Krev HCG – dá se zjistit při dvoudenním zpoždění?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.8.10 23:01

Krev Hcg

Ahoj chtěla bych se zeptat da se při dvou dením zpožděni zjistit z krve HCG?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1825
5.8.10 23:13

Ahoj určitě dá.Zajdi si kamkoliv do nemocnice a dej si odebrat krev jako samoplátce.Mšly by ti to všude udělat. :-) A co tetíky,ty jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.10 23:16

mam dva dny opoždění test si myslim že ještě nic neukaže,ale dnes jsem pravě na krvy byla a vyšli negativně.Jenže ja mam pořad takoví divny pocit došla jsem od doktorky a trochu jsem špinila tak jsem si řikala tak už a najednou zas nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6868
5.8.10 23:17

Ahoj,

U zhruba 5% budoucích maminek lze tento hormon v určující hodnotě nad 5 mUI/ml najít v krvi již 3. týden po poslední menstruaci, což je asi 8. den po oplodnění. Ve většině případů lze tento hormon v krvi určit již 11. den po oplodnění (toť chytré knihy :wink: )

A jinak jako samoplátce by Ti to měli udělat v každé laboratoři, myslím, že se to pohybuje kolem 250kč. Výsledky máš zhruba do dvou hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
5.8.10 23:21

Ja si myslím,že pokud by jsi měla byt těhotná,hcg by už mělo byt zvýšené.Ale držím palečky,abych se mýlila,tedy pokud si miminko přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
5.8.10 23:23
Anonymní píše:
mam dva dny opoždění test si myslim že ještě nic neukaže,ale dnes jsem pravě na krvy byla a vyšli negativně.Jenže ja mam pořad takoví divny pocit došla jsem od doktorky a trochu jsem špinila tak jsem si řikala tak už a najednou zas nic :nevim:

Taky si myslím, že už by HCG stouplo. Ale kdoví. a byla jsi na gyndě? Koukla na Tebe? Aby to nebyla cysta nebo tak. Ale taky tě nechci nijak strašit, jestli je miminko chtěné, tak moc moc držím pěsti aby to vyšlo!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.10 23:27

Byla jsem dnes doktorka v děloze nic neviděla ale řikala že mam menši cistu ale spíše měla obavy aby to nebylo mimoděložně,hned odebrala krev vysledky jsem věděla do hodinky.No není to o tom jestli si přeji nebo ne ale neplanovali jsme mam tělisko,ale kdyby se zadařilo nevadilo by nam to.

• Citovat
  • Upravit
2
6.8.10 19:28

Ahoj holky. Byla jsem na krvi - 11 den od ovulace. HCG negativní, MS se dostavila o pár dní později, trvala jen 3 dny a byla slabší. Těhotenský test negativní :cry: . Má smysl chodit znovu na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
7.8.10 01:53
:-)
Anonymní píše:
Byla jsem dnes doktorka v děloze nic neviděla ale řikala že mam menši cistu ale spíše měla obavy aby to nebylo mimoděložně,hned odebrala krev vysledky jsem věděla do hodinky.No není to o tom jestli si přeji nebo ne ale neplanovali jsme mam tělisko,ale kdyby se zadařilo nevadilo by nam to.

No ja byt tebou,tak bych si koupila test,tam se ti ukáže,jestli se něco děje.Pokud by jsi byla mimod.tehotna,i to test ukáže.Ale nejjasnější je to prostě z krve.A potom hlídat,aby to to mimod.nebylo.Mam ho za sebou,tak to vím.Tak sržím palečky,at je vše v pořadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.8.10 10:04
kacenka25 píše:
Má smysl chodit znovu na krev?

řekla bych, že nemá, on ten test z krve zase nějak výrazně citlivější není, jeho výhoda je spíš v tom, že ti řekne přesné číslo. Pokud už máš několik dní po menstruaci, tak to už by normální těhotenský test měl druhou čárku ukázat. Zkusila bych test z moči ještě za několik dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.8.10 19:07

Tak ůže a nemusí. Já měla 11DPO Hcg jen 8, 12DPO 24, takže dle mého názoru nemusí být. A víš, kdy došlo přesně k oplodnění? Tady se hraje i na dny většinou :mrgreen: Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
2
10.8.10 13:50

Tak jsem tam včera ještě skočila asi 16-18 den a dali mi v laborce papír, kde bylo < 0-5 takže nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
21.11.10 12:44

HCg 163,3

Ahoj holky, Jsem tu nová a potřebovala bych poradit. Ve čtvrtek jsem si dělala normální testík a byli tam dvě čárky, takže jsem druhý den šla na krevní a hcg jsem měla 163,3. K doktorovy jdu ve středu. A jak jsem tak tady četla, všichni jste měli hcg nějaké vysoké :-( Tak nevím, jestli se mám obávat nebo být v klidu…
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
6230
21.11.10 13:13

Záleží, kolik DPO jsi - jenom samotný číslo nic neřekne :nevim: a neboj - určitě to bude dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
21.11.10 13:48

A co je prosím to DPO??? Jsem to já ale neznalec :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat