Křivě nastřelené náušnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
23.5.19 13:41

Nech to být, není to skoro znát. Mladší dcera je má taky jinak (o dost) a neřeším to. Jsou horší věci na světě, než křivě nastřelené náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
23.5.19 14:14

Nikdo to nemá nikdy rovně. To by tam musel nastřelující blbnout s pravitkem. Nechala bych to tak, jak to je. Pravděpodobně si toho nevšimne ani ona sama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.5.19 14:16
@hanullllka píše:
Nikdo to nemá nikdy rovně. To by tam musel nastřelující blbnout s pravitkem. Nechala bych to tak, jak to je. Pravděpodobně si toho nevšimne ani ona sama. :)

presne, me nikdy nenapadlo koukat do zrcadla, jestli mam rovnomerne nastreleny diry. asi se pujdu kouknout :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
23.5.19 14:19
@debra.morgan píše:
presne, me nikdy nenapadlo koukat do zrcadla, jestli mam rovnomerne nastreleny diry. asi se pujdu kouknout :mrgreen: :think:

Taky jsem si říkala, že hned jak uspím dítě, tak to jdu zkoumat k zrcadlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
23.5.19 14:59

Tak ony nastřelující správně mají blbnout s pravítkem… Ale málokdo má oba lalůčky stejné. Za mě - pokud jste si toho nevšimli hned po nastřelení a nemáte z toho sami pocit, že vás to bude iritovat do konce života, nechala bych to na pokoji. Spíš mě překvapilo, že už máte po měsíci jiné naušnice, nám říkali, že za dva, raději tři měsíce či později… Korálky jsou asi (nerozklikávám) jantarové, ty mívají bezpečnostní uzávěr, který se rozpojí, pokud za něco zachytí, pokud se nemýlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.5.19 20:07
@toma0105 píše:
Nechala bych, není to žádná hrůza, spíš mě děsí ty korálky na krčku u tak malého dítěte.

Koralky dáváme jen obcas a jen pres den ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.5.19 20:11
@Kristynka22 píše:
Já to mám píchnuté podobně jako tvoje dcera, možná ještě hůř a nijak jsem to neřešila…Občas mi to teda vadí, když si dám náušnice pecky a jsou větší, jedna na tom lalůčku pěkně sedí a druhá, co je výš už nesedí tak dobře :lol: Ale myslím že jsem jediná, kdo si toho všimne :lol: Spíš se zeptám, jak dcera snášela aplikaci náušnicí, když je už takhle „stará“? Já bych taky radši píchla až takhle déle, no bojím se, že jak už z toho bude mít rozum tak si na ty uši bude šahat atd
Řvala jak tur… :) ale ta chvilku zapomněla a smála se :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.5.19 20:15
@neila píše:
Nechala bych :palec: ale hrozne mě pobavil název diskuze :lol: :lol: :potlesk:
:D :D mělo tam být „nastrelene“..ale jak píšu z mobilu..asi se mi to automaticky prepsalo.. :D :D ale diky za upozornění :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.5.19 20:19
@ugluk píše:
Tak ony nastřelující správně mají blbnout s pravítkem… Ale málokdo má oba lalůčky stejné. Za mě - pokud jste si toho nevšimli hned po nastřelení a nemáte z toho sami pocit, že vás to bude iritovat do konce života, nechala bych to na pokoji. Spíš mě překvapilo, že už máte po měsíci jiné naušnice, nám říkali, že za dva, raději tři měsíce či později… Korálky jsou asi (nerozklikávám) jantarové, ty mívají bezpečnostní uzávěr, který se rozpojí, pokud za něco zachytí, pokud se nemýlím.

Dr. nám rekla - po 3-4.tydnech vymenit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.5.19 20:26

Dekuji vsem za komentáře.. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.5.19 23:41

@Allca13 to nevadí :pankac: já myslím, že všichni jsme pochopili, pobavili jsme se a snad i poradili :) (píšu všude „i“ páč netuším kolik chlapů se skrývá za ženskými nicky :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.5.19 09:59
@neila píše:
@Allca13 to nevadí :pankac: já myslím, že všichni jsme pochopili, pobavili jsme se a snad i poradili :) (píšu všude „i“ páč netuším kolik chlapů se skrývá za ženskými nicky :mrgreen: )
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
27.5.19 09:25
@Allca13 píše:
Dr. nám rekla - po 3-4.tydnech vymenit..

Dcerce nastreloval ve stejném veku taky Mudr.(na soukromé klinice, dělá tam hlavně plastickou chirurgii), a ten radil s výměnou náušnic počkat po řádném zhojeni a to nejdříve po 6 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.5.19 09:56

Já si náušnice nechala nastřelit asi v 16ti letech. Taktéž jsem je tam měla mít aspoň měsíc nebo déle. Jenže já si tam chtěla dát hezčí :D tak jsem je hned po měsíci vyměnila. Dost dlouho mi po výměně hnisaly, ale mě to až tak nevadilo. Říkala jsem si, že pro krásu se musí trpět. U dcery bych tam ty původní nechala 2-3 měsíce klidně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.5.19 15:09
@jankajj píše:
Dcerce nastreloval ve stejném veku taky Mudr.(na soukromé klinice, dělá tam hlavně plastickou chirurgii), a ten radil s výměnou náušnic počkat po řádném zhojeni a to nejdříve po 6 týdnech.

To je tak..když každý říká něco jineho.. :think: řídila jsem se radou Dr. za předpokladu, ze vi co říká.. :D nastesti co se týká hojeni..mame bez problémů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí