Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mila anonymni, no co Ti na to napisat.
mozes byt tehotna, ale nemusis.
pravdepodobne nie si.
ale my nie sme jasnovidci, aby sme Ti to zarucili na 100%.
su zeny, ktore otehotneli aj pocas brania antikoncepcie.
ale ta pravdepodobnost je skutocne mala.
ak chces mat uplnu istotu, urob si dva tyzdne po tom styku tehotensky test.
Pamatuju si jak já jsem šílela když jsem si prášek nevzala, ale to třeba bylo i s dvoudenním zpoždění a příznaky jsem měla až běda a samozřejmě nic
Pak vysadila prášky a ono nějak otěhotnět nešlo jak jsem si představovala. Proto se mi chce strašně smát, když si čtu takové diskuze
Příroda je nevyzpitatelná, ale vešla ses takřka do limitu, prášek sis vzala a sexovali jste s kondomem tak co řešíš
Musím ale pochválit tvojí důslednost a ten kondom ![]()
Jo a když jsem otěhotněla, tak jse příznaky neměla takřka žádné ![]()
Moc vám všem děkuju, zvedly jste mi náladu
Jsem strašnej plašan, možná je to ted trochu tím, že zrovna před pár dny jsem se setkala s šestnáctkou ve druhém měsíci.. přišlo mi to tak..děsivý, nezodpovědný. Teda nic proti.
Jen.. Odjakživa mám z tohohle strach. Ted už jenom čekám, až to dostanu, mělo by to přijít v sobotu..ale při mojí psychický situaci počítám aspon s desetiletým spožděním
I tak díkyy za názor ![]()
prášek jsis vzala jen o 12hodin později, sex jste měli s kondomem,neejakuloval do tebe a neměla jsi plodné dny a myslíš si, že je tam pravděpodobnost otěhotnění??
![]()
možné je opravdu vše, ale tohle mi přijde hodně nepravděpodobné.
takovýhle myšlenky jsme měla, když jsem chtěla hodně dítě a tak jsem to těhotenství pak viděla všude ![]()
Ahojky vsem
Trochu vice se tu rozepisu, aby clovicek ktery bude ochotny mi poradit vedel presne o co jde…Budu vdecna za kazdou odpoved..
Tedy muj pribeh zacina:): Mam dnes presne 18 dni spozdeni od posledni menstruace maximalne to bylo vzdy tak 5 dni…delala jsem si tri testy posledni pred tydnem a byly negativni. Coz me zarazi nikdy jsem takovy problem nemela. Asi prvni co pri tom cteni napada zajid si ke svemu gynekologovi. Problem je v tom, ze pred 2 tydny jsme se s pritelem pristehovali do jineho mesta a zadneho gynekologa tu nemam. I kdyz je ten muj odsud daleko klidne bych k nemu jela, ale problem je v tom, ze jsem si tu nasla praci a aby me nepropustili nemuzu po nich chtit hned volno urcite by mi ho ani nedali mam uz rozpocitane smeny a nema tam kdo za me byt.Pracuji tu teprve 10 dni, takze celkem pochopitelne…Jinak ani nevim kdy bych tak mohla otehotnet, pac jsme se s pritelem od 3.7. milovali kazdy den, az do dnes. Akorad me napada jeste jedna varianta jestli to nemuze byt spusobenu to me spozdeni tim, ze jsem behem mesice zhubla 9 kg, dalsi ale co me zarazi, ze u mi vaha nejde dolu pribrala jsem pul kila a nic skoro nejim… Jinak mi prijde jako bych kazdou chvilicku mela dostat ms mam bolesti v podbrisku, chvilema v levem vajecniku. a zvysenou teplotu 37,3 uz ted cim to prosim muze byt?? poradte mi nekdo co mam delat.., nebo co si o tom myslite
Ahoj, mám momentálně podobný problém. Za poslední měsíc jsem shodila pár kil a menses jsem měla dostat někdy kolem 30. srpna a dodnes nic. Krom toho jsem náladová, mám bělavý výtok a pobolívá mě hlava. Údajně mám i plnější prsa
Dělala jsem si už asi čtyři testy (poslední včera) a všechny negativní. Taky se mi to spozdilo vždy max. o pár dní. Takže jsem teď na vážkách a odhodlávám se dojít k dr. ![]()
Ahoj zeny a děvčata, mam v sobe patnacty antikoncepcni hormonalni kombinovany prasek lunafem, s přítelem jsme spaly bez kondomu, pustil to do me, muzu byt tehotna? bojim se jelikož to do me pustil poprvé, dekuji za odpoved
Ahojky,
taky jsem zavítala na Vaše stránky, dneska mám 10 dní opožděnou MS pravidelně mívám 28-31 dní, antikoncepcí dlouhodobě neberu, dnes jsem si dělala (GS Mamatest), výsledek negativní, i-když s přítelovy stránky bych těhotná být mohla, ta snaha o mimčo tam byla, ale taky jsem v předešlém měsíci zažila zvýšený stres, u Dr. jsem nebyla, bolesti mívám jak před menstruaci občas mě pobolívá v pod bříšku a záda. Tak nevím… už jsem měla poruchy, co mi dala vyvolavačku, nebo se MS dostavila později, teť jsem zmatená test negativní, partner tvrdí, že bych těhotná být mohla…poradťě, děkuji
![]()
Ahoj devcatka, docetla jsem se na netu jake mohou byt příznaky těhotenství 2 tydny od snahy o miminko
. Jsem rada ze jsem nasla tuto diskuzi a zeptam se radeji zkusenych maminek
. Snazime se o miminko uz letos to budou 3 roky a nikdy jsem nemela takove příznaky jako tento tyden. Pred menstruaci nejsem a delaji se mi pupínky, poboliva me podbrisek jako před menstruaci, hlava me bolela cely den, mam vytok a svedivost…je to k nevydržení…a nafoukla jak balon před vybuchem ze jsem si musela brát volne veci… Test jsem si delala tyden zpatky a nic rekla jsem si ze to by bylo ještě brzy. Mela jste nektera taky takove příznaky? Predem dekuji ![]()
Ahoj holky, zajímal by mě váš názor…Jsem 12dní po OVU a v ten den jsme měli s přítelem styk, hned druhý den začlo škubání v podbřišku(jen chvíli) a pak bolesti levého vaječníku a podbřišku jako před MS, ale né tak intenzivní. Občas se mi motala hlava a jsem jako koroptev-furt běhám na malou. Teplota se mi stále drží kolem 37-37,2.Píchání ve vaječníku včera přestalo, ale podbřišek ještě občas cejtim. Zdá se mi, že mam i větší prsa…nevim jestli by test už něco ukázal ![]()
Ahoj.
Nepoužíváme žádnou ochranu, dáváme si pozor.Ale ted mám strach, ms se mi opozdila. V době ovulace(poznám ji podle bolestech a výtoku) s přítelem kvůli nechtěnému otěhotnění nespíme…ale když se udělal, měl sperma na prstech a hned potom mě uvnitř dráždil…Můžu tak otěhotnět? Mám docela strach, v té chvíli jsme si říkala, že je to blbost, ale ted váhám ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.
Nepoužíváme žádnou ochranu, dáváme si pozor.Ale ted mám strach, ms se mi opozdila. V době ovulace(poznám ji podle bolestech a výtoku) s přítelem kvůli nechtěnému otěhotnění nespíme…ale když se udělal, měl sperma na prstech a hned potom mě uvnitř dráždil…Můžu tak otěhotnět? Mám docela strach, v té chvíli jsme si říkala, že je to blbost, ale ted váhám
jasně, že můžeš ![]()
Dobrý den, už několik měsíců beru antikoncepci. Po poslední 7 denní pauze jsem si zapomněla vzít první pilulku z nového platíčka a vzala jsem si ji až asi o 12 a čtvrt hodiny později. Od té doby jsem zase brala pravidelně. Asi 3 dny na to jsem měla styk s přítelem. Pro jistotu jsem ho dokonce přemluvila ke kondomu
, který ale bohužel v jednu chvíli sklouznul. Ihned jsme si toho všimli a vzali si nový. Neejakuloval do mě. Jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? Teoreticky jsem ani neměla plodné dny.. Mám docela strach a všude na sobě vidím příznaky, i když to nejspíš bude díky poničené psychice..doufám