Křičím na miminko:(

239
26.7.14 14:07

Křičím na miminko:(

Ahoj holky. Nejdřív jsem přemýšlela, že toto téma založím anonymně, protože se za to hodně stydím, ale nakonec jsem se rozhodla, že se přiznám a třeba nebudu jediná komu ujíždí nervy. Teda alespoň doufám, že nejsem jediná :(
Mám malé miminko skoro 4 týdny a teď ho trápí prdíky a tak mi začalo víc plakat. Zkouším masírovat bříško, cvičit, chovat, ale když to nezabírá a ono pořád pláče dál, tak mi ujedou nervy a začnu křičet ať už zavře hubu a pak mě to strašně moc mrzí a vyčítám si to :,( Je to moje srdíčko a já ho miluju, ale když je k neutišení, tak se neovládnu. :( :( Navíc tatínka máme teď pracovně pryč, takže jsem na to sama :( Já nechci křičet. Bojím se, že mu tím nějak uškodím:,( Prosím poraďte jak se ovládat? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
26.7.14 14:13

@marikita představ si sama sebe, že tě něco neuvěřitelně bolí a nemáš jinou možnost jak to dát najevo, než pláč. Nervy mi občas ujely taky ale až takhle ne. Nemáš možnost zavolat někoho, babičky, dědečky, sourozence, kamarádku, kohokoliv spolehlivého, kdo by se o prcka chvilku postaral, aby sis mohla oddychnout, prospat se, projít se, nakupovat, posedět s kamarádkou nebo cokoliv, co tě uklidní?

Jinak na prdíky zkus nějaké kapičky a pokud dáváš Vigantol, tak ho vysaď, ten bolení často zhoršuje a teď pokud chodíte ven, má vitamínu D dostatek za sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
26.7.14 14:14

Ahoj. :hug: Urcite nejsi sama ktere to ujede i me se to uz parkrat stalo. Kdyz se mi na nej chce kricet dam ho do postylky a na chvilku odejdu se vydejchat do jine mistnosti…jinak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.7.14 14:15

Mela jsem to stejne a nestydim se za to…ja teda pokrikovala „co po me chces, ja ti nerozumim“ :lol: Zkus ten krik poslat jednim uchem tam a jednim ven, behem toho, co chovas ;) Rikej si, zeje to maly drobek, ktery nic nemuze a neumi, neni mu dobre a tak dela to jedine, co umi - breci. Prejde to ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.7.14 14:17

@marikita Rozbrnkane hormony, únava, zmena životního rytmu, to se zlepší. Ja si u první dcery nepamatuju, jestli jsem křičela, nebo ne. Teď u druhe jsem mnohem klidnější a vyrovnanější, ale i tak to ve mě občas hučí pořádně. V takovou chvili se seberu a jdu se vydýchat nebo i vyrvat dvere. Stoji to obrovské sebezapření, ale pomůže to.
A bud v klidu, jestli jsi na nej párkrát zakricela, urcite jsi mu nezpusobila nějakou ujmu. Jen se na tom pokus zapracovat, at to není dlouhodobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Já ti to po kapičkách dávkovat nebudu a napíšu ti rovnou, že křičet na bezbranné miminko ať drží hubu je pěkně hnusný. Nic proti tobě - snažíš se to řešit. Ale ono má jenom tebe a nic než tebe. A když ty ho takhle zradíš, jako máma selháváš na celé čáře. Držím ti palce kvůli tvému miminku, už to nedělej. Raději ho polož do postýlky, odejdi na chvilku pryč, ale na miminko nekřič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
@Verca1989 píše:
@marikita představ si sama sebe, že tě něco neuvěřitelně bolí a nemáš jinou možnost jak to dát najevo, než pláč. Nervy mi občas ujely taky ale až takhle ne. Nemáš možnost zavolat někoho, babičky, dědečky, sourozence, kamarádku, kohokoliv spolehlivého, kdo by se o prcka chvilku postaral, aby sis mohla oddychnout, prospat se, projít se, nakupovat, posedět s kamarádkou nebo cokoliv, co tě uklidní?Jinak na prdíky zkus nějaké kapičky a pokud dáváš Vigantol, tak ho vysaď, ten bolení často zhoršuje a teď pokud chodíte ven, má vitamínu D dostatek za sluníčka.

tak vigentol bych teda nevysadila u tak maleho miminka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
26.7.14 14:19

Taky jsem ujela, ale usíš si uvědomit že chudák trpí a nemá jak ti to dát najevo jak píše verca. Nemůže ti někdo pomoct. Vím je to strašné taky jsem na to byla sama, mynžel pomáhal jak to šlo,,,ale i tak já byla občas v koncích a vyřízená. drž se,,,po třech měsících to přešlo a ted si to užívám. No i když někdy u krmení se mám co držet když nechce jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421

Zavri hubu!! 8o 8o na miminko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@marikita radim ti, abys to tema nechala smazat…az se na tebe sesypou zdejsi supermatky a rejpalky, tak se sesypes ty… P. s. Taky mi ujizdi obcas nervy…sama urcite nejsi, ze je to spatne vi kazda mama a kazdou to pak mrzi, ja to obrecela nekolikrat… Jedina rada je se toho zkouset vyvarovat nejak…zkus ten vztek ventilovat jinde, konkretni radu ale nemam :(

• Citovat
  • Upravit
9090
26.7.14 14:20
@marrlinka píše:
tak vigentol bych teda nevysadila u tak maleho miminka :think:

a proč? Kdyby byla zima, nesvítilo sluníčko, tak neřeknu. Ale v létě stačí půl hodina venku, dítě ani nemusí být na přímém slunci a načerpá dostatek vitamínu D, takže Vigantol je zbytečný. A když už dávat vitamín D „uměle“, tak ne ve Vigantolu ale sehnat něco šetrnějšího, Vigantol stojí za nic, spousta dětí kvůli němu trpí na bolení ale doktoři ho předepisují jak na běžícím pásu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.7.14 14:23
Anonymní hrdinka včela s nejblbějším kecem emimina a to SUPERMATKA. UŽ JSTE S TÍM TRAPNÉ, A ANONYMNĚ NEJVÍC.
@Anonymní píše:
@marikita radim ti, abys to tema nechala smazat…az se na tebe sesypou zdejsi supermatky a rejpalky, tak se sesypes ty… P. s. Taky mi ujizdi obcas nervy…sama urcite nejsi, ze je to spatne vi kazda mama a kazdou to pak mrzi, ja to obrecela nekolikrat… Jedina rada je se toho zkouset vyvarovat nejak…zkus ten vztek ventilovat jinde, konkretni radu ale nemam :(

Příspěvek upraven 26.07.14 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.7.14 14:23

Hele, to miminko v tomhle věku si to neuvědomuje, co za slova mu říkáš. A že jsi v nepohodě cítí, i když na něj křičíš nebo ne. Takže si to nevyčítej. Zažily jsme to každá, každý jsme byly s nervama v pr.deli. I když si myslíš, a jak jsi na všechno připravená, když mimčo přijde, je to takový šok a měna, že se s tím prostě člověk musí nejdřív naučit žít.
Mně hodně pomáhalo si říkat pro sebe nebo polohlasem pořád dokola jako kafemlýnek. jsi moje dítě, já tě miluju, jsi moje dítě, já tě miluju… Nádech a výdech.
Dokud s dítětem netřepeš, neházíš zpět do postýlky, tak je to v normě, křik mu neublíží.
Pokud by jsi se nemohla ovládnout, klidně ho polož do postýlky a odejdi do vedlejší místnosti. Tam se vydýchej a uklidni, jak to umíš. Pořád lepší nechat mimčo chvilku v postýlce plakat, než mu ve vzteku nějak ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
26.7.14 14:24

Taky mi občas ujedou nervy a zvýším hlas „Marku, už sakra spi!“ nebo „Já vím že tě bolí břicho, ale víc už udělat nemůžu.“ Na staršího (15 měsíců) občas taky zvýším hlas „Spi už nebo dostaneš na zadek“ :nevim: :nevim: Jinak bych se zbláznila… Jinak oba ovšem miluju a když nezlobí, tak se s nima mazlím. :hug:

• Citovat
  • Upravit
30408
26.7.14 14:25
@Anonymní píše:
@marikita radim ti, abys to tema nechala smazat…az se na tebe sesypou zdejsi supermatky a rejpalky, tak se sesypes ty… P. s. Taky mi ujizdi obcas nervy…sama urcite nejsi, ze je to spatne vi kazda mama a kazdou to pak mrzi, ja to obrecela nekolikrat… Jedina rada je se toho zkouset vyvarovat nejak…zkus ten vztek ventilovat jinde, konkretni radu ale nemam :(

Snad si hrdinná anonymko nemyslíš, že jedině dobře je zakladatelku podpořit, jak je to prima a že to občas udělá každý. To možná uklidní zakladatelku, ale nepomůže miminku - a o něj tady běží. Chybu udělat může každý, ale řešením není se poplácat po ramenou, že se vlastně nic moc neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí