Krizové bonbóny

4
19.3.22 23:32

Krizové bonbóny

Zdravím,
dělám autoškolu a momentálně mi zbývají poslední 2 jízdy před závěrečnými zkouškami. Jsem docela stresař a ráda bych se pokusila jít na závěrečky s klidnou hlavou. V diskuzích jsem četla hodně o krizových kapkách, ale na internetu jsem našla i pastilky, o kterých jsem se toho moc nedozvěděla. Chtěla bych se tedy zeptat, zda s tím máte někdo zkušenost. Zda fungují či jsou lepší přímo ty kapky? Nebo zda víte ještě o nějaké jiné alternativě?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4152
20.3.22 05:28

Nedelala bych to, nikdy nevis jak to tobe konkretne sedne, nakonec si to jeste pokazis. Stres je od toho, aby te vedl k lepsimu vykonu, to zvladnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.3.22 06:10

Můžeš zkusit třeba bachovy kapky. Ale tam je to spíš o tom brát je dlouhodobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.3.22 08:20

Ahoj, mne bachovky/kapky pomohly v nejvic stresovym obdobi v zivote, takze poradim asi jen s timhle. Spousta lidi mluvi o placebu, ale za me je to super. A neni pravda ze se tim musis “prolejvat” porad, ja to brala jen kdyz sem cejtila ze je fakt zle a s odstupem a pomohlo to jak melo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
20.3.22 08:52
@debra.morgan píše:
Můžeš zkusit třeba bachovy kapky. Ale tam je to spíš o tom brát je dlouhodobě

A pak bude hrát jako skladatel bach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
20.3.22 08:53
@Luvi19 píše:
Zdravím,
dělám autoškolu a momentálně mi zbývají poslední 2 jízdy před závěrečnými zkouškami. Jsem docela stresař a ráda bych se pokusila jít na závěrečky s klidnou hlavou. V diskuzích jsem četla hodně o krizových kapkách, ale na internetu jsem našla i pastilky, o kterých jsem se toho moc nedozvěděla. Chtěla bych se tedy zeptat, zda s tím máte někdo zkušenost. Zda fungují či jsou lepší přímo ty kapky? Nebo zda víte ještě o nějaké jiné alternativě?
Děkuji

Slečně se zachtělo doping… no pozor, aby jsi na tom neujela, milá zlatá :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
20.3.22 14:07
@Rotha píše:
A pak bude hrát jako skladatel bach :mrgreen:

Někdy se pokus o vtip promění v trapnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
20.3.22 14:08

@Luvi19 říkej si, že to zvládlo x lidí před tebou, tak to zvládneš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
20.3.22 14:22
@lleennttiillkkaa píše:

U některých lidí vždy…+ta touha po pozornosti..😏 🙄

• Citovat
  • Upravit
20.3.22 16:14

Já používám krizové bachové kapky a taky bachovky na sebevědomí. Při stresových situacích mi to dost pomohlo. O pastilkách jsem taky přemýšlela, ale zatím mě odradila cena s počtem kusů 🤔 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
20.3.22 18:35
@lleennttiillkkaa píše:

Zobni si lentilku mamko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.22 18:45

@moonlight.fairy dobry den, chtela bych se zeptat, berete krizove bachovky jen v moment potreby nebo pravidelne preventivne? Ja je mam vyzkousene v moment potrebny, ale zacinam premyslet ze bych je brala kazdy den, aby ty potrebne momenty idealne ani neprichazeli. Beru je na uzkostne stavy a vetsinou ki zaberou. Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.3.22 20:10

Půlka Lexíku to jistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.3.22 14:40

@lleennttiillkkaa
Není to má první autoškola. Již mám zasebou dvoje úspěšně hotové papíry, ale momentálně dělám tuto autoškolu jinde a s jiným instruktorem i komisařem. Tentokrát jsem z toho dost nervózní. Nerada bych o dosavadní papíry přišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.3.22 14:47

@moonlight.fairy Používáte kapky jen ve stresové situaci, když nastane nebo pravidelně? Pokud jen když stresová sitace nastane, za jak dlouho Vám přibližně začnou fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová