Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Keď chytá na ihrisku alebo doma záchvat zlosti a za to mu nedovolím pozerať večer rozprávky, je to zlý trest?
@autorka44 Když mě jo serou, rvu. Když mě jo ignoruju, rvu. Když rozbijou okno, řvát nebudu, tím se to nezpraví
@Opiska píše:
@autorka44 Když mě jo serou, rvu. Když mě jo ignoruju, rvu. Když rozbijou okno, řvát nebudu, tím se to nezpraví
A nerozkašleš sa, keď kričíš? Mne sa to už stalo. Inak ja fakt radšej niečo zakážem a trvám na to. Aj som mu povedala, že ke´d kvôli niečomu robí hysaky, tak just to nedostane /ten prípad s lentilkami pred časom bol výnimka/
Dnes som myslela, že ma vystre. Paťo vreskal, keď si chcelo iné dieťa ožičať jeho loptu, schválne sotil do chlapčeka, dva razy mladšieho, hádzal do mňa kamienky, keď som ho z kamienkov vzala, tak vrieskajúc do mňa hodil formičku, jednému dievčatku pokazil zvonček na kololbežke…tak som mu povedala, že „Nebudem na teba KRIčAť, ale dnes nemáš rozprávky a ani čítať sa ti večer nebude“ Opýtala som sa muža, že prečo mu aj on niečo nepovie a on na to, že načo, „veď ty si mu už zakázala dosť.“…
@autorka44 píše:
Dnes som myslela, že ma vystre. Paťo vreskal, keď si chcelo iné dieťa ožičať jeho loptu, schválne sotil do chlapčeka, dva razy mladšieho, hádzal do mňa kamienky, keď som ho z kamienkov vzala, tak vrieskajúc do mňa hodil formičku, jednému dievčatku pokazil zvonček na kololbežke…tak som mu povedala, že „Nebudem na teba KRIčAť, ale dnes nemáš rozprávky a ani čítať sa ti večer nebude“ Opýtala som sa muža, že prečo mu aj on niečo nepovie a on na to, že načo, „veď ty si mu už zakázala dosť.“…
A?
Za trestsi dnes po obědě nedám virzinko. Neplacte, sami jste si to zavinili!
Ach Jo, to je citát ze hry „Vysetrovami ztráty třídní knihy“, Jára da Cimrman
@MP Krista píše:
Ach Jo, to je citát ze hry „Vysetrovami ztráty třídní knihy“, Jára da Cimrman
Tak můžeš si nedat cokoliv
Ale autorka neví, co to je to viržinko.