Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím a chtěla bych poradit. U přítele se zhruba před dvěma měsíci objevila krev v moči. Ale ne taková ta viditelná pouhým okem, ale odhalila az laboratoř. Doktorka ho poslala na Sono, to nic neprokázalo a přítel neměl žádné obtíže. Asi po týdnu kontrolní rozbor byl v pořádku. Od té doby přítel ok. Já jsem byla včera na prevent. prohlíhce a ejhle, krev v moči na jeden+. Dělala to teda jenom sestra v ordinaci pomocí papírku. Od mudr. jsem dostala sterilní zkumavku-tu jsem teda pred tím měla z lékárny, tak si myslím, že by měla být v pohodě-ráno jsem se pořádně umyla a moč jsem dnes nesla znovu. Podle sestry krev opět přítomná. Tak mě s tím poslala do laboratoře a výsledky by měly být v pondělí. Jde mi o to, jestli ta moje krev v moči může souviset s tou přítelovou
. Kamarádka mi říkala, že když ona kdysi dávno začínala chodit se svým nynějším manžele, tak on měl zánět močáku a nemohli „nic dělat“ dokud on se neuzdravil. Pokud můj přítel prodělal nějaký zánět a nevěděl o tom, je možné, že si to pře sex vzájemně předáváme? Mám se o tom doktorce zmínit nebo budu za blázna??
Nebo ještě lépe, nemáte někdo podobnou zkušenost?
Krev v moči (málem jsem to otočila
) jsem mívala často, ale o tom, že by se to přenášelo sexem, tedy nevím a že jsem na záněty močových cest chytlavá a partnerovi nikdy nic nebylo, tedy ![]()
Pritel mel taky zanet mocaku a nesmeli jsme spolu spat, mohl by to prenest i na me
Holky dík, to jste mi teda pomohly
Tak pořád je to 50:50 A Kissi: močovina v krvi se taky může vyskytovat. V tom případě se tuším jedná o Dnu. ještě toho trochu ![]()