Krvácení po "oplodnění"

Anonymní
3.8.10 10:30

Krvácení po "oplodnění"

Ahoj holky!
Dnes jsem 17DC,včera jsem měla ovulaci-podle čípku a hlenu.Večer jsme se tulili a ráno jsem začala krvácet.Teplota mírně klesla,ale čípek je stále otevřený,měkký a daleko.Vůbec nevím,co to znamená?Nemáte s tím některá zkušenost?A může se mi i přesto podařit otěhotnět?
Můj graf: http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3448
3.8.10 10:33

já bych spíš řekla, že to bude až dneska, protože po ovulaci by teplota neklesla. A někdo to má, že při ovu špiní......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.8.10 10:36

Ja tez tipuju na ovu, ja ted mela nejakou desne divokou, 2dny jsem krvacela lehce, pry j to normalni pred ovu, ze klesne hladina tusim estrogenu, coz vyvola ovulaci, ale zaroven trochu odlucovani sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 10:38

Mě se to ale ještě nikdy nestalo,tak jsem z toho vyplašená… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3448
3.8.10 10:40

neboj se ničeho a dneska to ještě pojisti :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 10:40

A je i přes to krvácení možný,aby tam spermíci vydrželi?Nebo se dneska musíme tulit znova? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3448
3.8.10 10:43

a krvácíš hodně nebo jenom špiníš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 10:44

Měříš první cyklus? Nemáš jiný pro srovnání???
Taky by to klidně mohlo být uhnizďování…aůe ten grafík se mi zdá strašně nepřehledný :nevim:
Nechceš si to zkusit zapsat třeba na Fertilityfriends.com - tam to ovulaci i samo vyhodnocuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
3.8.10 10:49

Já bych tedy podle grafu taky řekla, že ovulka bude až dnes. Jinak spermijky vydržet mohou a nemusí, ale pojištěním nic nezkazíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 10:52

Je to spíš slabé krvácení než jen špinění…

Měřím 2.cyklus,ale teploty v 1.grafu budou asi hodně ovlivněné-dovolená a tak…

• Citovat
  • Upravit
17359
3.8.10 10:53

anonymni, spermie vydrzia v krvi veelmi dlho :wink: je pre ne prospesna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 10:56

Soldi-tak to je fajn,protože představa tulení mi teď zrovna nepřipadá příliš sexy… :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.10 10:59

…ráno jsem začala krvácet… a není to krvácení po styku? může být… Teplota po ovulaci stoupne až k 37 nebo přes. Pokud by došlo k oplodnění zůstane na vyšší úrovni i po termínu MS, pokud začne klesat do1-2dnů čekej MS. Při ovulaci může být píchání na straně vyječníku, z něhož se uvolňuje vajíčko a spíše se objeví špinění-narůžovělý hlen… Ale pokud jde o krvácení, že potřebuješ vložku, tak spíše došlo k poranění sliznice pochvy při styku (při vzrušení se překrví a pak je to hned)… :-?

• Citovat
  • Upravit
6651
3.8.10 11:02

A měla jsi před ovulací taky tak vysoké teploty??
Já bych asi ovu určila na jiný den- určitě ne na včerejšek… Jestli jsi měla i minule před ovu teploty takhle vysoko, tak by mohla být až dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 11:20

Ale podle hlenu byla určitě včera…teploty mám poměrně vysoký,cca za 5 dní po ms už jsou kolem 37…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex