Krmení 7měsíční dcery z dětské židličky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
678
23.2.12 10:39

krmení 7.měsíční dcery z dětské židličky?

Maminky, potřebuju poradit. Dceru jsem začla přikrmovat a zatím to teda děláme tak, že mi sedí na klíně a já ji krmím. Samozřejmě na ni dost dobře nevidím 8o Máme půjčenou vysokou dětskou židli na krmení, můžu do ní dceru na krmení už posadit (polosed), když sama ještě nesedí? Jde mi jen o tu dobu na jídlo. Měla jsem jí v lehátku a pak i v autosedačce, ale je to celé zapatlané :dance: Ta židle je přece jenom vesměs s plastu a jakési umělé hmoty. Takže dobře omyvatelné :palec: Díky za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65299
23.2.12 10:41

Já dávalala.....do polohovací a do pololehu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.2.12 10:42

ja krmím v židličce od pul roku, krom toho papání, se tam naučila i kadit, takže žádná rourka, teploměr atd :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.2.12 10:42

Taky jsem na tu chvíli dávala, do skloněného sedu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
23.2.12 10:47

klidně jí tam posaď…pokud baští tak 15min, tak bych to tedy vůbec neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.2.12 10:49

jenže holky ona se mi z toho pololehu vždy přitáhne ručičkama do sedu :roll: Když jsme to poprvé zkoušeli (cca před měsícem), tak se přitáhla. Tak jsme to s manžou schovali do sklepa, že až bude starší tak to vytáhnem. Tak teď nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.2.12 10:49
kokomo píše:
klidně jí tam posaď…pokud baští tak 15min, tak bych to tedy vůbec neřešila…

baští pěkne, za deset minut máme prázdou misku :srdce: Tak já to teda zkusím vytáhnout a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.2.12 10:53
renule2 píše:
jenže holky ona se mi z toho pololehu vždy přitáhne ručičkama do sedu :roll: Když jsme to poprvé zkoušeli (cca před měsícem), tak se přitáhla. Tak jsme to s manžou schovali do sklepa, že až bude starší tak to vytáhnem. Tak teď nevím :think:

A za co se přitáhne?
My máme polohovací židličku, dcerku čipernou až hanba, ale má odendaný ten tác (mně by při krmení překážel) a jinak se nějak extra moc nemá za co chytit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
23.2.12 10:58

Ja jsem krmila v autosedacce, dokud si sam nesedl. :)
Ale teda je pravda, ze nase ditko ji zpusobne a nic zapatlane neni. Tak snad jen treba prehodit pres sedacku nebo lehatko nejakou plenu. :think:

• Citovat
  • Upravit
678
23.2.12 11:09
bumbinka píše:
renule2 píše:
jenže holky ona se mi z toho pololehu vždy přitáhne ručičkama do sedu :roll: Když jsme to poprvé zkoušeli (cca před měsícem), tak se přitáhla. Tak jsme to s manžou schovali do sklepa, že až bude starší tak to vytáhnem. Tak teď nevím :think:
A za co se přitáhne?
My máme polohovací židličku, dcerku čipernou až hanba, ale má odendaný ten tác (mně by při krmení překážel) a jinak se nějak extra moc nemá za co chytit :nevim:

přitáhne se za ty boky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.2.12 11:11
Scarlett2011 píše:
Ja jsem krmila v autosedacce, dokud si sam nesedl. :)
Ale teda je pravda, ze nase ditko ji zpusobne a nic zapatlane neni. Tak snad jen treba prehodit pres sedacku nebo lehatko nejakou plenu. :think:

taky se snažíme jíst způsobně, ale dcera občas musí důkladně prozkoumat misku a lžičku :srdce: Přece jenom se s těma věcma setkává poprvé, tak ji v tom nechci bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.2.12 11:16

ja držím malou za jednu ruku, a v druhé si mačká plenu, jinak by bylo jídlo všude jen ne v pusince :) zkus to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.2.12 11:41
renule2 píše:
bumbinka píše:
renule2 píše:
A za co se přitáhne?
My máme polohovací židličku, dcerku čipernou až hanba, ale má odendaný ten tác (mně by při krmení překážel) a jinak se nějak extra moc nemá za co chytit :nevim:
přitáhne se za ty boky :dance:

No, já ji mám připouitanou tak, že na ty boky pořádně nedosáhne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.3.12 23:26

Holky, nase holcicka ma 7 mesicu, sama nesedi, ale z pololehu si seda, tzn. v te zidlicce si seda i bez pritahovani, to je v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.3.12 09:04

Mondíku, minulý týden jsem byla s dcerou na neurologii. Ptala jsem se na to sezení v židličce. Řekla mi, že na to krmení párkrát denně to nevadí, že se přitáhne do sedu. Ale jinak žádné posazování, že na to má ještě tak 3 měsíce čas. My ten pololeh taky máme úplně zbytečně, sotva jí tam dám tak si hned sedne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí