Krmící síťka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Krmící síťka
Jaké máte zkušenosti s krmící síťkou neboli cucátkem? ![]()
Hodí se to? Jakou máte značku? A mají všechny typy hygienický chránič? Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak nejprve jsem myslela, že síťka pro ptáky do krmítka
ale pak jsem si to našla. Nevypadá to špatně, babička mi vyprávěla, že se dříve dával dětem cumel - což byl zabalený kousek chleba do plátýnka a to dítě to jako cucalo
ta síťka bude mít asi stejný efekt. Jenom bych se bála, aby si to dítě tou síťkou nerozedřelo pusinku - zdá se mi ta síťka dost tvrdá ale třeba se najde někdo, kdo to používá
ráda se taky poučím a třeba i pořídím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to asi tři dny, mám canpol babies, chránič má, má dvě síťky. Dala jsem malé jablíčko, žužla a žužla
sice ze začátku nevěděla co s tím, ale docela to šlo. Nemusím jí tolik hlídat kdybych jí dala kus jablíčka jen tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krmící sítku mám, nevím tedy jaké značky, ale jsme spokojeni, když chci mít chvilku klid dám jablíčko a malá cumla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye a chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců to používáte??? mojemu malýmu bude 2.1. 7 měsíců. A není ta síťka moc tvrdá??? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
@Lussye a chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců to používáte??? mojemu malýmu bude 2.1. 7 měsíců. A není ta síťka moc tvrdá??? Díky
jéé, my jí používáme už asi 2 měsíce, malé bude teď taky 7 měsící, je to jakoby látková měkka síťka, dávám jí do toho nahrubo strouhané jablko, aby se jí lépe sálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, tak škoda, že jsem o tomhle nevěděla dřív. super nápad. dětem se určitě musí líbit už ta struktura. Vlastně jsem si říkala, proč se nedělají nějaké strukturované dudlíky. spojeno s nácvikem na novou chuť geniální!!! už to neužiju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, manžel mi na to řekl, abych nezvykala prcka na nějaké cucání, že stačí jeden závislák…máme tříleťáka s dudlíkem
Tak nevim, jestli neni jedno, jestli kojenec cucá kus jablka nebo kus jablka v síťce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ireeenka Tak vyhoda je v tom, ze kdyz cuca kus jablka v sitce, tak nema moznost utrhnout kus jablka a a zacit se dusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tina007 píše:
@ireeenka Tak vyhoda je v tom, ze kdyz cuca kus jablka v sitce, tak nema moznost utrhnout kus jablka a a zacit se dusit.
To je mi jasné, proto jsem ji chtěla koupit ![]()
Já jsem tím myslela, že z hlediska závislosti na cucání je jedno, jestli je ovoce v síťce nebo extra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ireeenka Já si moc nedokážu pžedstavit že bych jí dala jablko jen tak, to si strčí do pusy celé, v rukách to držet nebude a co když jí to zaskočí? Tohle je podle mě docela dobré, samozřejmě že jen na ty svačinky a na chvilku za ten den.
Starší jsem třeba dávala čerstvé jablko až po roce, protože jsem nevěděla jak jí to dávat, dělala jsem jen kompoty a dávala lžičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně bych bez ní nepřežila růst prvních zubů! To že jsem měla jistotu, že se mi nezadusí nějakým větším kouskem je až druhořadé
Ne vážně, myslím, že to je celkem vychytávka, kluka to bavilo ožužlávat..a když mu pak rostly zuby, tak jsem mu do toho dala studené (z ledničky) jablko nebo hrušku (čtvrtku) a byl celkem dlouho klid - masíroval si dásničky a ještě si v klidu svačil..kam se na to hrabalo nějaké kousátko!
Je to měkké, dá se to vysterilizovat, jen se to třeba po banánu blbě čistilo. Měli jsme to od Canpol Babies - za nějakých 160Kč to byla naprostá paráda!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já už si popravdě nepamatuju, jak to bylo se starším
Ale rozhodně jsem mu nedávala ovoce do ruky vůbec, dokud jsem si nebyla jistá, že ho umí jíst. Řeším to teď s mladším, protože starší mně hodně zaměstnává a nebudu stíhat krmit. Já sama jsem alergická na jablka i banány, smím jen výjimečně a vařené, takže to budu asi dlouho vařit i jemu nebo dávat v přesnídávkách. Jen mi to přišlo jako takový hezký krok k samostatnosti a že to můžem zvládat třeba za chůze na procházce s tou síťkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jak jste podávaly jablko v síťce? Uvařily jste ho před tím v páře? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda dávala hrušku, ale normálně bez upravy, jen na půlměsíčky… Už ale nevim, kolik mu tak v tý době bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit