Křivda nebo přehánění?

Anonymní
6.2.24 18:53

Křivda nebo přehánění?

Zdravím,

předem se omlouvám za kategorii tématu, ale nevěděla jsem kam jinam to zařadit.

Momentálně studuji na VŠ, kde zároveň studuje má blízká kamarádka. Jsme spolu prakticky furt a známe se z doby ještě před tím.
Již nějakou dobu jsme přemýšleli o jednom konkrétním místu, kam bychom jely my dvě spolu. To místo velice miluji a chtěla jsem jí to tam ukázat.
Bohužel je školy mnoho a nemám ještě hotový semestr, zatímco kamarádka ano.
Najednou mi bylo oznámeno, že tam, kam jsme byly dohodnuté my jede s někým jiným a spolu tam budeme moct jet jindy. Chci zdůraznit, že jsme neměli nic přímo naplánované nebo tak, ale chtěli jsme eventuálně v létě.

Co si to tom myslíte? Mě to v tu chvílí velice mrzelo a lehce i naštvalo. Upřímně, ale nevím, jestli jen přeháním nebo to má nějaké opodstatnění.

Děkuju za všechny slušné názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65204
6.2.24 18:56
@Anonymní píše:
Zdravím,

předem se omlouvám za kategorii tématu, ale nevěděla jsem kam jinam to zařadit.

Momentálně studuji na VŠ, kde zároveň studuje má blízká kamarádka. Jsme spolu prakticky furt a známe se z doby ještě před tím.
Již nějakou dobu jsme přemýšleli o jednom konkrétním místu, kam bychom jely my dvě spolu. To místo velice miluji a chtěla jsem jí to tam ukázat.
Bohužel je školy mnoho a nemám ještě hotový semestr, zatímco kamarádka ano.
Najednou mi bylo oznámeno, že tam, kam jsme byly dohodnuté my jede s někým jiným a spolu tam budeme moct jet jindy. Chci zdůraznit, že jsme neměli nic přímo naplánované nebo tak, ale chtěli jsme eventuálně v létě.

Co si to tom myslíte? Mě to v tu chvílí velice mrzelo a lehce i naštvalo. Upřímně, ale nevím, jestli jen přeháním nebo to má nějaké opodstatnění.

Děkuju za všechny slušné názory.

přeháníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8492
6.2.24 19:07
@Anonymní píše:
XxxPříspěvek upraven 06.02.24 v 19:03
:lol: :lol: Aha
Pochopila jsi, že “kapku” přeháníš?

Ještě, že se stihlo citovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
6.2.24 19:32

Chápu, že zamrzelo. Ale to je tak celé, co můžeš dělat.
Buď si zabal a jeď, nebo ji to nevyčítej.
Když ona tu možnost má, tak ji to přej. Ty ji nemáš, tak nemůže čekat, že na tebe bude čekat bůhví do kdy.
Pojedete, až se potkate časem a možnostmi. Pořád je co objevovat.

• Citovat
  • Upravit
5098
6.2.24 19:55

Mrzělo by mě to, ne že ne. Ale neřešila bych to. Já věřím, že v tomhle se věci dějou tak, jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.2.24 20:00

Proč jsi to vymazala? Přišlo ti to téma zbytečné? Já kdysi chtěla do určité cizí země a oslovila jsem pár různých kamošů, jeden říkal, že jó, že určitě pojede, nakonec že ne, kvůli penězům…další říkali, jo pojedeme a nakonec, že ne, že tam mohou jet za XYZ let, že ta země neuteče (no už je to víc než 15let a pořád tam nebyli :lol: ), tak jsem si našla cestovku a jela…a bylo to super, člověk se seznámí s novými lidmi, byli jsme i fajn skupina, pozná novou zemi, vidí nové věci atd…kdybych měla čekat na ty kámoše, tak nejedu nikam.
Chápu, že tě to mrzí, ale jestli ti kámoška řekla, že tam můžete jet jindy, netrapila bych se a raději plánovala dokončení semestru a pak nasledně nějakou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí