Krmící síťka

1767
17.12.12 16:55

Krmící síťka

Jaké máte zkušenosti s krmící síťkou neboli cucátkem? :)
Hodí se to? Jakou máte značku? A mají všechny typy hygienický chránič? Díky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2752
17.12.12 17:49

Tak nejprve jsem myslela, že síťka pro ptáky do krmítka :lol: ale pak jsem si to našla. Nevypadá to špatně, babička mi vyprávěla, že se dříve dával dětem cumel - což byl zabalený kousek chleba do plátýnka a to dítě to jako cucalo 8o ta síťka bude mít asi stejný efekt. Jenom bych se bála, aby si to dítě tou síťkou nerozedřelo pusinku - zdá se mi ta síťka dost tvrdá ale třeba se najde někdo, kdo to používá ;) ráda se taky poučím a třeba i pořídím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
17.12.12 18:03

Mám to asi tři dny, mám canpol babies, chránič má, má dvě síťky. Dala jsem malé jablíčko, žužla a žužla :) sice ze začátku nevěděla co s tím, ale docela to šlo. Nemusím jí tolik hlídat kdybych jí dala kus jablíčka jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
17.12.12 18:17

Krmící sítku mám, nevím tedy jaké značky, ale jsme spokojeni, když chci mít chvilku klid dám jablíčko a malá cumla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.12.12 18:19

@Lussye a chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců to používáte??? mojemu malýmu bude 2.1. 7 měsíců. A není ta síťka moc tvrdá??? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
17.12.12 18:21
@Alčák1 píše:
@Lussye a chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců to používáte??? mojemu malýmu bude 2.1. 7 měsíců. A není ta síťka moc tvrdá??? Díky :mavam:

jéé, my jí používáme už asi 2 měsíce, malé bude teď taky 7 měsící, je to jakoby látková měkka síťka, dávám jí do toho nahrubo strouhané jablko, aby se jí lépe sálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.12.12 20:21

Ty jo, tak škoda, že jsem o tomhle nevěděla dřív. super nápad. dětem se určitě musí líbit už ta struktura. Vlastně jsem si říkala, proč se nedělají nějaké strukturované dudlíky. spojeno s nácvikem na novou chuť geniální!!! už to neužiju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.12.12 20:55

No, manžel mi na to řekl, abych nezvykala prcka na nějaké cucání, že stačí jeden závislák…máme tříleťáka s dudlíkem :roll: Tak nevim, jestli neni jedno, jestli kojenec cucá kus jablka nebo kus jablka v síťce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
17.12.12 21:20

@ireeenka Tak vyhoda je v tom, ze kdyz cuca kus jablka v sitce, tak nema moznost utrhnout kus jablka a a zacit se dusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.12.12 21:25
@Tina007 píše:
@ireeenka Tak vyhoda je v tom, ze kdyz cuca kus jablka v sitce, tak nema moznost utrhnout kus jablka a a zacit se dusit.

To je mi jasné, proto jsem ji chtěla koupit :mrgreen:
Já jsem tím myslela, že z hlediska závislosti na cucání je jedno, jestli je ovoce v síťce nebo extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
17.12.12 21:26

@ireeenka Já si moc nedokážu pžedstavit že bych jí dala jablko jen tak, to si strčí do pusy celé, v rukách to držet nebude a co když jí to zaskočí? Tohle je podle mě docela dobré, samozřejmě že jen na ty svačinky a na chvilku za ten den.

Starší jsem třeba dávala čerstvé jablko až po roce, protože jsem nevěděla jak jí to dávat, dělala jsem jen kompoty a dávala lžičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.12.12 21:38

Já osobně bych bez ní nepřežila růst prvních zubů! To že jsem měla jistotu, že se mi nezadusí nějakým větším kouskem je až druhořadé :mrgreen: Ne vážně, myslím, že to je celkem vychytávka, kluka to bavilo ožužlávat..a když mu pak rostly zuby, tak jsem mu do toho dala studené (z ledničky) jablko nebo hrušku (čtvrtku) a byl celkem dlouho klid - masíroval si dásničky a ještě si v klidu svačil..kam se na to hrabalo nějaké kousátko! :) Je to měkké, dá se to vysterilizovat, jen se to třeba po banánu blbě čistilo. Měli jsme to od Canpol Babies - za nějakých 160Kč to byla naprostá paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.12.12 21:43

Tak já už si popravdě nepamatuju, jak to bylo se starším :think: Ale rozhodně jsem mu nedávala ovoce do ruky vůbec, dokud jsem si nebyla jistá, že ho umí jíst. Řeším to teď s mladším, protože starší mně hodně zaměstnává a nebudu stíhat krmit. Já sama jsem alergická na jablka i banány, smím jen výjimečně a vařené, takže to budu asi dlouho vařit i jemu nebo dávat v přesnídávkách. Jen mi to přišlo jako takový hezký krok k samostatnosti a že to můžem zvládat třeba za chůze na procházce s tou síťkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.10.13 15:28

Ahojky, jak jste podávaly jablko v síťce? Uvařily jste ho před tím v páře? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.10.13 15:44

Já teda dávala hrušku, ale normálně bez upravy, jen na půlměsíčky… Už ale nevim, kolik mu tak v tý době bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí