Antikoncepci jsem vzala o 12 hodin později, hrozí těhotenství?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.8.10 11:45

Můžu být těhotná?

Dobrý den, už několik měsíců beru antikoncepci. Po poslední 7 denní pauze jsem si zapomněla vzít první pilulku z nového platíčka a vzala jsem si ji až asi o 12 a čtvrt hodiny později. Od té doby jsem zase brala pravidelně. Asi 3 dny na to jsem měla styk s přítelem. Pro jistotu jsem ho dokonce přemluvila ke kondomu :D , který ale bohužel v jednu chvíli sklouznul. Ihned jsme si toho všimli a vzali si nový. Neejakuloval do mě. Jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? Teoreticky jsem ani neměla plodné dny.. Mám docela strach a všude na sobě vidím příznaky, i když to nejspíš bude díky poničené psychice..doufám :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
4.8.10 11:49

mila anonymni, no co Ti na to napisat.

mozes byt tehotna, ale nemusis.

pravdepodobne nie si.

ale my nie sme jasnovidci, aby sme Ti to zarucili na 100%.

su zeny, ktore otehotneli aj pocas brania antikoncepcie.
ale ta pravdepodobnost je skutocne mala.
ak chces mat uplnu istotu, urob si dva tyzdne po tom styku tehotensky test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
4.8.10 12:04

ji, sice je možné vše, ale je to hodně nepravděpodobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.8.10 12:27

Pamatuju si jak já jsem šílela když jsem si prášek nevzala, ale to třeba bylo i s dvoudenním zpoždění a příznaky jsem měla až běda a samozřejmě nic :mrgreen: Pak vysadila prášky a ono nějak otěhotnět nešlo jak jsem si představovala. Proto se mi chce strašně smát, když si čtu takové diskuze :mrgreen: Příroda je nevyzpitatelná, ale vešla ses takřka do limitu, prášek sis vzala a sexovali jste s kondomem tak co řešíš :mrgreen: Musím ale pochválit tvojí důslednost a ten kondom :mrgreen:
Jo a když jsem otěhotněla, tak jse příznaky neměla takřka žádné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.10 12:43

Díky :)

Moc vám všem děkuju, zvedly jste mi náladu :-) Jsem strašnej plašan, možná je to ted trochu tím, že zrovna před pár dny jsem se setkala s šestnáctkou ve druhém měsíci.. přišlo mi to tak..děsivý, nezodpovědný. Teda nic proti. :-) Jen.. Odjakživa mám z tohohle strach. Ted už jenom čekám, až to dostanu, mělo by to přijít v sobotu..ale při mojí psychický situaci počítám aspon s desetiletým spožděním :-D I tak díkyy za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
4.8.10 12:44

V Tvém případě,v těhotenství absolutně nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
4.8.10 13:17

prášek jsis vzala jen o 12hodin později, sex jste měli s kondomem,neejakuloval do tebe a neměla jsi plodné dny a myslíš si, že je tam pravděpodobnost otěhotnění?? :lol: :wink:

možné je opravdu vše, ale tohle mi přijde hodně nepravděpodobné.

takovýhle myšlenky jsme měla, když jsem chtěla hodně dítě a tak jsem to těhotenství pak viděla všude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.8.10 15:20

DLOUHE SPOZDENI

Ahojky vsem
Trochu vice se tu rozepisu, aby clovicek ktery bude ochotny mi poradit vedel presne o co jde…Budu vdecna za kazdou odpoved..
Tedy muj pribeh zacina:): Mam dnes presne 18 dni spozdeni od posledni menstruace maximalne to bylo vzdy tak 5 dni…delala jsem si tri testy posledni pred tydnem a byly negativni. Coz me zarazi nikdy jsem takovy problem nemela. Asi prvni co pri tom cteni napada zajid si ke svemu gynekologovi. Problem je v tom, ze pred 2 tydny jsme se s pritelem pristehovali do jineho mesta a zadneho gynekologa tu nemam. I kdyz je ten muj odsud daleko klidne bych k nemu jela, ale problem je v tom, ze jsem si tu nasla praci a aby me nepropustili nemuzu po nich chtit hned volno urcite by mi ho ani nedali mam uz rozpocitane smeny a nema tam kdo za me byt.Pracuji tu teprve 10 dni, takze celkem pochopitelne…Jinak ani nevim kdy bych tak mohla otehotnet, pac jsme se s pritelem od 3.7. milovali kazdy den, az do dnes. Akorad me napada jeste jedna varianta jestli to nemuze byt spusobenu to me spozdeni tim, ze jsem behem mesice zhubla 9 kg, dalsi ale co me zarazi, ze u mi vaha nejde dolu pribrala jsem pul kila a nic skoro nejim… Jinak mi prijde jako bych kazdou chvilicku mela dostat ms mam bolesti v podbrisku, chvilema v levem vajecniku. a zvysenou teplotu 37,3 uz ted cim to prosim muze byt?? poradte mi nekdo co mam delat.., nebo co si o tom myslite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaczek
19.9.10 00:01

Stejný problém :)

Ahoj, mám momentálně podobný problém. Za poslední měsíc jsem shodila pár kil a menses jsem měla dostat někdy kolem 30. srpna a dodnes nic. Krom toho jsem náladová, mám bělavý výtok a pobolívá mě hlava. Údajně mám i plnější prsa :-D Dělala jsem si už asi čtyři testy (poslední včera) a všechny negativní. Taky se mi to spozdilo vždy max. o pár dní. Takže jsem teď na vážkách a odhodlávám se dojít k dr. :-?

• Citovat
  • Upravit
lucisek007
7.7.13 08:27

muzu byt tehotna?

Ahoj zeny a děvčata, mam v sobe patnacty antikoncepcni hormonalni kombinovany prasek lunafem, s přítelem jsme spaly bez kondomu, pustil to do me, muzu byt tehotna? bojim se jelikož to do me pustil poprvé, dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
2
20.7.13 13:15

Ahojky,
taky jsem zavítala na Vaše stránky, dneska mám 10 dní opožděnou MS pravidelně mívám 28-31 dní, antikoncepcí dlouhodobě neberu, dnes jsem si dělala (GS Mamatest), výsledek negativní, i-když s přítelovy stránky bych těhotná být mohla, ta snaha o mimčo tam byla, ale taky jsem v předešlém měsíci zažila zvýšený stres, u Dr. jsem nebyla, bolesti mívám jak před menstruaci občas mě pobolívá v pod bříšku a záda. Tak nevím… už jsem měla poruchy, co mi dala vyvolavačku, nebo se MS dostavila později, teť jsem zmatená test negativní, partner tvrdí, že bych těhotná být mohla…poradťě, děkuji :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucci.h
20.7.13 19:38

Ahoj devcatka, docetla jsem se na netu jake mohou byt příznaky těhotenství 2 tydny od snahy o miminko :-). Jsem rada ze jsem nasla tuto diskuzi a zeptam se radeji zkusenych maminek :-). Snazime se o miminko uz letos to budou 3 roky a nikdy jsem nemela takove příznaky jako tento tyden. Pred menstruaci nejsem a delaji se mi pupínky, poboliva me podbrisek jako před menstruaci, hlava me bolela cely den, mam vytok a svedivost…je to k nevydržení…a nafoukla jak balon před vybuchem ze jsem si musela brát volne veci… Test jsem si delala tyden zpatky a nic rekla jsem si ze to by bylo ještě brzy. Mela jste nektera taky takove příznaky? Predem dekuji ;-)

• Citovat
  • Upravit
113
20.7.13 20:07

Ahoj holky, zajímal by mě váš názor…Jsem 12dní po OVU a v ten den jsme měli s přítelem styk, hned druhý den začlo škubání v podbřišku(jen chvíli) a pak bolesti levého vaječníku a podbřišku jako před MS, ale né tak intenzivní. Občas se mi motala hlava a jsem jako koroptev-furt běhám na malou. Teplota se mi stále drží kolem 37-37,2.Píchání ve vaječníku včera přestalo, ale podbřišek ještě občas cejtim. Zdá se mi, že mam i větší prsa…nevim jestli by test už něco ukázal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 13:01

Ahoj.
Nepoužíváme žádnou ochranu, dáváme si pozor.Ale ted mám strach, ms se mi opozdila. V době ovulace(poznám ji podle bolestech a výtoku) s přítelem kvůli nechtěnému otěhotnění nespíme…ale když se udělal, měl sperma na prstech a hned potom mě uvnitř dráždil…Můžu tak otěhotnět? Mám docela strach, v té chvíli jsme si říkala, že je to blbost, ale ted váhám :think:

• Citovat
  • Upravit
11689
6.11.13 13:04
@Anonymní píše:
Ahoj.
Nepoužíváme žádnou ochranu, dáváme si pozor.Ale ted mám strach, ms se mi opozdila. V době ovulace(poznám ji podle bolestech a výtoku) s přítelem kvůli nechtěnému otěhotnění nespíme…ale když se udělal, měl sperma na prstech a hned potom mě uvnitř dráždil…Můžu tak otěhotnět? Mám docela strach, v té chvíli jsme si říkala, že je to blbost, ale ted váhám :think:

jasně, že můžeš 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital