Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
napadlo mě založit diskuzi, ve které si budeme psát jen o výživě koček a koťátek. Tak pokud máte nějaké otázky o krmení koček, tak je pojďte řešit tady. ![]()
Je tu „kočičí diskuze“…
Ale jinak já mám 2 kocourky…18.Května budou mít 1 rok…baštěj granule Ontario střídavě s Taste of the wild…a konzervy, ty milujou…občas bílý jogurt…maso vyjímečně hovězí nebo kuřecí, ale že by ho milovali, to ne… ![]()
Mám kocoura, kastrovaného, kterého jsem krmila masitou stravou, dostával čerstvé maso, v misce měl kvalitní granule (Meowing Heads, TOTW apod.) a skončil s odcházejícími ledvinami + plný močových kamenů v pouhých třech letech. Tak je na Hill's dietě S/D, no nadšená z toho nejsem, ale musí mít nízkoproteinovou stravu ![]()
@Fjodorka Myslíš, že jsou dobrý ty granule Ontario castrate a Taste of the wild…??? Koukala jsem na složení a přišlo mi dobrý, ale čert se v tom vyznej…
![]()
Ahojky, my máme kočku Mášu (já jí říkám psychomáša protože žárlivější kočku jste nezažily
) a ta jí granule IAMS. Všecko ostatní vyzvrací. Dosud jsme nepřišly na to proč má tak divný žaludek ![]()
Mame dva kocoury jeden je mainska myvali tomu budou 1. kvetna tri roky druhej je obych kocicka zahradni akorat ma trosku delsu chlupy a ten je tak o mesic starsi nez mainak. Mainsky se jmenuje Tornado a obyc. je Karel:-D papaji granule milujou royal kanin ty pro mainaky ale ty jsou drahy tak vetsinou papaj vsechny mozny co koupime a taky kapsicky dvakrat denne, ty granule maji porad k dispozici celodenne. Obcas dostanou odrezky z masa ale moc otmu nedaj Karel ma rad mlicko a syry a Tornado zase rybicky vseho druhu:-D
@Jitka1976 píše:
@Fjodorka Myslíš, že jsou dobrý ty granule Ontario castrate a Taste of the wild…??? Koukala jsem na složení a přišlo mi dobrý, ale čert se v tom vyznej…![]()
Moje kočka Ontario Castrate naprosto odmítala…
Na Brit jsem slyšela jen samou chválu…ale kočičky jsou mlsné
my máme dvě..Kryšpínku a Evelínku..Kryšpína je už starší dáma, která ráda sekne packou, když nemá svůj den…prostě přijde, sek a rychle uteče
Evelínka, ta by sežrala všechno co v domě máme
A nejvice jim chutná Chicopee a pak konzervy Gourmet..
@Ani123 píše:
Moje kočka Ontario Castrate naprosto odmítala…
Naši je žerou v pohodě…i když pokud zapískám, je jasný, že bude konzerva, tak letí jako o život…ale miska plná granulí přes noc zmizí…takže jim to chutná…
Já krmím kocoura Taste of the wild, protože po dlouhém hledání mi přišly jako jedny z nejlepších a co se týče ceny, tak i dostupných granulí. Akorát jak kocur přecházel na ty TOTW, tak byl pěkně nasrán
Nechtěl je, ale hlad je sviňa ![]()
@Ani123 ja me kocce davam granule brit care a zboznuje je. dokonce ji na ne do misky chodi nase zelva ![]()
stridam tedy ještě s ontariem, aby byla změna. z kapsiček miluje felixe a nejvic pak takovy hranaty z DM, hlavne jeden druh s jogurtem ![]()
a občas syrove maso, hlavne vnitrnosti nebo hovezi, nekdy jogurt, lucinu…
je ji rok a pul a nasla jsem ji jako kote na procházce se psem(který mimochodem tez dostava brit care
)
@Jitka1976 píše:
@Fjodorka Myslíš, že jsou dobrý ty granule Ontario castrate a Taste of the wild…??? Koukala jsem na složení a přišlo mi dobrý, ale čert se v tom vyznej…![]()
Po těch 4 tisících, co jsem od Nového roku nechala na veterinách za kocoura (který pořád ještě pláče při čurání!
) doporučuji pro kastráty jedině něco na čurocesty. Takže klidně to Ontario, nebo Nutram má řadu pro kastrované kocoury. ![]()
@peta81 píše:
@Ani123 ja me kocce davam granule brit care a zboznuje je. dokonce ji na ne do misky chodi nase zelva
stridam tedy ještě s ontariem, aby byla změna. z kapsiček miluje felixe a nejvic pak takovy hranaty z DM, hlavne jeden druh s jogurtem
a občas syrove maso, hlavne vnitrnosti nebo hovezi, nekdy jogurt, lucinu…
je ji rok a pul a nasla jsem ji jako kote na procházce se psem(který mimochodem tez dostava brit care)
Kocoura jsem také našla venku během procházky se psem ![]()