Jaké vitamíny na kůži pro dospělého

13503
15.2.12 20:09

Jaké vitamíny na kůži pro dospělého

Doufam, ze mi nektera z vas poradi.
Par let mam problemy s pokozkou, jako zadny ekzem atd, ale extremne suchou pokozku, drive jsem takove problemy nemela, vubec jsem se po koupani nemusela mazat, pak uz jsem zacit musela a ted je to obcas v takovych stadiich, ze kdyz se hned nenamazu, tak mam pocit, ze me ta kuze „sezere“, strasne pne a tahne. Tak se namazu, jenze za par minut porad to stejne, ted se mi pokozka loupe(a to nejsem po lete opalena, takze se nema co), ona se ta kuze ani neloupe, ale kdyz po ni prejedu, tak opadavaji jakesi suche cosi, nevim jak to popsat, no napriklad cerne obleceni radeji ani nenosim, protoze to je hruza.
Mam to hlavne na nohach, ta kuze nema zadny lesk, je hrozna sucha, prijde mi, jako by mi chybel nejaky vitamin.
Zadne telove mleka mi prosim neradte, mam sve osvedcene, ktere jsou super, ale ted jak je zima, mi prijde, ze proste chybi ten vitamin.
Poradite?
Sice se na kozni chystam, ale tam mi da zase jakesi kremy, ktere stejne nepomuzou.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
15.2.12 20:21

Ahoj,presne to same ma muj pritel…nikdy me nenapadlo,ze by mu mohl chybet nejaky vitamin :think:
On je teda sussi i pres leto,ale v zime to je o mnoho horsi a taky si porad stezuje,jak ho ta kuze hlavne po vykoupani svira a stahuje.
On se neustale maze,nic jineho neporadim a spis si pockam,co poradi ostatni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.2.12 20:24

no ja se taky porad mazu, ale prijde mi, ze se mi jakoby loupe to cim se namazu. Jinak v lete to mam taky, ale pokozka v lete dycha, takze to neni takova tragedie jako ted, kdyz jsem i doma navlecena a pokozka nedycha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
15.2.12 20:26

Vitamíny? No tak zkus Zinek, Selen, B vit, ale fakt promazávat, sice o to nestojíš, ale třeba Excipial U lipolotio :mavam: Jinak platí, že nejlepší je mazat po sprše nebo koupání a zkus si do vany do koupele dát např Balneum Hermal, pěkně promastí. No ale hlavně to kožní…léčit se sama a bez efektu taky asi není to pravé…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
15.2.12 20:27

taky to mám, u mě je nejhorší obličej. Vím co mi to v zimě zhoršuje - málo piju - ale nemůžu se donutit pořádně pít.

• Citovat
  • Upravit
880
15.2.12 20:28

Hele to měla máma to samé, mazala se ke čím, nepomohlo nic, nebo jen krátkodobě. K doktorovi samo nešla :cert: Pak ji někdo poradil vit. E a B-komplex. Po nějaké době se to zlepšilo, i když ne moc, ale už ji to tolik nepnulo a nesvíralo. Vitamíny užívá celoročně a prý je to po roce a půl už celkem dobré. Ale radši bych s tím šla k dr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.2.12 20:35

no ja uz s tim byla drive u doktorky, ta mi rekla, ze ma pokozka potrebuji vlhci prostredi, tak nevim, asi se odstehovat nekam kde je vlhko, treba Florida ;)
Je ale pravda, ze kdyz jsem byla na Floride, tak jsem zadne problemy nemela :think:
Ten Excipial mi vubec nepomahal, me nejvice sedi bila Nivea telove mleko a kdyz me pokozka hodne pne, tak olej Nivea. Uvazovala jsem ted o takovem tom peelingu, co by mi oddelal tu starou vrstvu.
Jinak diky za tip na ten Balneum Hermal, ja se sice nekoupu, ale rikala jsem si, ze si dam koupel s necim co me promasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.2.12 21:04

mě to dělá taky hlavně v zimě když se topí a je opravdu suchý vzduch. Nezkoušela jsi dát na topení nádobu s vodou? Třeba by to pomohlo…

• Citovat
  • Upravit
13503
15.2.12 21:12
merett píše:
mě to dělá taky hlavně v zimě když se topí a je opravdu suchý vzduch. Nezkoušela jsi dát na topení nádobu s vodou? Třeba by to pomohlo…

My mame vsude odparovace a nic nepomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí