Omylem pritlačení břicha 16 tt

Anonymní
29.10.24 11:11

Omylem pritlaceni bricha 16 tt

Ahoj, asi hloupy dotaz, ale chci se zeptat vas zkusenejsich, at zbytecne neplasim… (jsem prve tehotna, 35+)… rano jsme meli s manzelem sex a u toho me k zaveru prekulil na bricho. Dost me to u toho tlacilo a od tebe doby (cca 3 hodky) to bricho (respketive podbrisek) porad jeste citim a jakoby mi pne. Ne ze by to vylozene bolelo, ale vim o tom, ze se na nej jakoby nevhodne zatlacilo :oops: Mohlo by se neco stat, nemohla jsem mimi nejak nevhodne pretocit? Nemohla sem mu timhle ublizit?

Obcas na to zapominame, jeste to u me vubec neni videt, brisko temer nemam, ale kdyz treba spim na brise, tak uz to citim jak to tam jakoby tlaci… takze to neberte tak, ze muj manzel je sexualni herodes, ale proste sme si jeste v tomhle smeru pozor nedavali, protoze bricho jaksi zatim uplne neni :nevim: Ale tohle me trochu vylekalo se priznam…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
29.10.24 11:18

Stalo se mi to hodněkrát. Buď v klidu, chvíle ležení na břiše mimču neuškodí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 11:21

@Asta135 uff dekuju… no ono to bylo pritlaceni + prirazeni, asi minutu, ale spis mi jde o tu naslednou citlivost/lehkou bolest bricha, jeste se mi to nestalo.

Tak diky, nebudu tomu asi venovat pozornost :oops: Bylo by vlastne asi divny kdyby se to bricho vubec neozyvalo :D

• Citovat
  • Upravit
903
29.10.24 11:39

To by musela být prudká rána a pak byste krvacela nebo měla ostrou bolest …deloha se roztahuje a budete podbrisek cítit :)..dokud to není opravdu bolest kdybyste cítila ze nevíte jak ulevit nebo nějaké krvácení/spineni pak bych volala dr ale jinak bych neřešila :) …to pnutí bude až do porodu 🙈 zkuste mazat aby aspoň kůže nebyla tak napnuta mě osobně strašně pnula kůže a nebylo to příjemné ale ja měla opravdu veliké břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 11:41
@Sisi 14 píše: Více

Dekuji moc za uklidneni :srdce:

To pnuti je jakoby zatim vnitrni. Jinak mazu kremem proti striim, cele tehotenstvi, tak snad to pomuze aspon na tu kuzi :)

• Citovat
  • Upravit
5314
29.10.24 11:49

V 16tt je plod velký asi jako hruška/avokádo a je v děloze velmi dobře chráněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí