Kréta - Stalis - Hotel Katrin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4086
19.2.11 19:16

Let trval cca 2,5 hodiny. Malej ještě neměl tehdy dva roky a golfkama jsem mohla dojet až k letadlu a tam jsem je odevzdala. PO příletu jsme je zase hned u letadla dostali. V příručním zavazadle jsem měla originál Kubíka watter, ještě nenačatého a jednu přesnídávku. Bez problému nás s tím pustili.
V letadle jsem měla syna na klíně, takže nárok na svoje jídlo neměl. Jen to jídlo se od posledně hodně změnilo. Byl to jen namazaný rohlík s máslem a na tom nějaký salám a sýr. Ke kávě nebo čaji ještě oplatek. Samo nápoje(voda, džus, sycené nápoje, pivo, víno).

transér z letiště trval při cestě tam ani ne 20 minut a při cestě zpátky asi jodinu a půl, protože se objížděli ještě milion hotelů :cert:

V hotelu byly tuším míchané alko nápoje jen v lobby baru od 18 hodin. Vím, že mi jeden večer nutili džus s vodkou, ale já ještě kojila, tak jsem trvala na samotném džusu a to míchané bylo zadarmo. My míchané nápoje nevyužívali, takže nevím :nevim: Jinak pivo, nealko a víno bylo zadarmiko do 23 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
11.6.11 09:26

Chystáte se sem letos někdo na dovolenou? My letíme ve čtvrtek 16.6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
6.9.15 18:00

@herinkoj ahoj přemýšlím nad tímhle hotelem, byla jsi nakonec? jak se ti líbilo? :) děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.9.15 09:09

@Basterao Byli jsme s prarodiči, se sestrou a se synem (tehdy 2,5 roku). Moc se nám tam líbilo, hotel perfektní, jen je potřeba si pohlídat, kam Vás budou chtít ubytovat. Nás nejprve chtěli dát na vršek (říká se mu everest), dost daleko od všeho. To jsme vzhledem ke stáří rodičů a kočárku odmítli a pak jsme dostali super pokoje přímo u bazénu. Takže se nebojte kdyžtak ozvat. Pro děti prolézačky, hezký bazén, slovenská animátorka (na tu vzpomínáme dodnes), spoustu animací a zábavy. Výborné jídlo. K moři je to pře silnici, ale moře hezké, čisté, v červnu většinou teplé až odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí