Dobrý den, mám 15 měsíční holčičku. A od 2 měsíce na UM. Krásně jí, pije atp.Ale teď by mě prosím zajímalo tohle ona byla odjakživa hrozný mlíkomil a bez UM prostě neusla. Teď poslední 4 dny, když jí jdu uspávat a chci ji dát napít UM, tak odvrátí hlavu prostě nechce. A teď nevím, jestli jí ho dávat v polospánku, ptž to vypije celou flašku co jsem to zkoušela. Jinak se pak budí 1× v noci na něj. Potom ho pije i po obědě, i když dnes taky odvrátila hlavičku. Jestli jste to někdo měl podobně? Je to taková hloupost, ale jak byl člověk zvyklej od mala dělat co 3h UM a nedala bez něj ránu, tak je to takový šok Děkuji a prosím o zkušenosti/rady.
Dobrý den, mám 15 měsíční holčičku. A od 2 měsíce na UM. Krásně jí, pije atp.Ale teď by mě prosím zajímalo tohle ona byla odjakživa hrozný mlíkomil a bez UM prostě neusla. Teď poslední 4 dny, když jí jdu uspávat a chci ji dát napít UM, tak odvrátí hlavu prostě nechce. A teď nevím, jestli jí ho dávat v polospánku, ptž to vypije celou flašku co jsem to zkoušela. Jinak se pak budí 1× v noci na něj. Potom ho pije i po obědě, i když dnes taky odvrátila hlavičku. Jestli jste to někdo měl podobně? Je to taková hloupost, ale jak byl člověk zvyklej od mala dělat co 3h UM a nedala bez něj ránu, tak je to takový šok
Děkuji a prosím o zkušenosti/rady.