme na Slovensko kousek, ale parkování tam je nehorázně drahé. Měla jsem tam vyhlídlé nějaké parkování v soukromí, hlídané a v ceně bylo i transfer na a z letiště asi za 5 eur na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
13.2.11 19:01

Byli jsme tam moc spokojeni, já bych se tam letos klidně vrátila, ale manžílek chce poznat zase jiný kousek Řecka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
13.2.11 19:29

Teda fakt děkuju za opravdu vyčerpávající informace :-), ty kuličky jsou super, karbanátky doma zvládá :-). Ten repelent bych asi fakt nebrala. Mohla bys mi ještě napsat, s jakou jste tedy jeli cestovkou? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
13.2.11 19:36

Kupovali jsme to přes českou invii,ale najméno cestovky si teď momentálně nemůžu vzpomenout. Zítra se zkusím podívat a pak bych ti písla.

Jo a na pláž jsme chodili k Baru Nemo, za celý set se platilo jen 3 eura a mohli jsme hrát minigolf a sociálky byly krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
13.2.11 19:47

Už jsem si vzpomněla :mrgreen: Medina tours

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
16.2.11 14:08

Zuzuz, ještě jednou ti děkuju za opravdu vyčerpávající informace :-). Nakonec jsme zájezd objednali a už se moc těšíme. Jedeme s ck neckermann, na Slovensku, se to nakonec ukázalo stejně drahé jako u nás.
Ještě mám na tebe pár otázek ohledně letu. Jak dlouho trval let? Dostali jste pro malého speciální jídlo v letadle nebo dostal to co dospělí, případně vezla sis pro něj něco v příručním zavazadle? A co voda, dovolili ti jí pro něj nebo ti jí na odbavení sebrali? A ještě se chci zeptat s jakou leteckou společností jste letěli a jestli vám dovolili vzít kočárek až k letadlu (chtěla bych aby se v něm malej ještě trochu prospal, když máme být na letišti 2 hodiny před odletem.). Děkuju z info :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
16.2.11 14:12

jo a jak dlouho trval transfer z letiště do hotelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí