Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechápu, já mít břicho od začátku tak jsem šťastná.
asi až do konce 5.mesice jsem si spíš přišla jako přežraná.
Prostě každá jsme nějaká, jedná má břicho už na začátku, jiná nic. Nehledal bych v tom vědu. Buď ráda, že hlavně vše probíhá jak má ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem v 10 tt a pripada mi, ze mam strasne velke bricho. Jsem pri tele, ale nepribrala jsem nic. V lete jsem o mimi prisla v 19 tt, doktor pak po sestinedeli rikal, ze se deloha stahla pekne, ale i tak me napadlo, jestli to treba nemuze byt tim. Bricho, co mam ted, jsem prave mela zhruba tak v tom 19 tt…
Tak svaly jsou nejspis povolené tak vyskocilo driv
Jsi těhotná podruhý, to je normální. Já jsem třetí těhotenství neutajila už pomalu ve druhým měsíci…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem v 10 tt a pripada mi, ze mam strasne velke bricho. Jsem pri tele, ale nepribrala jsem nic. V lete jsem o mimi prisla v 19 tt, doktor pak po sestinedeli rikal, ze se deloha stahla pekne, ale i tak me napadlo, jestli to treba nemuze byt tim. Bricho, co mam ted, jsem prave mela zhruba tak v tom 19 tt…
Ahoj já jsem po druhé těhotná jsem v 10 tt a břicho mám taky větší než při prvním. Viz foto. Podle mě už je dost vidět. Hlavně večer..