Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Allca13 nechala bych. Starší je má dobře, mladší též rozdílně. Teď bych ji kvůli takový estetický mikronedokonalisti netrapila.
Já bych to taky nechala, to není zas tak velký rozdíl a nikdo neuvidí najednou obě uši tak, aby to mohl podrobně zkoumat, podle mě si toho nikdo nevšimne, dcera
má taky křivě nastřelené a myslím, že ještě o trošku víc a taky to necháme být.
Malá to má taky jinak a nechám. Stejně je nikdo neuvidí najednou. Já je mám taky křivě a je mi to jedno
@lachtanice86 píše:
Malá to má taky jinak a nechám. Stejně je nikdo neuvidí najednou. Já je mám taky křivě a je mi to jedno
Vidíš to, mně je 30 a mám je křivě taky a to hodně a celý život jsem si toho nevšimla
až teď když jsi to psala mě napadlo se podívat a mám jednu o dost výš.
@neila píše:
Nechala bychale hrozne mě pobavil název diskuze
![]()
![]()
jo, to me taky
kvuli tomu jsem to otevrela, jestli tu nebude jeste nejaka perla ![]()
k temtu: nechala bych, uplne presne je nema nikdo
mohlo by to spatne zarust (jestli vubec), udelala bys s tim vetsi skodu nez uzitek.
Nechala bych to tak. Já bych to ani nepoznala, čučela jsem na to dobrý 2 minuty.
Já to mám píchnuté podobně jako tvoje dcera, možná ještě hůř a nijak jsem to neřešila…Občas mi to teda vadí, když si dám náušnice pecky a jsou větší, jedna na tom lalůčku pěkně sedí a druhá, co je výš už nesedí tak dobře
Ale myslím že jsem jediná, kdo si toho všimne
Spíš se zeptám, jak dcera snášela aplikaci náušnicí, když je už takhle „stará“? Já bych taky radši píchla až takhle déle, no bojím se, že jak už z toho bude mít rozum tak si na ty uši bude šahat atd
Nechala bych, není to žádná hrůza, spíš mě děsí ty korálky na krčku u tak malého dítěte.
@Tableta píše:
Nechala bych to tak. Já bych to ani nepoznala, čučela jsem na to dobrý 2 minuty.
přesně taky koukám a rozdíl moc nevidím
@Příšera mne je skoro 33 a přišla jsem na to až když jsem to viděla před měsícem u malé.
@toma0105 píše:
Nechala bych, není to žádná hrůza, spíš mě děsí ty korálky na krčku u tak malého dítěte.
Taky mě ty korálky zarazily. Přijde mi to nebezpečné a řekla bych, že to bude i dost tlačit ![]()
Nech to být, není to skoro znát. Mladší dcera je má taky jinak (o dost) a neřeším to. Jsou horší věci na světě, než křivě nastřelené náušnice.