Antikoncepci jsem vzala o 12 hodin později, hrozí těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
9.2.14 00:11

Je možn těhu?

Dobrý den, snad mi někdo poradí. S přítelem se snažíme o mimčo 3 měsíce. Zatím to nevyšlo a teď si nejsem jistá. Každý měsíc mám menstruaci pravidelnou, hodně silnou cca 7 dní i se špiněním. Tento měsíc jsem ale dostala menstruaci o 5 dní dříve a jen slabou 2 dny a třetí den jen pár kapiček-večer už jen špinění. Do toho bolesti hlavy, únava, večerní průjem a dvakrát mi bylo na zvracení odpoledne a jednou bolest žaludku. Prsa nejsou nijak citlivější. Může se jednat o těhotenství? Test jsem si nedělala, nechci být zklamaná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.2.14 18:01

Vidite neco? Delane dneska odpoledne test Pepino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.2.14 23:33
@erika91 píše:
Vidite neco? Delane dneska odpoledne test Pepino

ahoj, teda nevím, kde je chyba, ale mě ta fotka nejde rozkliknout :( tak nemůžu poradit…nechceš to tu dát ještě jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.2.14 23:35

@erika91 ale určitě je dobré dělat test z ranní moči, tak to zítra ráno zkus znovu a dej tady pak fotky obě, uvidíme alespoň, zda // sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.2.14 23:38

@lilink Určitě test udělej! Je lépe vědět, že je třeba negativní, než se trápit…možné je totiž vše, určitě to může být i těhotenství, ale jistotu ti dá až test, tak se neboj, seber odvahu a udělej si ho! Přeji hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.2.14 22:12

Ahoj holky tak předevčirem mi skončila MS po 2 mesicech měla jsem špiněni asi jen 2 dny muže to něco znamdnat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 17:52

Muzu byt tehotna?

Uz sem tu stejne nazvanch diskuzi nasla hromadu, tak nebudu zakladat. A zas budu trapcit s trapnou otazkou, ale co se da delat. Nyni neberu prasky, cekam na menstruaci a pak mi zavedou telisko. S pritelem sme byli na dovolene a meli sme nechraneny styk. On do me stridave vnikal a pak vystrikl ale venku. Vza si kondom a zase se udelal. Je timhle zpusobem mozne otehotnet?

• Citovat
  • Upravit
43
16.9.15 23:56

Ahoj,

o miminko jsme se s přítelem nijak nesnažili (do té doby jsme měli chráněný sex, popř. přerušovaný sex - ale kdyby se to stalo, tak by to ani nevadilo), ale přítel se rozhodl, že 10.9. bude nechráněný sex a vypadá to +- že v době ovulace. Od té doby cítím občasné píchání v podbřišku, jsem unavenější, malátnější a včera mě přepadl i obrovský hlad večer, ačkoliv jsem během dne jedla více. Dneska mám i nafouklé nějak břicho a na záchod člověk chodí častěji, co mi tak přijde. První den poslední menstruace byl 22.8.2015, délka cyklu (minule) nejkratší 27 dní, nejdelší (předtím) 35 dní - tudíž nejsem tak úplně schopna říct, kdy MS čekám. Kdyby podle toho posledního, tak by musela přijít dnes. I když je to brzy, zkoušela jsem TT od Pepina (citlivost 10) a je negativní. Je možné, že se to případně mohlo povést hned? Díky za infa a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.15 16:15

Dobry den, chtela bych vas poprosit o nazor…2.11.jsem mela s pritelem nechraneny sex. Potom 12.11.prisla MS presne v terminu, ale byla jina nez obvykle. Trvala celkem 4dny z toho 3dny byla o dost slabsi nez ji mivam normalne a ten 4den uz pouze spineni(hnedy vytok).Zmavla mi jedna bradavka a vyskocily mi zily na prsou coz se stalo poprve.Test jsem si delala pred 3dny a vysel negativni, ale presto stale doufam…Dekuji za nazory :)

• Citovat
  • Upravit
1440
24.11.15 18:36

Ahoj holky…chtěla bych vědět Váš názor.
V sobotu 14.11. byla ovulace, v neděli 15.11. sex. Od středy 18.11. do soboty 21.11. jsem měla bolesti jako menstruační, i křížové bolesti a bolesti prsou, hlavně bradavek. Od neděle 22.11. cítím trochu jiné bolesti podbřišku, spíše píchání, více při námaze a také takový jakoby tlak vprostred podbrisku, a trochu více chpdím čůrat. Co se týče prsou, bolí mě teď hodně ze strany, v podprsence a přijdu si jak stažená v korzetu. Myslite, ze bych mohla byt těhotná? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 19:02

Muzu byt tehotna

Zdravim, od listopadu mame s pritelem nechraneny sex, radi bysme mimco. Ja byla na konci rijna na operaci ruky pod narkozou, mohlo by to mit vliv na menstruaci? Pac sem to dostala hned po operaci 30.rijna a dalsi byla 10.prosince ale tentokrat jen spineni bez krve 3dny ted mam 2dny divne bolesti v podbrisku, zvýšenou teplotu 37,2 zvracim nemuzu jist, hlava boli, pro test pujdu zitra ale zajimal by me nazor ci zkusenost Dekuji Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.12.17 20:27

@mishakkk28 Může to být nidace, jediné co ti to řekne spolehlivě je test a následně doktor. Ale já to měla podobné, jen bez špinění :)
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 19:07

Ahoj holky,

jdu si za vámi pro radu :) Poslední MS jsem mela 18.-23.11. Mivam ji docela pravidelnou. Cyklus 28-31 dni. MS mela dorazit 16.12. a stále nic - takze 11 dni opozdeni…Uz od asi 15.12. me poboliva v podbrisku - jako když mate uple kalhoty a dnes se mi zacala motat hlava. Delala jsem si uz tri testy a byly negativni. Poslední včera dopoledne. Myslite ze i presto je mozne, ze bych byla tehotna? Poslední sex byl 10.12. Pamatuji si presne, protože pote jsem byla pryc a po navratu kazdym dnem ocekavala MS. Kdybych otěhotněla toho 10.12. (Ale uplne mimo plodne dny a vlastne 5 dni před MS), tak by se to na testu ještě neobjevilo, ze?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex