10 tt velké břicho

Anonymní
23.1.21 23:33

10 tt velke bricho

Ahoj holky, jsem v 10 tt a pripada mi, ze mam strasne velke bricho. Jsem pri tele, ale nepribrala jsem nic. V lete jsem o mimi prisla v 19 tt, doktor pak po sestinedeli rikal, ze se deloha stahla pekne, ale i tak me napadlo, jestli to treba nemuze byt tim. Bricho, co mam ted, jsem prave mela zhruba tak v tom 19 tt…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
127
23.1.21 23:40

Nechápu, já mít břicho od začátku tak jsem šťastná. :srdce: asi až do konce 5.mesice jsem si spíš přišla jako přežraná.
Prostě každá jsme nějaká, jedná má břicho už na začátku, jiná nic. Nehledal bych v tom vědu. Buď ráda, že hlavně vše probíhá jak má :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
23.1.21 23:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem v 10 tt a pripada mi, ze mam strasne velke bricho. Jsem pri tele, ale nepribrala jsem nic. V lete jsem o mimi prisla v 19 tt, doktor pak po sestinedeli rikal, ze se deloha stahla pekne, ale i tak me napadlo, jestli to treba nemuze byt tim. Bricho, co mam ted, jsem prave mela zhruba tak v tom 19 tt…

Tak svaly jsou nejspis povolené tak vyskocilo driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.1.21 23:55

Jsi těhotná podruhý, to je normální. Já jsem třetí těhotenství neutajila už pomalu ve druhým měsíci…

• Citovat
  • Upravit
55
23.1.21 23:56

Jsme na tom stejně

Ahoj, přišla jsem loni v srpnu o miminko. Byla jsem ve 21 tt… vážné vývojové vady… :,( Tedka jsem v 11 tt. A taky mi přijde, že mi vyskočilo rychle těhotenské bříško. Jde to už na mě vidět. Nejsem žádné tintítko, jsem baculatá… Ale na bříšku jde poznat, že to není jen špek, ale že je těhotenské. :srdce: :kytka:
Začátkem února mám 1 screening. I když nám lékaři řekli, že u předchozího těhotenství šlo jen o blbou náhodu a s manželem jsme oba zdraví strašně se bojím. Riziko, že by se něco takového opakovalo je 1,5% ale i tak se strašně bojíme. Moc moc si přejeme zdravé miminko.. :srdce: ůžu se zeptať? Jakto, že si přišla ty o malé v 19tt? Jinak moc mě to mrzí. :(
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 00:11

Ahoj já jsem po druhé těhotná jsem v 10 tt a břicho mám taky větší než při prvním. Viz foto. Podle mě už je dost vidět. Hlavně večer..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky