Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mela jsem jit na korekci, taky microblading, ale byla jsem na zacatku tehotenstvi.
Sama jsem termin zrusila a do telefonu jsem sdelila, ze jsem tehotna. Pochvalila me, ze je dobre, ze jsem se “priznala”.
Ze v tehotenstvi to vhodne neni, nejen kvuli chytani barvy atd.
Takze ja bych nesla.
@Alyss1 píše:
Ja byla. A bylo mi receno ze to nevadi…
A už mate po porodu a mimčo v pořádku? Já mám jen strach aby to nemělo vliv na plod. Ale s prvním jsem byla na tetování - to jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná a byla 🤦🏼♀️
Ne fakt bych se nebala o vliv na plod. Je to lokalni zalezistitost. Pokud neco tak mozna nejaka jina reakce na kuzi vlivem hormonu, ale mimcu ro nic neudela. ![]()
Ja googlila i se ptala pani co mi to delala a vse v pohode
@Alyss1 píše:
Ja byla. A bylo mi receno ze to nevadi…
Asi zalezi jak si to kdo vezme na triko.
Jakoze pripadnou reklamaci.
V dobe tehotenstvi, sestinedeli a kojeni se to nedoporucuje z duvodu nerovnovahy hladiny hormonu a nemusi to proste chytit a drzet dobre.
Pro tazatelku: o mimino nejde, jemu to neublizi.
Ale nikdo vam nezaruci, ze se korekce povede, takze spis jen o tohle jde.
Nejen že jde o to jak chytne barva, ale v těhotenství je vlivem hormonu větší krvacivost a muže to udělat problém ve vzhledu toho obočí.
Proto to většinou v těhotenství nechcou dělat, pokud těhotenství zatajite a nebude to dle vašich představ, vyreklamujete, tak oni zadarmo musí opravit něco na co vy v těhotenství nemáte nárok.
Miminku se nic ale nestane ![]()
pokud se znáte a bude souhlasit vám to udělat, není problém.
Nebo můžete tuto informaci zatajit.
Ja si volala známé co to dělá, že bych taky chtěla. Ale jsem těhotná. Rovnou řekla ze ne. Nejde o vliv na plod, to fakt nemuzes myslet vážně, ale o možné vetsi krvácení, ze to nechytne, ze to nevyjde, hormony toho ovlivní opravdu dost, to si na triko nevezme.
Tetuju a neudela bych ti to…kdo ti to udělá je hňup. Spatne může chytnout barva a navíc jde barva do imutniho systému…
Dobrý den, chci se optat jestli něco podstoupil Microblading v začátku těhotenství. Obočí mám již několikrát dělané ale nyní jsem objednána na korekci na kterou čekám strašnou dobu a zjistila jsem, že jsem těhotná - samozřejmě i záleží jestli se do doby kdy mám termín stihnou rozvolnit podmínky. Tak bych se chtěla optat na zkušenosti jestli někdo tím v těhotenství prošel. Nebojim se bolesti, chytání barvy nebo tak. Slečnu znám, již jsem tak několikrát byla. Jde v podstatě jen o malou úpravu která bude do hodiny hotová. Děkuji za názor a hezký den přeji (tím, že je těhotenství ještě tajemství tak proto anonymní příspěvek)