Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tady najdeš v encyklopedii základní info. Jinak doporučuji se ptát přímo doktora a používat hlavu a negooglit každý prd. Nemusíš vědět vše od A do Z. Někdy je to spíš na škodu. Na gynekologii dostaneš určitě i plno brozurek pro těhotné. Přeji ať je vše v pořádku ![]()
Informaci je spousta různého druhu a každá holka si samozřejmě vybere ty, co se ji nejvíc hodi a nejvíc souzni s jejím pohledem na svět, tak to proste je. Ale neznamená to, ze to, co se me nezdá správné, je hned dezinformace.
Nemá smysl se teď dohledávat kompletních informací. Všechno se postupně vyřeší. Zatím vyčkej na prohlídku u doktora. Pokud to bude vše v pořádku, tak tě o každém vyšetření bude informovat, třeba kdy se bere krev nebo UZ.
No já bych ti doporučila číst co nejmíň, hlavně na těch internetech
Nejlíp, když se postupně vyptáš svého doktora, paní na příslušném úřadě atd. A na to, co ti pak nebude jasné, se zeptáš tady, ale to je podmíněné i použitím selského rozumu a kritickým tříděním informací ![]()
@Dinocco Stáhni si appku do mobilu, dostaneš spoustu informací přesně ke stáří svého těhotenství, i tě upozorní na různá vyšetření a tak. Já tehdy používala Těhotenství+, byla super ![]()
Zadej tady do vyhledávače co tě zajímá, většina témat už tu je, od duchu na testech po starosti s pubertakama ![]()
Zdravím,
je to pár dní, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná. Koncem ledna jdu na preventivní prohlídku, takže to doktorce sdělím. Moc dobře vím, že ještě není nic jisté, ale s přítelem se na dítě těšíme, tudíž chci mít nějaké info dopředu.
Má otázka ovšem je, kde hledat (i na internetu) veškeré ucelené informace ohledně těhotenství - ať už je to ohledně vyšetření během těhotenství, vyřizování věcí na úřadech, hledání doktora pro dítě, vyšetření po porodu, věci, které dítě bude potřebovat a spousty dalšího, na co si ani nevzpomenu.
Tak by mě právě zajímaly osobní zkušenosti a kde k takový informacím přijít.
Ano, vím, že google existuje, ale nechci žádné desinformace a osobní zkušenosti jsou, myslím mnohem lepší, než strávit hodiny na netu a ve výsledku být z toho akorát tak jelen.
Předem díky.