Krmení 7měsíční dcery z dětské židličky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
krmení 7.měsíční dcery z dětské židličky?
Maminky, potřebuju poradit. Dceru jsem začla přikrmovat a zatím to teda děláme tak, že mi sedí na klíně a já ji krmím. Samozřejmě na ni dost dobře nevidím
Máme půjčenou vysokou dětskou židli na krmení, můžu do ní dceru na krmení už posadit (polosed), když sama ještě nesedí? Jde mi jen o tu dobu na jídlo. Měla jsem jí v lehátku a pak i v autosedačce, ale je to celé zapatlané
Ta židle je přece jenom vesměs s plastu a jakési umělé hmoty. Takže dobře omyvatelné
Díky za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ja krmím v židličce od pul roku, krom toho papání, se tam naučila i kadit, takže žádná rourka, teploměr atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klidně jí tam posaď…pokud baští tak 15min, tak bych to tedy vůbec neřešila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenže holky ona se mi z toho pololehu vždy přitáhne ručičkama do sedu
Když jsme to poprvé zkoušeli (cca před měsícem), tak se přitáhla. Tak jsme to s manžou schovali do sklepa, že až bude starší tak to vytáhnem. Tak teď nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kokomo píše:
klidně jí tam posaď…pokud baští tak 15min, tak bych to tedy vůbec neřešila…
baští pěkne, za deset minut máme prázdou misku
Tak já to teda zkusím vytáhnout a uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
renule2 píše:
jenže holky ona se mi z toho pololehu vždy přitáhne ručičkama do seduKdyž jsme to poprvé zkoušeli (cca před měsícem), tak se přitáhla. Tak jsme to s manžou schovali do sklepa, že až bude starší tak to vytáhnem. Tak teď nevím
A za co se přitáhne?
My máme polohovací židličku, dcerku čipernou až hanba, ale má odendaný ten tác (mně by při krmení překážel) a jinak se nějak extra moc nemá za co chytit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem krmila v autosedacce, dokud si sam nesedl. ![]()
Ale teda je pravda, ze nase ditko ji zpusobne a nic zapatlane neni. Tak snad jen treba prehodit pres sedacku nebo lehatko nejakou plenu. ![]()
- Citovat
- Upravit
bumbinka píše:renule2 píše:A za co se přitáhne?
jenže holky ona se mi z toho pololehu vždy přitáhne ručičkama do seduKdyž jsme to poprvé zkoušeli (cca před měsícem), tak se přitáhla. Tak jsme to s manžou schovali do sklepa, že až bude starší tak to vytáhnem. Tak teď nevím
My máme polohovací židličku, dcerku čipernou až hanba, ale má odendaný ten tác (mně by při krmení překážel) a jinak se nějak extra moc nemá za co chytit
přitáhne se za ty boky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Scarlett2011 píše:
Ja jsem krmila v autosedacce, dokud si sam nesedl.
Ale teda je pravda, ze nase ditko ji zpusobne a nic zapatlane neni. Tak snad jen treba prehodit pres sedacku nebo lehatko nejakou plenu.
taky se snažíme jíst způsobně, ale dcera občas musí důkladně prozkoumat misku a lžičku
Přece jenom se s těma věcma setkává poprvé, tak ji v tom nechci bránit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja držím malou za jednu ruku, a v druhé si mačká plenu, jinak by bylo jídlo všude jen ne v pusince
zkus to taky tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
renule2 píše:bumbinka píše:přitáhne se za ty bokyrenule2 píše:A za co se přitáhne?
My máme polohovací židličku, dcerku čipernou až hanba, ale má odendaný ten tác (mně by při krmení překážel) a jinak se nějak extra moc nemá za co chytit
No, já ji mám připouitanou tak, že na ty boky pořádně nedosáhne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nase holcicka ma 7 mesicu, sama nesedi, ale z pololehu si seda, tzn. v te zidlicce si seda i bez pritahovani, to je v pohode?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mondíku, minulý týden jsem byla s dcerou na neurologii. Ptala jsem se na to sezení v židličce. Řekla mi, že na to krmení párkrát denně to nevadí, že se přitáhne do sedu. Ale jinak žádné posazování, že na to má ještě tak 3 měsíce čas. My ten pololeh taky máme úplně zbytečně, sotva jí tam dám tak si hned sedne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit