Křížové bolesti ve 37. týdnu těhotenství

14
25.1.21 16:13

Krizove bolesti 37tt

Ahoj, vim ze tohle tema je tady asi stokrat ale nenasla jsem nikde podobne co mam ja.. dnes jsem 37+2tt a od 3 rana mam šílené bolesti v krizi a podbriskem
Ted uz je to lepsi ale porad to boli a nestupnuje se to vlastne to nema ani pauzu jede to v kuse a chvilkami mi tvrdne bricho davala jsem si i vanu ale je to porad stejne a jede to v kuse, rano me vzbudil pocit na zachod průjem nemam jen to byla ridka stolice uz je to 3 den co chodim takhle na wc jednou denne a tece ze me vodovy vytok myslite ze by se mohl blížit porod? Za jak dlouho vam přišli práve kontrakce? Muze to prijit treba i o pulnoci? Je to vazne bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
25.1.21 16:19

Klidně můžeš rodit, jestli mas ty krizove bolesti silné, tak můžou prebit i kontrakce. Teta měla jen krizove bolesti a jinak nic a do porodnice dojela, kdyz uz z ni dítě vypadavalo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
25.1.21 16:23

Ja mela krizovych bolesti asi dvanáct hodin, nez se kontrakce „zmenily“ na normální, ale pry je to hlavne zpusobene tim, jak mimino rotuje a jeste nema spravnou polohu vuci zadum. Ja to mela pri vyvolavanem porodu, takze jsem byla na sale. Nic na to nepomahalo, boli to jako prase, dodnes si zive pamatuju :lol: PA radila nahraty termofor na zada, ale mne se z toho jen delalo vic spatne :nevim: Kazdopadne bych laicky rekla, ze se ti porod blíží, svedcil by pro to i ten prujem. A byt tebou, jela bych se do porodky nechat zkontrolovat, moje mama třeba jedno dite rodila jenom s kontrakcemi do zad, takže kdyby cekala, kdy ji pujdou normalne, porodnici by nestihla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.21 16:24

@Kriss Tina no silne byli od 3 rana do 5 a od ty doby je to mírnější ale bez pauzy je to lepsi ale porad to bolí nezesiluje to a jede to v kuse bez pauzy tak nevim jsem prvorodicka myslite ze by se to mohlo rozjet do vecera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.21 16:28

@Villanelle takze jste mela krizove bolesti 12 hodin a po takove dobe se ukazali kontrakce? 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.1.21 16:29

@Jennysekkk mohlo, já bych si asi sjela do porodnice rovnou. Ti udělají ozvy a juknou, jestli se neotviras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
25.1.21 16:31
@Jennysekkk píše:
@Villanelle takze jste mela krizove bolesti 12 hodin a po takove dobe se ukazali kontrakce? 😕

jojo, ale rikam, ja to mela vyvolavane a popostrkovane tunou oxytocinu, takze u tebe, kde to jede prirozene, to muze byt uplne jinak. Muze to trvat dele, muze to ustoupit, ale do te porodnice bych pro jistotu sjela, aspon nebudes doma jak na jehlach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
25.1.21 16:31

@Jennysekkk já bych zajela na kontrolu. Jsem o den min než ty a takhle mě začalo řezat v podbrisku bez přestávky, sem tam zada a do toho občas tvrdnuti bez intervalu a když už jsem večer nemohla udělat poradny pohyb, jela jsem. Bylo mi jasný, ze teda asi nerodim (druhorodicka) a byl z toho parádní zánět mocaku. Včera jdem dobrala ATB a doteď si nejsem jistá, té je to úplně ok a to koncem týdne nastupuju do porodnice (budu rodit plánovaně dřív). Takže v každém případě bych jela. Můžou to zrovna u tebe být začínající kontrakce nebo něco jako jsem měla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.21 16:32

@Kriss Tina no ono uz to neni tak silne jako v tu3 hodinu rano ale porad to boli zatim muzu chodit vsechno ale ta bolest je porad i kdyz sedim lezim stojim chodím v noci to bylo teda horsi nez ted ale boli to a do toho mi tvrdne bricho chvílemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.1.21 16:35

Ahoj, křížové bolesti máš pravděpodobně ze špatného postavení miminka v děloze, viz:
 https://porodnitrauma.cz/…aveni-plodu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.21 16:39

A jeste u toho citim pohyby normálně jen mam obcas tlaky dolu jakoby chtel ven a pak zas nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.1.21 16:41
@Jennysekkk píše:
A jeste u toho citim pohyby normálně jen mam obcas tlaky dolu jakoby chtel ven a pak zas nic

Sjed do te porodnice, tlaky můžou byt klidně kontrakce. Já je třeba jinak než takové tlaky sem tam ani nevnímala, žádná nesnesitelná bolest apod. A za par hodin sem měla po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.21 16:44

Počkám ještě chvili a když tak pojedu
Ty tlaky nejsou porad jen opravdu obcas uz bych to chtela mit za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
25.1.21 16:44

Asi tě nepotěším, ale já tohle měla celé dva týdny před porodem. Křížové bolesti, které v pravidelných vlnách zesilovaly a šly do podbřišku. Vždycky večer byla na pár hodin pauza a v noci se to zas rozjelo. Vana to vždycky uklidnila tak na půl hodinky. Jé, kolik já v ní strávila času, aby se to dalo nějak vydržet…! :mrgreen:

Takže jak vidíš, můžeš rodit za pár hodin anebo taky za dva týdny, to ti bohužel z křišťálové koule nikdo nevyčte. Každopádně, když si nejsi jistá, vždycky je lepší jet se nechat zkontrolovat. Mně se to potom rozjelo dost rychle, když nastoupily ty pravé kontrakce do celého břicha, byl syn za 4 hodiny na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.1.21 16:48

@Jennysekkk tak pokud by tlaky byly kontrakce, tak ty nejsou porad, přichází a odchází a čím víc se blíží porod, tím častěji nastupují. Já jela, když sem je měla po 5 minutách. Ale ze začátku je můžeš mít nepravidelně a v delších časových úsecích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí