Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminy, tatínkové a všichni zde přítomní…:-)
Letos plánujeme naší první rodinnou dovolenou, v té době s prckem, kterému bude 1,5..ráda bych Vás požádala o Vaše rady a tipy na ubytování.. Rádi bychom se podívali na Šumavu, Jižní Moravu nebo Královehradecko. Myslím, že většinu dne provýletíme, takže se na místě nebudeme nějak moc zdržovat, ale když už, ráda bych aby bylo k dispozici zázemí pro dětičky, hřišťátko, koutek a podobně.. Nejraději bychom do nějakého útulného penzionu s možností polopenze a zapůjčení dětské postýlky.
Už týden brouzdám po internetu a je toho tolik, že už mi jde z toho hlava kolem..rádi bychom navštívili ověřené, abychom nebyli zklamaní…
Moc děkuji za Vaše tipy..:-))
Ahojky,tak na jižní Moravě se nám líbilo v Lednici,penzion Hippoklub,pěkné pro děti,pěkné ubytování,výlety… ![]()
My navštívily v královehradeckém kraji Areál Pauli v České Skalici a
.Mají penzion i chatky(my byly na penzionu).Bazén a hračky pod oknem,hřiště,kousek přehrada(my nechodily,byly jsme každý den v bazenu)super domácí,spousta výletů.Jen nevaří v areálu ale naproti v restauraci.
Moc děkuji za Vaše tipy..určitě se na obojí podíváme a uvidíme..:)) Děkuji
Ahoj,
tak my jedeme v létě taky poprvé s prckem na týden do Jížních Čech.. Budeme v Sezamově Ústí v hotelu s polopenzí. Tak máme v plánu přes den cestovat.. Jen jestli se tu můžu zeptat, kdo má zkušenosti.. Jak jste to dělali na pokoji když prcek spal?? Malá je zvyklá spát za tmy..a když budeme na jednom pokoji celý týden..přeci nebudeme chodit spát sní v devět včer třeba
JAK JSTE TO HOLKY DĚLALI? Doufám že neva že sme tu cpu se svým dotazem ![]()
Tak mi jí uspali,dali chůvičku a seděli buď v kuchyňce,nebo na balkoně nebo na terase pod oknem-ale to jsem byla nervní,furt jsem tam lítala. ![]()
Hezký den maminky, tak trošku bych ráda obnovila tuto diskuzi a přidala svou otáku.
Milé maminky, prosím poraďte kam jet po ČR na dovolenou?Budu ráda za tip na nějakou prověřenou chatu/penzion kde se dobře vaří a kde je to pro děti " jak dělané(není podmínkou).Max. tak do 1000Kč včetně polopezne pro 2 osoby na den.Super by byly i zajímavosti v okolí, které bysme mohli během týdne prozkoumat.Moc Vám všem děkuji za rady a inspirace.
Ahoj, my byli před dvěma lety na Šumavě s 18 měsíčním dítětem v penzionu Anna a bylo to tam super, vhodné pro děti a výborně vaří. Zasílám odkaz.
http://www.zadovpenzionanna.cz/kontakt.html