Krev v 33. tt

Anonymní
7.6.12 19:27

Krev v 33 tt

Dobrý den holky, jsem vyděšená. :( Jsou to dvě hodiny, co jsem byla na wc. Šla jsem na malou a nic se neobjevilo ani na kalhotkách ani na papíře. Pak mě to dole začalo svědět (znáte to jak svědí dorůstání chloupků po holení) a podrbala jsem se. A to hodně, ne jemně. Mám i dlouhé nehty, místy kapku ostré. No a po tom jak jsem se podrbala se mi objevilo na prstě trošku krve. Tak jsem se celá vyšokovaná ještě utřela toaletním papírem a na něm byla taky trocha krve. (Ne moc, jen troška) Od tý doby jsem byla ještě parkrát na wc, při sebemenši potřebe čůrat a už se nic neobjevilo. Ani na kalhotkách nic nemám. Břicho mě nebolí, špatně mi neni… Myslíte, že jsem se mohla jen škrábnout? Do poradny jdu zítra, ale kdyby se to znovu objevilo tak naklušu dnes na pohotovost. Jen se chci trochu uklidnit, proto sem píšu. :( Hezký den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
7.6.12 19:33

miminko cítíš?Řekla bych,že je to asi jenom to škrábnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
7.6.12 19:35

Asi si se jen škrábla, jestli se cejtíš v pohodě, nic tě nebolí, cejtíš pohyby tak vydrž do zítra. Kdyby se to opakovalo tak radši jeď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.12 19:37

Mimi kope jako vždycky. Jen se mi děla špatně, když na to začnu myslet. Jak na to nemyslim, tak mi nic neni. Achjo, snad to nic nebude. :(

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
7.6.12 19:38

Já bych řekla že jsi se jen škrábla…já hysterčím pokaždé když se už teď poslepu holím říznu se a pak se otřu do ručníku…vždy mám hysterickej záchvat že krvácím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.6.12 19:38
@Anonymní píše:
Mimi kope jako vždycky. Jen se mi děla špatně, když na to začnu myslet. Jak na to nemyslim, tak mi nic neni. Achjo, snad to nic nebude. :(

tak pokud malý kope,tak to bude v pohoo,neboj :D ,aspon ted budeš vědět.že se nemáš intenzivně škrábat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.12 19:39
@Pce píše:
Já bych řekla že jsi se jen škrábla…já hysterčím pokaždé když se už teď poslepu holím říznu se a pak se otřu do ručníku…vždy mám hysterickej záchvat že krvácím :mrgreen:

to se mi taky už stalo :D ale všimla jsem si naštěstí říznutí :D jinak bych taky panikařila :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.12 19:40
@tumpach píše:
tak pokud malý kope,tak to bude v pohoo,neboj :D ,aspon ted budeš vědět.že se nemáš intenzivně škrábat

No, já se i děsim toho, aby mě tam doktor nenechal. Přeci jen 6 týdnu v nemocnici by bylo na provaz… Příště se radši škrabat nebudu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.12 19:43

hlavně když mi přítel nedávno řekl, že jeho mamka prý poznala každý přicházejíci porod krví na kalhotkách… :zed:

• Citovat
  • Upravit
7899
7.6.12 19:58

vůbec se nestresuj blbostma, ted už by ti mimi zachránili kdyby bylo nejhůř. já špinila denně od 30tt až do cca 35tt a docela dost a vždy bylo vše v pořádku. nakonec to bylo od čípku. na pohotovosti mi vždy řekli kdybych krvácela jako při ms tak přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.6.12 17:52

Myslím,že jsi se jen škrábla.Mě se to taky jednou povedlo.Pospíchala jsem ven a jak jsem si ji chtěla utřít v tom fofru jsem zajela a gelovým nehtem jsem si ji tak rozřízla,že jsem myslela,že pojedu na šití,ale nejela jsem,protože jsem se styděla jim říct jak jsem si to udělala :oops: Chvilinku jsem krvacela a pak už v pohodě,ale na gelové nehty by měl být zbrojní pas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.12 19:48
@Sussian píše:
Myslím,že jsi se jen škrábla.Mě se to taky jednou povedlo.Pospíchala jsem ven a jak jsem si ji chtěla utřít v tom fofru jsem zajela a gelovým nehtem jsem si ji tak rozřízla,že jsem myslela,že pojedu na šití,ale nejela jsem,protože jsem se styděla jim říct jak jsem si to udělala :oops: Chvilinku jsem krvacela a pak už v pohodě,ale na gelové nehty by měl být zbrojní pas :mavam:

Asi tak :mrgreen: :mrgreen: no, já byla dneska u dr a kontroloval mě a vše je prý v pořádku. (Taky jsem mu nic neřekla, bylo mi to blbý) Ale snad by to poznal… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
10.10.21 15:44

Dobrý den holky, Měla jsem dostat 2.10. Menstruace ale nedostala jsem dneska jsem sla na malou a na papíře jsem mela trošku krve ta krev byla do růžova můžete mi někdo poradit co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.21 19:01

@Balogovaa nechapu dotaz.. tehotensky test sis delala? nebo mas proste jen zpoždeni.. nechapu tento blby dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí