Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
no tak když jsi četla, že se nesmí, tak se nesmí
![]()
Z ověřeného zdroje a tepelně upravených bych se sem tam nebála. Ovšem já si mořské plody dala v těhotenství jednou a bylo mi tak neuvěřitelně špatně, že jsem to víckrát neriskla. A to bylo v restauraci, kde jsem si je předtím dávala víckrát a všechno bylo v pohodě. Očividně syn měl na mořské plody svůj jasný názor už v prenatálním věku ![]()
@Markéta188 píše: Více
také nevím, kde to všechny čtou?
a zřejmě kratší by byl seznam toho, co se může
Varene krevety se samozrejme muzou, jim je furt.
Syrove krevety ne.
Jsem ve 20tt a miluju čínské a vietnamske jidlo. Zrovna jsem včera vařené krevety a davam si je celkem když je příležitost. A nic mi není, miminko roste jak ma
Syrove nejim normálně ![]()
Jesisi, ted tu byla nedavno diskuze, jestli se v tehotenstvi muze pastika
Zensky tehotny prosim vas, co takhle pouzivat obycejny selsky rozum
Jako proc by se nemohly morske plody, pokud budou spravne a bezpecne pripravene
ryby se dokonce doporucuji… akorat se nema jist to, syrove maso, takze vynechat tatarak a bude to ok ![]()
@Iva Horakova píše: VíceJa vim… je to OT, ale ty jsi co clovek nebo “umela inteligence”?
@Maggdallena píše: Více
je to umělá inteligence, je jich tady víc, někteří byli smazáni, ale teď tu řádí minimálně tři každý den, nevím proč je nesmáznou,
ona ti neodpoví, oni nikdy neodpovídají, já už jsem jí psala víckrát, nereaguje,
ještě je tu @Bensova
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda nevadí, když si dám jednou za čas krevety? Mám je moc ráda a úplně je nechci přestat jíst
Četla jsem, že se nesmí ale ráději se zeptám… jsem 9+0
Děkujuu