Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych u koček volila tyto značky granulí: Annamaet, Blue Wilderness, Felidae, GO! Natural, NOW! Grain Free, Power of Nature, Taste of the Wild, Wildcat
.
@Jannnča píše:
Já bych u koček volila tyto značky granulí: Annamaet, Blue Wilderness, Felidae, GO! Natural, NOW! Grain Free, Power of Nature, Taste of the Wild, Wildcat.
A ještě Brit Care, Brit Carnilove…
Ty taky patří do těch lepších granulí…
@Ani123 A nezkoušela jsi krmit Orijen? Chtěla jsem je koupit, ale prý je kočky moc nechtějí ![]()
@Dabera Ne, nezkoušela jsem je, ale taky jsem četla, že to prý kočky moc nechtějí. Hlavně s tou rybí příchutí.
@Ani123 No náš kocour mi zpočátku přišel jako drtička odpadů, snědl fakt všechno, tak jsem o nich uvažovala, ale pak už vymýšlel u těch TOTW, tak mě to odradilo…
A ty krmíš těmi Brit Care?
@Dabera No ještě ne, ale chci je asi za týden nebo co v nejbližším čase koupit. A právě se rozhoduji mezi Brit Care a Calibrou. Nemůžu se rozhodnout, ale podle mě je prý chutnější Calibra (viz. recenze), tak fakt nevím co koupit. Poradíš? Co bys vybrala?
@Ani123 píše:
@Dabera No ještě ne, ale chci je asi za týden nebo co v nejbližším čase koupit. A právě se rozhoduji mezi Brit Care a Calibrou. Nemůžu se rozhodnout, ale podle mě je prý chutnější Calibra (viz. recenze), tak fakt nevím co koupit. Poradíš? Co bys vybrala?
Carnilove
@Ani123 I tak bych vybrala Carnilove
Přeci nemáš na výběr jen ze dvou krmiv, ne?
@Ani123 To bohužel neporadím, s Calibrou zkušenost nemám a od Brit jsem měla jen Premium. Ale Brit Care byly jedny z těch nad kterými jsem uvažovala (ty carnilove jsou prý snad ještě lepší). Když jsem vybírala u psa, tak jsem si vypsala pár doporučovaných značek a počítala jsem aj kolik dám na den za které krmivo, protože každé má jinou krmnou dávku a v závěru tě levnější a horší může vyjít dráž než to kvalitnější.
Mám psa i kočku na TOTW, ale taky potřebuji najít nějaké na granule střídačku. ![]()
@Dabera My teď psa krmíme Wolfsblut - s tím, že střídáme receptury a max. spokojenost. Granulky jsou ovšem větší a tvrdší - u nás to nevadí. Recepturu pro kočky nemají.
A co pro kočičku třeba tohle? - http://www.granule.cz/…ght-1-81-kg/
Příspěvek upraven 08.02.14 v 13:22
@Jannnča To neznám
Akorát my máme mrňavého yorkshira, ta by to asi měla problém rozkousat
@Dabera Sestra je menšímu psu poklepe paličkou na maso a je to OK
.
My tedy kupujeme velké pytle - http://www.granule.cz/…y/wolfsblut/ Ty menší vyjdou o hodně dráž. Teď jsme najely se segrou na způsob, že jí třeba 5 kilo odvážím, ať nemusí kupovat celý pytel. Ideální řešení.
@Jannnča No já taky vzala každému skoro 7 kilový pytel, takže to mají tak na půl roku.
Odsypala jsem to do dózy na granule a zbytek jsem pořádně omotala fólií a schovala na suché tmavé místo (čili do sektorky
).