Křivé nohy a sukně
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Koukejte s těma fotkama přestat, nebo z vás budu mít mindrák!!! Takový pěkný hubený nožky. To bych normálně zakázala!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nohy samotný fotit nebudu
jsou hrozný ![]()
tak jedna v šatech, tam se široký boky a stehna ztratí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saraxa píše:
Jde mi vidět ta holení kost jiné holky ji mají jakoby víc obalenou. Tak teď vy holky
Máme velmi podobné nohy
hubená lýtka, v kozačkách plavu a sukně nenosím, přestože jsem matka dvou dětí a měla bych mít srovnané priority, nemůžu si pomoci a za své nohy se stydím asi od 13-ti let. Ale u druhých mi to přijde vždy lepší, tak si klidně dokážu představit, že ty bys sukně nebo kraťasy nosila, ale takovým nohám paradoxně sluší kratší věci, úplně nejhorší délka je pro nás po kolena a pod kolena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava já mám 3 děti a za nohy se stydím taky tak od 14 let. Mě se právě zdá že když mám kalhoty pod kolena těsně že to není taková hruza. Nesmím mít nic nad kolena to je pak katastrofa
Pokud už bych měla teda odvahu vyjít ven s holýma nohama tak jedině uplně mini kratásky kde vypadají nohy trošku delší a křivost se tam trošilinku ztráci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saraxa píše:
@Kfětoslava já mám 3 děti a za nohy se stydím taky tak od 14 let. Mě se právě zdá že když mám kalhoty pod kolena těsně že to není taková hruza. Nesmím mít nic nad kolena to je pak katastrofaPokud už bych měla teda odvahu vyjít ven s holýma nohama tak jedině uplně mini kratásky kde vypadají nohy trošku delší a křivost se tam trošilinku ztráci.
Přesně ta délka, co máš na fotce, ti sluší. Myslím, že mám horší nohy. Můj muž říká, že mám normální nohy, ale on tomu nerozumí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbulka já na bazeně nebyla 15 let
max šupnu na zahradě do bazenku ale aby me nikdo ze sousedu neviděl no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava muj mi i koupil kratase že mám normální nohy ale já je šla vyměnit za tepláky pod kolena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saraxa já chodím do bazénu cca dvakrát týdně
a občas co tam vidím, mé sebevědomí stoupá do výšin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saraxa píše:
@Kfětoslava muj mi i koupil kratase že mám normální nohy ale já je šla vyměnit za tepláky pod kolena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saraxa Jinak na koupák chodím, tam se to ztratí, herečky z Pobřežní hlídky tam nepobíhají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já mám nohy fakt křivý, jak z formiček na blesky, co bych dala za ty vaše
Sukni občas nosím, vyžaduje to manžel, trošku užší a po kolena, to se pak malinko ztratí a kupuji si tmavší a k tomu černé punčochy. Kraťase nenosím, jenom doma místo pyžama, ale v létě nosím dlouhé sukně, takové ty lehounké, je v nich dobře. Třeba teď ve čtvrtek budou mít v akci v Lidlu, na doma stačí, a v létě v nich je parádně a na hezké nošení si kupuji třeba tady, mají fakt krásné! http://www.fler.cz/zbozi?…
- Citovat
- Upravit