Krev ve stolici, těhotná nejsem. Čím to?

Anonymní
15.2.12 20:36

Krev ve stolici

Je mi to blbé o tom psát, ale i tak se chci zeptat. Už druhý den jsem měla ve stolici krev. Těhu nejsem. Nevíte čím to může být ?

Děkuji za odpověďi a omlouvám se za anonym :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
15.2.12 20:38

hemeroid? Natržení konečníku po objemné stolici, nebo análním sexu? Dva dny není nic hrozného, ale pokud to bude přetrvávat, skočila bych k dr. :! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
15.2.12 20:40

Nic to byt nemusi, pokud je jasne cervena muze se jednat o prasklou zilku, cevku, a nebo vnitrni, venkovni hemeroid… Krev nesmi byt tmava az do cerna.. kazdopadne je urcite lepsi si doji k lekari.. ja to mela a byla jsem na vysetreni a nic to nebylo…jen nejaka praskla zilka…

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
15.2.12 21:28

Taky znám a byly to hemeroidy, my to máme v rodině. Šla jsem za obvodním (ten řekl, že to je ono) a pro jistotu ještě na gastro, kde doporučili vyšetření. Takže jsem absolvovala rektorkopii a kolonoskopii, přežila jsem to v pohodě a mám klid.

Já bych radši za doktorem zašla, mám radši jistotu, že je vše ok.

• Citovat
  • Upravit
5635
15.2.12 21:28

Ja teda nemivam krev ve stolici,ale na papire po utreni.Mam problem s hemoroidy.
Takze bud to muze to,nebo nejaka vnitrni zalezitost.Kazdopadne bych urcite sla k lekari,ja i s tim hemoroidem sla pomerne pozde a dostala jsem vynadano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.12 20:14

A jak takové vyšetření probíhá? Mám taky takový problém. Ještě kojím a zajímá mě jestli dávájí nějaký prostředek na vyprázdnění před vyšetřením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
31.10.12 07:25

@gredi Jojo, před koloskopií držíš dietu, den před už nejíš nic, jen vypiješ koloskopický roztok na vyprázdnění. Je to na každém pracovišti malinko odlišné, ale podstata je stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.15 19:12

Krev ve stalici

Mam takovy trapny probelm. nejsme tehu ale dnes poprve jsem mela na papire jasne cervenou krev. Kdyz sem byla tehu tak sem v poslendim trimestru mela hemeroid a kdyz sme sla na velkou, bolelo to. V porodnici po porodu to doktorka pri vysetreni sestricce rikala ze jetam hemeroid ale ze to resit nebudou. Postupne se sam ztratil a uz problem nebyl. Nyni ma maly pres 8 mesicu a pri „vyprazdnovani“ sem zadnou bolest necitila. Mam celkem dost strach. Je to ale prvni den tak nevim jetsli hned zitra bezet k Dr. nebo pockat pres vikend zda to nezmizi.

• Citovat
  • Upravit
7188
8.10.15 19:33

Ono to jen tak nezmizi, skoc si bud do lekarny pro neco na hemeroidy anebo rovnou k doktorovi, vysetreni neboli a doporuci ti, co na to. Do tejdne mas pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.10.15 19:36

Smarja resi se tu hleny a janevimco, proc by mely byt zrejme hemoroidy trapny problem? Vsak p.del celo jedno telo ;-)
Uprav si stravu. Vic pij. Hodne zeleniny. Pokud by to bolelo, z lekarny masticku Hemostop je skvela. Kdyby to pretrvavalo dyl tak k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
8.10.15 20:27

Ahoj, nechci tě strašit, ale mě před nedávnem diagnostikovali ulcerózní proktitidu (zánět konečníku). Taky jsem dřív měla hemeroidy (při těhotenství, při velkém kašli) a při stolici jsem cítila bolest. Příznaky hemeroidů samy odezněly a po čase najednou krev na papíře u stolice bez bolesti. Šla jsem k doktorce a dopadlo to, jak to dopadlo.
Přeji ti, aby to nebyl tvůj případ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.18 09:16

Ahoj holky, ja byla na kolono pred rokem…obcasna krev na toaletaku…hemoroidy 2.-3.stupně…jinak vse ok..brala jsem prasky na zatazeni…a ok..ted po roce pri vetsi stolici zas trochu jasne cervene krve na toaletaku a malinko i na povrchu stolice, kdyz jsem jukla do wc…muze to byt i na te stolici?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex