Křivé nohy a sukně

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14855
13.5.15 13:49
@Anonymní píše:
Holky, já mám nohy fakt křivý, jak z formiček na blesky, co bych dala za ty vaše :( Sukni občas nosím, vyžaduje to manžel, trošku užší a po kolena, to se pak malinko ztratí a kupuji si tmavší a k tomu černé punčochy. Kraťase nenosím, jenom doma místo pyžama, ale v létě nosím dlouhé sukně, takové ty lehounké, je v nich dobře. Třeba teď ve čtvrtek budou mít v akci v Lidlu, na doma stačí, a v létě v nich je parádně a na hezké nošení si kupuji třeba tady, mají fakt krásné! http://www.fler.cz/zbozi?…
:lol: Z formiček na blesky, to si musím zapamatovat. Já si chci nějaké dlouhé sukně nakoupit a taky tenké široké letní kalhoty, protože se velice často pařím v dlouhých džínách
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.5.15 16:08

Já mám taky ráda dlouhé lehké sukně ale muj se mi směje že jsem jak stará babka no.Tak je nosím aspon doma. říkám si že kdybych je měla opálené tak ta křivota :D není tak výrazná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.5.15 16:10

@Barbulka to je vlastně pravda jen modelky se koupat nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.5.15 08:34

Tak jsem četl že kdo má nohy do O tak má špatné postavení kloubu. Doporučují koupit vložky do bot tak aby se se více našlapovalo jakoby na vnitřní stranu né na venkovní. Nevím jak bych to lépe popsala.je pravda že když nosím botasky tak mám ochozenou jen jednu strany boty u paty a zrovna tu špatnou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13102
14.11.21 08:30

Jaka je podle vás nejlepší délka sukně pro nohy do X? :think: Řešíte to anebo je vám to jedno?
(Téma spíš na odlehčení, nejdůležitější je, aby byly zdravé ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.11.21 09:07

Přemýšlím, že nosivam sukně nad kolena. Takže jsou má křivoučká kolínka vidět. :mrgreen: a asi to teda neřeším. Ani ty nohy, resp. stehna nemám moc výstavní :D ale tak nějak během prvního těhotenství jsem si uvědomila, že jestli se někomu kolem nelíbí, co mám na sobě… :nevim: nemusí na mě koukat. :) jsem v tomhle ohledu dost zblbla od mámy. Když člověk od mala poslouchá věty jako „podívej, co si to vzala na sebe“ a „jak si tohle mohla vzít“, „ježíš, ta vypadá“… :mrgreen: tak má pocit, že to lidem okolo nemůže dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
14.11.21 09:10
@Magical-eyes píše:
Jaka je podle vás nejlepší délka sukně pro nohy do X? :think: Řešíte to anebo je vám to jedno?
(Téma spíš na odlehčení, nejdůležitější je, aby byly zdravé ;) )

Mam trosku nohy do x, nosim nejcasteji sukne a saty u kolen nebo pod koleny. Ale to neni tedy kvuli mym nohou, ale protoze se mi to ted nejvic libi. :lol: Driv jsem nosila hodne sukne do pul stehen, tvar nohou jsem neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
14.11.21 09:29

Já myslím, že křivých nohou v sukni si všimne zase jenom ženská. Já jako muž tohle naprosto nevnímám :D Sukně jsou prima, jen je noste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat