Krmení koček a koťat

835
7.2.14 20:19

Krmení koček a koťat

Ahoj :D napadlo mě založit diskuzi, ve které si budeme psát jen o výživě koček a koťátek. Tak pokud máte nějaké otázky o krmení koček, tak je pojďte řešit tady. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
7.2.14 20:25

Na to je tu kočičí diskuze, chodím tam nakukovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.2.14 20:27

Je tu „kočičí diskuze“…
Ale jinak já mám 2 kocourky…18.Května budou mít 1 rok…baštěj granule Ontario střídavě s Taste of the wild…a konzervy, ty milujou…občas bílý jogurt…maso vyjímečně hovězí nebo kuřecí, ale že by ho milovali, to ne… :roll:

• Citovat
  • Upravit
11439
7.2.14 20:34

Mám kocoura, kastrovaného, kterého jsem krmila masitou stravou, dostával čerstvé maso, v misce měl kvalitní granule (Meowing Heads, TOTW apod.) a skončil s odcházejícími ledvinami + plný močových kamenů v pouhých třech letech. Tak je na Hill's dietě S/D, no nadšená z toho nejsem, ale musí mít nízkoproteinovou stravu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.2.14 20:39

@Fjodorka Myslíš, že jsou dobrý ty granule Ontario castrate a Taste of the wild…??? Koukala jsem na složení a přišlo mi dobrý, ale čert se v tom vyznej… :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
7.2.14 20:41

Ahojky, my máme kočku Mášu (já jí říkám psychomáša protože žárlivější kočku jste nezažily :mrgreen: ) a ta jí granule IAMS. Všecko ostatní vyzvrací. Dosud jsme nepřišly na to proč má tak divný žaludek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
272
7.2.14 20:42

Mame dva kocoury jeden je mainska myvali tomu budou 1. kvetna tri roky druhej je obych kocicka zahradni akorat ma trosku delsu chlupy a ten je tak o mesic starsi nez mainak. Mainsky se jmenuje Tornado a obyc. je Karel:-D papaji granule milujou royal kanin ty pro mainaky ale ty jsou drahy tak vetsinou papaj vsechny mozny co koupime a taky kapsicky dvakrat denne, ty granule maji porad k dispozici celodenne. Obcas dostanou odrezky z masa ale moc otmu nedaj Karel ma rad mlicko a syry a Tornado zase rybicky vseho druhu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
7.2.14 20:49
@Jitka1976 píše:
@Fjodorka Myslíš, že jsou dobrý ty granule Ontario castrate a Taste of the wild…??? Koukala jsem na složení a přišlo mi dobrý, ale čert se v tom vyznej… :cert: :mrgreen:

Moje kočka Ontario Castrate naprosto odmítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
7.2.14 20:50

Co si myslíte o granulích Brit Care? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 20:55

Na Brit jsem slyšela jen samou chválu…ale kočičky jsou mlsné :pankac: my máme dvě..Kryšpínku a Evelínku..Kryšpína je už starší dáma, která ráda sekne packou, když nemá svůj den…prostě přijde, sek a rychle uteče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Evelínka, ta by sežrala všechno co v domě máme :mrgreen: A nejvice jim chutná Chicopee a pak konzervy Gourmet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.2.14 21:08
@Ani123 píše:
Moje kočka Ontario Castrate naprosto odmítala…

Naši je žerou v pohodě…i když pokud zapískám, je jasný, že bude konzerva, tak letí jako o život…ale miska plná granulí přes noc zmizí…takže jim to chutná…

• Citovat
  • Upravit
1536
7.2.14 21:23

Já krmím kocoura Taste of the wild, protože po dlouhém hledání mi přišly jako jedny z nejlepších a co se týče ceny, tak i dostupných granulí. Akorát jak kocur přecházel na ty TOTW, tak byl pěkně nasrán :lol: Nechtěl je, ale hlad je sviňa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.2.14 21:58

@Ani123 ja me kocce davam granule brit care a zboznuje je. dokonce ji na ne do misky chodi nase zelva :nevim:
stridam tedy ještě s ontariem, aby byla změna. z kapsiček miluje felixe a nejvic pak takovy hranaty z DM, hlavne jeden druh s jogurtem :srdce:
a občas syrove maso, hlavne vnitrnosti nebo hovezi, nekdy jogurt, lucinu…
je ji rok a pul a nasla jsem ji jako kote na procházce se psem(který mimochodem tez dostava brit care :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.2.14 22:55
@Jitka1976 píše:
@Fjodorka Myslíš, že jsou dobrý ty granule Ontario castrate a Taste of the wild…??? Koukala jsem na složení a přišlo mi dobrý, ale čert se v tom vyznej… :cert: :mrgreen:

Po těch 4 tisících, co jsem od Nového roku nechala na veterinách za kocoura (který pořád ještě pláče při čurání! :,( ) doporučuji pro kastráty jedině něco na čurocesty. Takže klidně to Ontario, nebo Nutram má řadu pro kastrované kocoury. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.2.14 22:56
@peta81 píše:
@Ani123 ja me kocce davam granule brit care a zboznuje je. dokonce ji na ne do misky chodi nase zelva :nevim:
stridam tedy ještě s ontariem, aby byla změna. z kapsiček miluje felixe a nejvic pak takovy hranaty z DM, hlavne jeden druh s jogurtem :srdce:
a občas syrove maso, hlavne vnitrnosti nebo hovezi, nekdy jogurt, lucinu…
je ji rok a pul a nasla jsem ji jako kote na procházce se psem(který mimochodem tez dostava brit care :palec: )

Kocoura jsem také našla venku během procházky se psem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný