Kam k Máchovu jezeru?

1769
28.1.11 11:19

kam k machovu jezeru?

ahoj holky, vcera jsme se bavily s pritelem ze letos vyrazime na PRVNI nasi dovolenou :-) takze to bude nase prvni a nase prvni rodinna i s prckem :srdce: nechci nikam k mori, me by se libilo treba machovo jezero, mate nake tipy? musi to byt ubytovani kde je koupelna a wc, jinak mi to je tak nak jedno, mozna by byla fajn i kuchyn :-) tak kam jste jezdily vy na Machac? a jeste by bylo teda fajn kdyby to bylo blizko k vode :-) diky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
28.1.11 11:29

Ahoj tak my jsme jezdívali do starých splavů je to od doks asi 2km. Je to tam krásný, je fakt že my sme bývali v hotelu bezděz to je tak jedinej hotel co tam je, ale pak je tam spousta menších. Je fakt že písek atd. je ideálka, ale- několikrát jsme tam měli totálně hnusně, přijde mě že to tam skomírá, spousta starých lidí, schátralý hotely a takový jako zaspali dobu trochu. ale na pláž je to blíž na těch starých splavech, z doks je to celkem kousek. Asi největší problém co je že poslední asi 2-3 roky měli dost problém se sinicemi a nešlo se tam koupat…jak to ted vypadá to netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
28.1.11 11:33
Dice píše:
Ahoj tak my jsme jezdívali do starých splavů je to od doks asi 2km. Je to tam krásný, je fakt že my sme bývali v hotelu bezděz to je tak jedinej hotel co tam je, ale pak je tam spousta menších. Je fakt že písek atd. je ideálka, ale- několikrát jsme tam měli totálně hnusně, přijde mě že to tam skomírá, spousta starých lidí, schátralý hotely a takový jako zaspali dobu trochu. ale na pláž je to blíž na těch starých splavech, z doks je to celkem kousek. Asi největší problém co je že poslední asi 2-3 roky měli dost problém se sinicemi a nešlo se tam koupat…jak to ted vypadá to netuším…

hm tak to jsi me moc nepotesila :-( chtela bych aby se nam nase prvni dovca vydarila. hlavne me ani nic moc jinyho nenapada kam jet. ja s rodicema nikdy nejezdila tak vubec nevim a na nettu jsem hledala ale kdyz to tam neznam, tak je to tezky na obrazku vypada hezky vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.1.11 11:42

Tak mácháč nevím, bydlím kousek od něj a ani se tam v létě nezajedem vykoupat, páč tam bývá hlava na hlavě…Jinak mě osobně se v Čechách líbilo spíš na Lipnu, ony vůbec jsou jižní Čechy nádherný s těma svýma zatopenýma pískovnama, rybníky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
28.1.11 11:44
xangel87 píše:
Tak mácháč nevím, bydlím kousek od něj a ani se tam v létě nezajedem vykoupat, páč tam bývá hlava na hlavě…Jinak mě osobně se v Čechách líbilo spíš na Lipnu, ony vůbec jsou jižní Čechy nádherný s těma svýma zatopenýma pískovnama, rybníky atd…

hm, lipno me vubec nenapadlo a mas naky primo tip kam jezdite? naky odkaz nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
28.1.11 11:46

ahojky mi sme taky byli ve starych splavech byli sme s mazelem v chatkach od ceske sporitelny bylo to super i pro deti je tam plno zabyvy a hlavne klidek na pokoji sme meli lednicku a varnou konvici meli sme polopenzi takze jenom snidane a vecere ale byli tam i maminky s detmi v kocarkach a sprchy jsou oddělene tak snad si dobre vyberete :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
28.1.11 11:47

Tak já mám asi už trošku averzi na český koupání a dovči pže jsme toho fakt projeli hodně, Lipno mě osobně neuchvátilo vůbec. Pokud bych měla jet někam mimi moře tak jedu jedině na SENEC na Slovensko, z Bratislavy asi 25km, takže z Moravy to je kousek ale nevím odkus jste, nicméně si myslím že to se vyplatíá, odkud koliv, úžasný všehcno, ubytovaní, restauračky, aquapark, letní kino, nádherný vše kolem, voda jak v moři. Je to opravdu nejlepší kde jsem byla nedá se to srovnat s ničím u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.1.11 11:50

Můj tip jsou Pasohlávky,ale je to trochu dál,až za Brnem :think: Pro děti i dospělý spousta atrakcí,krásný koupání a na ubytování bud chatky nebo bungalovy-my teda byli ve stanu :lol: A taky se nám minulý rok líbilo na Vranovský přehradě,tam je to super,spousta penzionů a pro děti plno atrakcí,prolejzaček,nafukovacích hradů atd.Jako rodinnou dovolenou můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.1.11 11:51

Odkazy bohužel nemám, jezdívala jsem tam s rodiči už před nějakou dobou, tak nevím, jak se ubytovávali…Jinak jak tu nakousla Dice, na Slovensko bych taky jela hned, ale tam jsme jezdili spíš na chodící dovolené, než kvůli koupání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
28.1.11 11:51
Dice píše:
Tak já mám asi už trošku averzi na český koupání a dovči pže jsme toho fakt projeli hodně, Lipno mě osobně neuchvátilo vůbec. Pokud bych měla jet někam mimi moře tak jedu jedině na SENEC na Slovensko, z Bratislavy asi 25km, takže z Moravy to je kousek ale nevím odkus jste, nicméně si myslím že to se vyplatíá, odkud koliv, úžasný všehcno, ubytovaní, restauračky, aquapark, letní kino, nádherný vše kolem, voda jak v moři. Je to opravdu nejlepší kde jsem byla nedá se to srovnat s ničím u nás.

mi jsme z mostecka takze to pro nas neni ale verim ze to tam muze byt pekny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
28.1.11 11:53

Aha tak to je škoda…no tak potom asi fakt nějaký jižní čechy nebo tak, jako bezva býval aji svět v Třeboní ale předloni sme tam jeli jakože zavzpomínáme a nikdo tam nebyl pže zase-zavřený, totálně zelená voda.Takže taky škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.1.11 11:58
Dice píše:

Tak tam jsme taky byli a souhlasím,je to tam bezva.Jinak k tomu Mácháči-mě osobně teda moc nenadchnul.Byli jsme ubytovaný v chatce,stará oprýskaná a hlavně smradlavá lednice,příbory a talíře se zaschlým jídlem,nepořádek,záchod soukromej hned vedle chatky,ale sprchy dál v kempu a společný,kolikrát už večer nebyla ani teplá voda-bylo to taky ve Starých Splavech.Ani jsme se moc nekoupali,protože kvetla voda a byly tam sinice.A taky jsem si tam přišla jak na pouti,všude amý stánky,kde čínani prodávali kde co.Sama za sebe-s dítětem bych tam rozhodně nejela! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.1.11 11:58

Mrkni na tohle, je to v Českém ráji http://www.penzion-cesky-raj.cz/ . Jeden den jsme si udělali výlet na Mácháč, protože jsme tam dřív jezdili a nějak jsme byli zklamaný. Je tam sice krásně, ale lidí jak na Václaváku, pláž narvaná a tak jsme šli raději na parník a cestou zpět na Kokořín.

Hezký je to i tady http://www.jindrichuvmlyn.cz/ , ale my tu byli minulý rok v květnu a to nakoupání nebylo, tak jsme ani nehledali jestli v okolí něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.1.11 12:00

A sem jsme chtěli letos, ale pak se nám změnili plány. :wink:
 http://www.penzionvzatoce.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.1.11 12:02

Já bych doporučila vranov…:) my tam byli loni a je tam krasne…hodne moznosti na ubytovani, voda krasne cista a okoličně spousta možností kam na výlet i s kočárkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí